CostinALN Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 camasa e ok ... nu are santuri sau alte chestii . nu stiu de unde fac rost de colivie ( rulment pentru legatura piston-biela) De unde iti iei si piston. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 de la mine isi ia piston cu tot cu segmenti bolt..... e posibil sa fie acelasi rulmet cu ce ti am zis vedem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 du-te boss in targ iti iei frumusel pistonashul in mana..te duci acolo..si sigur sigur gasesti..suta in mie iti unu klumea si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 du-te boss in targ iti iei frumusel pistonashul in mana..te duci acolo..si sigur sigur gasesti..suta in mie iti unu klumea si aia e ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 salut tuturor! in sfarsit........am ajuns si eu sa pot spune ca sunt tinar si nelinistit la clasa 125cc,deoarece mi-am pus mana pe o HONDA CBR125R. ma numesc Roni si sunt din Oradea. Motocicleta pe care am achizitionat-o ,desi nu-i noua,merge super bine!!! Marti mi-au sosit niste piese de schimb,pe care le-am si montat ieri seara:kit de lant,saboti,1bec si un parbriz.Mai am nevoie de 2 cauciucuri si ii ca noua! eu si frate-meu aveam niste Jawe''modificate'',dar acum am facut un salt : eu am CBR-u, iar el un ATV de 250cc; speram ca inca in luna asta sa dam de permis, si sa iesim cu ele in oras Asfalt uscat tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 Bafta multa la examen,dar ai grija sa nu se inchida sezonu...trb sa te grabesc putin Daca ai vreo nelamurire cu CBR-ul be free to ask me pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 apropo a1 se da tot timpu sau in iarna nu se mai da. intreb ca eu am dat odata si am picat si in caz ca nu iau nici acu.....da sper sa iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 (editat) SALUTARE TUTUROR !!! Ea e prima mea iubire si profesoara mea Eu am maine am examen, poate iau si eu A-ul dak il iau dau multaaaaaaaaa BeeeeReeeeeeeeee E cineva din OLTENITA? sa ma ajute si pe mine la poligon cu motorul ??? Editat Septembrie 26, 2006 de konnypac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 (editat) Misto rieju tau , sa-l stapanesti sanatos .Observ ca incep sa se inmulteasca modelele astea. ps. Merge pe o roata ? Merge in a1a si dak fortez putin si in a2a tu ai fost la arc miercurea trecuta? sau era altcineva cu rieju . oricum, bine ai venit! Cred k era unul din cei my buni tov ai mei alin din snagov el are pe alb IF 01 RRH ...putem sa iti spunem Seby ? apropo,frumos moto...sa-l calaresti sanatos (si eu tre sa depun dosarul pt examen saptamana care vine ) Chiar t rog sa-mi spui seby ... bafta la ex eu l-am luat din a2a :| Editat Septembrie 27, 2006 de sebi_bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 SALUTARE TUTUROR !!! Ea e prima mea iubire si profesoara mea Eu am maine am examen, poate iau si eu A-ul dak il iau dau multaaaaaaaaa BeeeeReeeeeeeeee E cineva din OLTENITA? sa ma ajute si pe mine la poligon cu motorul ??? in legatura cu carenele, pune-i neaparat niste stickere mai mari pe el, sau ceva, ca arata rau de tot asa, daca pui niste autocolante se schimba total look-ul asta (parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Pare prea mica asa "goala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Bafta multa la examen,dar ai grija sa nu se inchida sezonu...trb sa te grabesc putin Daca ai vreo nelamurire cu CBR-ul be free to ask me pe mess mersi...maine dau iesirea,sper s-o iau Iar in legatura cu nelamuririle....i-am spus lu´ frate-meu(ID=petrus_eddye)sa te intrebe(eu nu prea stau la calculator). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 mai are cineva de vanzare un nsr ca mie asta imi place cel mai mult...preferabil nelimitat...sau daca nsr nu vinde nimeni poate un cagiva mito 2000 si dupa preferabil cel cu 7 viteze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 din 2000 nu exista mito cu 7 trepte..... mito cu 7 trepte arata ca a lu "maestru" black killer.....tu vrei mod ala care seamana cu ducati... ala are 6;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 din 2000 nu exista mito cu 7 trepte..... mito cu 7 trepte arata ca a lu "maestru" black killer.....tu vrei mod ala care seamana cu ducati... ala are 6;) Modelu 2005 se fabrica si in 1996 si alea au 7trepte nu toate,unele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Modelu 2005 se fabrica si in 1996 si alea au 7trepte nu toate,unele. da am gresit....dar el vrea din 2000 si in anu care vrea el sigur nu avea 7 trepte(de data asta am cautat si nu am gasit nicaieri sa scrie ca are 7 trepte in anu 2000) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 chiar se simte diferenta intre 6 si 7 trepte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 chiar se simte diferenta intre 6 si 7 trepte? se simte doar ca mai schimbi o treapta , atat . In principiu viteza maxima este aceeasi si nu este nici o diferenta intre ele.Uite ce spun unii pe un forum : "a while ago i recall cagiva geezer working out the top speed from the gear ratios and the 6 speed was quicker top end. acceleration i cant imagine being noticeably quicker on either. a decent rider on a 6 speed would be quicker accelerating than a shit riding on a 7 speed and vice versa." sau "The only difference is the amount of gear changing you'll do with the extra gear on the 7 speed. The mito doesnt have enough BHP to make any difference at all except the extra 2 mph that you get after having the throttle wide open for 5 minutes." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Modelu 2005 se fabrica si in 1996 si alea au 7trepte nu toate,unele. 2005 in 1996????? nu invers? si totusi nici cele din 2005 nu se mai fabrica de 9 luni chiar se simte diferenta intre 6 si 7 trepte? se simte ca ai rapoartele mai scurte la cea in 7 ... daca ajungi la 60km/h cu cea in 6 la cea in 7 schimbi mai repede.. e mai buna pt curbe nu vreti sa raspundeti ? mergem ba ... si in seara asta hai la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 4 poze cele mai bune din colectia "125-urile" P.S.-daca va plac mai facem d-astea diana si cu gajica in rolurile principale Rs`ica planet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 Iote ce am invatat sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 CLAR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Ma numesc Cristian,am 16 jumate,sunt din Bucuresti,posesor carnet A1 din Octombrie 2005,am o Cagiva Mito din acelasi an Pozele sunt de cand era noua cat ai dat pe ea? are 15 cai sau mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 cat ai dat pe ea? are 15 cai sau mai mult? Pai a dat pe ea 5400 parca.Si a fost limitata la 15 cai acum este delimitata si are 30 si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate