CobraArt Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 Va spune ceva topicu asta: /Discutii-G...ale-t38410.html ce imi trebuie mie casca:))) Cred si el gandea la fel ca tine.... si te asigur ca omul ala dupa ce a patit isi punea casca in cap si daca se ducea sa cumpere un pachet de orbit de la colt /index.php?...e=post&id=27091 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 esti terminare Camber , nu te lasi...sunt curios care va fi urmatoarea schema pe care o sa o inveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 norocu lui ma io nu am norocu asta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 mai bine multumesti lui Dumnezeu ca nu ai patit nmk grav pana acum si ar trebui sa te rogi sa nu patesti nmk in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) mai bine stai tu calm si veziti de mopedu tau si roagate tu sa nu cazi si va rog io nu mai criticati ca ma enerveaza .puneti casca etc.... Editat Mai 11, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Asa rss ,fii rau ,nu-ti pune casca si urca-te pe Intercontinental si sari in cap de acolo ,ce stiu astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Asa rss ,fii rau ,nu-ti pune casca si urca-te pe Intercontinental si sari in cap de acolo ,ce stiu astia... ca nu oi fi tare???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 rss fa ce vrei,doar sa nu patesti ceva(doamne fereste) oricum esti 1 an in siguranta de azi incepand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 =))=))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 mai puneti si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 salz, intr-o saptamana maxim imi vine si mie motoru din italia, aprilia rs , deci o sa pun si eu un set de poze in curand (SPER). Eu sunt din Sinaia, daca trece careva prin zona (cu 125cc) poate da si el un semn de viata si merem la o plimbarica ceva ( pana acum am avut un piaggio ciao , hero puch (romanesti , facute la zarnesti , 50cc , 2viteze), un piaggio typhoon,si acum am un aprilia scarabeo cu set polinni 80 cc pe care am reusit sa-l calez , forjandu-l prea tare pe o panta la coborare) Tin sa precizez ca sper sa nu aiba aceasi soarta si RS-ul . Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 minti mult frate pana acum ziceai ca ai cagiva mito...si ca nu te lasa militieni sa mai mergi cu ia....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 se vede ca tu nu prea ai citit ce am postat eu... am spus ca am avut cagiva mito 91 7trepte si ca nu ma mai lasa parintii sa ma plimb cu ea dupa ce anul trecut a murit un prieten de`al meu in busteni dupa ce a intrat un camion sub ea si din cauza asta am vandut-o, acum dupa ce mi-am luat permisu nu mai am nici o treaba cu parintii si de aia imi cumpar aprilia rs... si daca nu ma crezi uite uploadez niste poze cu mito sa o vezi sorry am cam gresit cu uploadul si sorry pt double-post dar ca sa vezi ca nu mint te invit pe la sinaia sa te convingi... bafta sorry am cam gresit cu uploadul si sorry pt double-post dar ca sa vezi ca nu mint te invit pe la sinaia sa te convingi... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 cat costa un hero puch?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 sincer nu stiu, l-am primit cadou de ziua mea cand am implinit 14 ani de la tata . dar te sfatuiesc sa nu iti cumperi unul...se strica ffff repede...sau poate l-am stricat eu pe al meu ca nu prea le aveam cu ambreiaju si vitezele la varsta aia....oricum avea un sistem ciudat de viteze, ai schimbatorul pe aceasi maneta cu ambreiajul si unde scrie ca e in viteza a 2-a e de fapt in viteza 1-a...poate undeva in jur la 20 de milioane dar nu stiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 salz, intr-o saptamana maxim imi vine si mie motoru din italia, aprilia rs , deci o sa pun si eu un set de poze in curand (SPER). Eu sunt din Sinaia, daca trece careva prin zona (cu 125cc) poate da si el un semn de viata si merem la o plimbarica ceva ( pana acum am avut un piaggio ciao , hero puch (romanesti , facute la zarnesti , 50cc , 2viteze), un piaggio typhoon,si acum am un aprilia scarabeo cu set polinni 80 cc pe care am reusit sa-l calez , forjandu-l prea tare pe o panta la coborare) Tin sa precizez ca sper sa nu aiba aceasi soarta si RS-ul . Bafta puteai prea bine sa treci si mito aici....din cate vad eu nu scrie mito da in fine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 ai dreptate , dar in fond nimeni nu-i perfect , mai greseste omu` , totusi pe cand pe la sinaia ? pe aici sunt cam singurul cu motor si ma plictisesc singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 mai am 3 luni si o sa am si eu poze pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 era un prahovean pe la busteni sambata asta cu rs2005 ..cine este fericitul posesor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 sigur nu eu, eu inca nu am permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 era un prahovean pe la busteni sambata asta cu rs2005 ..cine este fericitul posesor? Nu cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 rss cred ca te-am vazut azi in fata casei mele . prin cotroceni... ce faceai pakolo?.. sau o fi fost altcineva ku nr rss dar nu cred k mai e cineva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 motoru meu e vandut in bucuresti deci e posibil sa imi fi vazut fostu motorash are cl 88 rss si e neagra:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 da ma asta era a ta .. sigur .. akuma am aflat k l-ai vandut era sa intre intr-o dacie omu si se certa ku unu exact la mine in fata casei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 (editat) )))nu prea stie sa mearga si nici nu are permis:))) Editat Mai 17, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate