Vizitator ALINU Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 O poza de azi . sunteti cativa , frumoase :> Mai aveti 2 rsuri modele noi in Bacau 2 tepe de rsuri la 2 terminati.Unul e albastru facut dupa model 2009 si unul cu kit pollini de 200 negru , model 2009 . Ii stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Din câte Âştiam nu există kit pollini de 200cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 sunteti cativa , frumoase :>Mai aveti 2 rsuri modele noi in Bacau 2 tepe de rsuri la 2 terminati.Unul e albastru facut dupa model 2009 si unul cu kit pollini de 200 negru , model 2009 . Ii stii? il stiu pe ala albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Din câte Âştiam nu există kit pollini de 200cmc. Stock nu exista.Dar facut da.E luat din br ma , ala de se dadea numai pe o roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) Si eu dau capatu mai repede pe fata. Pe spate imi ramane cam 0.5 cm. Dar ideea este ca il dau in comuna la mine in 4 curbe. 2 de stanga si 2 de dreapta. Mesaj completat De ieri. Editat Aprilie 3, 2010 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Nu inteleg, pe strada sunt altfel de curbe? ma refeream ca pe strada poate nu te tine sa te dai ca pe circuit, mai e un canal ceva, groapa, sau cum mi s a intamplat mie ieri la iesirea din curba ma astepta o basculanta pe tot sensu meu de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 ma refeream ca pe strada poate nu te tine sa te dai ca pe circuit, mai e un canal ceva, groapa, sau cum mi s a intamplat mie ieri la iesirea din curba ma astepta o basculanta pe tot sensu meu de mers In continuare nu vad legatura... Diabolic, baga si tu 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 LOL )))=)))) e mai important cat de mult dai caucicul la capat sau cat de repede intri si iesi de pe curba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 LOL )))=)))) e mai important cat de mult dai caucicul la capat sau cat de repede intri si iesi de pe curba? Normal, daca intri tare in curba cu siguranta te vei apropia de capatul gumei, asta daca nu cumva tu tai curbele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Eu tai gumele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Eu tai gumele. Ar fi cazul ca la cat de proaste sunt...eu macar mi-am luat banii pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Spunea cineva pe un alt forum:"cu citi cm esti tot mai aproape de "buza gumei",tot cu atatea secunde te apropii de doamna cu coasa!take care!ride safe..." Mare dreptate avea, se referea la centimetrii pierduți pe stradă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Normal, daca intri tare in curba cu siguranta te vei apropia de capatul gumei, asta daca nu cumva tu tai curbele ma refeream ca poate tu pe amckart ai mai multe sanse sa dai capat pe fata decat copilu' minune de 14 ani pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Toti vreti sa aveti numar ca al meu... poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 poze Ai cazut? Mergi numai pe dealuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 (editat) Ai cazut?Mergi numai pe dealuri? Am cazut, merg pe strada. @ thug.. ai vrea sa ai tu numar ca al meu :x Editat Aprilie 4, 2010 de madu93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Normal, daca intri tare in curba cu siguranta te vei apropia de capatul gumei, asta daca nu cumva tu tai curbele pe strada nu tai curbele ... si nici nu intru pe curbe " reising stail" ca nu imi sta bine si mi-e frica de un posibil parapet , nisip, asfalt murdar etc . Pe circuit n-am iesit dar daca o sa am ocazia promit ca dupa fiecare tura o sa opresc sa vad cat de mult m-am apropiat de capatul gumei ... de fapt pot sa fac si 10 minute pe tura , atata timp cat iau curba la capatul gumei in rest pot merge " la pas" . sper ca ai inteles unde bat... semnul de pe guma nu iti arata cat de bun esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 .... Bun...atasez 2 poze ca e prea multa vorba pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 .... Bun...atasez 2 poze ca e prea multa vorba pe aici. mi se pare mie sau aia e a lesinatului de malasorte ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 mi se pare mie sau aia e a lesinatului de malasorte ??? da. e cazanu' lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 fiti-ar kle-u de ras, forumstruck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Bogdane chiar ti-ai luat kle? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 da. e cazanu' lui Cum zici tu, cazan...dar gumele pe care le are pe motoreta aia sunt la ani distanta fata de gumele de pe un R125 stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 M-ai terminat cu gumele ma. Mai da-le dracu, ca nu intr-un set de gume sta o motoreta. Cum zici tu, cazan...dar gumele pe care le are pe motoreta aia sunt la ani distanta fata de gumele de pe un R125 stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate