rss Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 deci sa inteleg ca va place noua me achizitie:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 deci sa inteleg ca va place noua me achizitie:)))) cum sa nu faci cu ea ce faceai si cu rsu:P wheeelie... stopie... burn... ce iti mai trebuie? Fericitule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 va multumesc inca o data baieti:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 CBR-ica mea este la operatie estetica abia astept sa vad cum iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csmpst Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 care imi spune si mie de unde imi cumpar si eu o banda colorata pt jante? astept raspuns,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 Gasesti la MotoBoom... este in curtea cu circuitul AMCKART!Eu am avut pe jante banda colorata PROGRIP si sunt foarte misto si rezistente (nu am avut probleme de genul sa se ia la ploaie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 My baby is getting new looks Pe scurt: -semnale fata spate -monopost -vopsita negru metalizat cu rosu (semnul honda) -codita modificata -aparatoare de roata -numar mai mic si mai misto -banda colorata pe jante -oglinzi -tankpad -mansoane -etc,etc Mai multe dar o sa pun poze dupa ca o termini Abia astept sa o vad pe roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Bravo cred ca o sa arate mult mai marfa. PS.cand o termini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 O iau dupa ce vin din vacanta (7 zile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csmpst Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 ms mult cobra...am o bere d dat pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 Ti-ai luat deja? Nu ai pentru ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 La MotoBoom o avea pe 12" ca am fost odata si era inchis sa nu ma duc degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 ce de modificari......pasionat nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 vrem pozele promise.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 vrem pozele promise.. Am avut un mic incident...dar pana vineri aveti pozele promise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 Hai ca am reusit sa fac niste poze cu telefonul oricum o sa pun alte poze dupa ce o spal Codita modificata Oglinda, oglinjoara Schimbat desenul in semnul Honda Apratoare de lant si de roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 super tare codita asteptam poze sa se vada toata motocicleta ,pt wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 Maine sper sa o iau de acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no_excess Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 sal marius din oradea un rs mai veci da mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 smechera rau codita de la cbr.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 si numarul e marfa... sper ca vii la snagov sa o admiram de aproape ... si s-o uzi cum se zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 ti-ai pus toba originala??? sau ai lasat-o tot pe aia?ca mu prea se vede bine.. din poza reise ca e originala.. bv,imi place ,chiar dragutza..acum vreau sa o vad si pe viu... pare rau ca nu vin la snagov sa o vad ca acum sunt in grecia si vin miercuri:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 misto vopseaua...... sa vedem si o poza cu ea mareeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 (editat) Maine sper sa o iau de acolo... doamne cat de mica e lumea asta, acolo unde se afla cbr-ul tau m-am intalnit cu vanzatorul sa ma duc sa vad rs-ul si apoi sa-l cumpar ce e acolo, un service? Editat August 25, 2006 de styx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 ti-ai pus toba originala??? sau ai lasat-o tot pe aia?ca mu prea se vede bine.. din poza reise ca e originala.. bv,imi place ,chiar dragutza..acum vreau sa o vad si pe viu... pare rau ca nu vin la snagov sa o vad ca acum sunt in grecia si vin miercuri:( Mi-am mai cumparat un sitem full Leo Vince pt. ea misto vopseaua...... sa vedem si o poza cu ea mareeeee Negru metalizat dar trb. sa o duc peste o sapt inapoi sa imi scoata prafu ca s-a mai pus...deci peste o sapt. o sa fie brici doamne cat de mica e lumea asta, acolo unde se afla cbr-ul tau m-am intalnit cu vanzatorul sa ma duc sa vad rs-ul si apoi sa-l cumpar ce e acolo, un service? Cu Costin Se poate zice ca e si service...lucreaza in fibra si vopseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate