comos Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 pei mie imi place la nebunie cum mere, i-am dat 110 si mai mergea da e in rodaj si am zis sa nu il mai fortez, o sa va zic eu cat prinde. mei pt oras e super, consuma putin, manevrabil, pozitie excelenta.....toate bune. amortizorul din spate se regleaza, are 2 pozitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 4, 2007 Autor Share Postat Februarie 4, 2007 Hai sa mai pun si eu niste poze cu CBR-ica mea si cu bestia altui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 (editat) Salut! Sunt Tibi din Bacau si deabia mi-am luat o Honda NSR 125. Editat Februarie 6, 2007 de TiBi<Urban Rangers> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 dak ar arata toate cbr-urile de 125 asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 Pai nu arata toate la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 poate se referea la cat is de ingrijite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 ma refeream la cum arata a ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 ma refeream la cum arata a ta... oh thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 oh thanks Nu era vorba de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 ARRRRGHH da cu cine vorbea?????????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 hai sa ma bag si eu in seama ca de vreo 2 ani am uitat de doo roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Ce ciudat e zx9r-ul ala cu codita scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Ce ciudat e zx9r-ul ala cu codita scurta wow chiar! acum am obs.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Ce ciudat e zx9r-ul ala cu codita scurta stiam eu ca e ceva in neregula cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red_Hat Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Hai sa ma prezint shi io!!! ma numesc Catana Alexandru...din Constanta...shi am al meu Honda NSR 125-R din 2000....tunning facut la Shark Motors Club!!!! ....Tare as vrea shi io sa particip la niste intruniri...dar nu prea stiu unde sa aflu de ele...sau poate imi ziceti voi!!! Asfalt Uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 Ce tuning ai pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red_Hat Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 In principiu tunning optik ma refeream...adik....jante crom-aurite....tatuje cu tribale (nu actipilduri!!!)....shi la faruri tenta aia de negru pt a o face rea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Salut! Sunt Tibi din Bacau si deabia mi-am luat o Honda NSR 125. Felicitari pt noua achizitie ! e super benga motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 misto rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 misto rau! foaaaarte taaaare frateee !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 nu am prea vazut choppere pe la clasa de 125cmc......asa k incep eu prin a-mi arata chopparasu'...o Honda Shadow de 125 cmc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
argy_04 Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 (editat) sal'tare la toata lumea... asta'i jucaria mea... un rs125 black... Editat Februarie 24, 2007 de argy_04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marco rs 125 Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 eu cu inca cativa amici eu cu inca cativa amici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 ala cu TZR`u e taticu` vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 Prospaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate