madpitbull Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 mv agusta f4r Este ok dar nu sunt ghiar nebun dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 K 1200 S e o chestie interesanta pe piata acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 daca castig la loto ce-mi cumpar!!!c-am asa suna ce scriem aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madpitbull Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 daca castig la loto ce-mi cumpar!!!c-am asa suna ce scriem aici.. Din fericire pentru mine nu trebuie sa astept sa cistig la loto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ripp3rS Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 la 100 de kg nu ai avea probleme pe un R1 ... sau cu un ducati 999 , sau daca zici ca ai banii de aruncat iati un y2k si mergi cu el pe diesel ca e mai ieftin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Ce iti doresti tu cel mai mult,ce iti place tie cel mai multe, ce te incanta cel mai multe pe aia o sa o cumperi Nu cred ca tu o sa tzi cont de ce iti zice cineva aici pe forum.... Bafta oricum in achizitionarea noului fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madpitbull Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 la 100 de kg nu ai avea probleme pe un R1 ... sau cu un ducati 999 , sau daca zici ca ai banii de aruncat iati un y2k si mergi cu el pe diesel ca e mai ieftin ... Da si ducati 999- 998 ar fi o varianta Ce iti doresti tu cel mai mult,ce iti place tie cel mai multe, ce te incanta cel mai multe pe aia o sa o cumperi Nu cred ca tu o sa tzi cont de ce iti zice cineva aici pe forum.... Bafta oricum in achizitionarea noului fier Ai dretpate Busa sa traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 hayabusa sau kawasaki zx-12r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Eu am Hayabusa, deci urmatoarea ca performantza .... Y2K Asta asa daca tot nu se pune problema banilor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 1.Mv agusta senna ( cea mai deosebita) 2.Ducati 1098 3.Benelli Tornado 1130 4.Suzuki gsx-r 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 eu mai citesc forumuri de pe la macaronari,cica benelli tornado e praf,nu prea s dealeri,piese si asamblare de mantuiala.pe de alta parte cica tnt u l e bun,insa vad ca in ultimul timp,toate motorete naked arata ca el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 1cbr1000rr honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 1)Daca banii nu ar fii o problema 2) daca drumurile nu ar fi o problema 1 ptr orash/figuri/bashini supersport de 600 oricare ar fi el de an fabricatie = an curent 2 ptr oras, ptr sufletul meu, ptr look-ul bestial asta motocicleta 3 pentru drum lung/excursie etc orice tourer mare dar nu busa sau zx14 ci un fjr 1300 sau ceva de genul. pentru mine in romania... acum si la nevoile mele un 1000 rr ar fi de vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 madpitbull....tu ai zx9r.....la ce naiba ti-ar trebui busa?...crezi ka ii mai de doamne ajuta?......nici vorba.......e doar mirajul unei legende deja depasite....e doar un nume mare ..atat......parerea mea ka mai mult de zx9r nu iti trebuie...si asa e mult prea exagerata ninja kare o ai .......data viitoare kand vei mai avea asa ganduri gandestete ca detii poate cel mai radical ninja construit vreodata....daca as avea busa ti-as dao pt visul meu....ZX9R...take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate