Metal Heart Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Ce utilaj coane? Echipamentu' e de baza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Ia uite, a prins-o dezghetul si pe Ana! Si, pe unde activezi?Te duci cu motoreta la servici, la plimbare, la rond? Tre sa vedem si noi utilajul! pai sunt cu ea la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Stiu ca are ceva agricol, un fel de fierastrau Stihl sau motocositoare, nu mai stiu cum ii zice! P.S. Sa vezi ce-mi iau acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Stiu ca are ceva agricol, un fel de fierastrau Stihl sau motocositoare, nu mai stiu cum ii zice! P.S. Sa vezi ce-mi iau acum! tu stii ce zici acolo, ce iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Am crezut ca imi iau bataie ca ti-am facut motoreta "utilaj agricol", dar vad ca scap usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 poti sa-i zici cum vrei, e panarama mea si e cea mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 poti sa-i zici cum vrei, e panarama mea si e cea mai tare Da' echipamentu'? Cat e echipamentu'? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 panarama =)))))sa inteleg ca o faci posta????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 panarama =)))))sa inteleg ca o faci posta????? de ce intrebi? ai vrea....? Da' echipamentu'? Cat e echipamentu'? =)) nu stiu eu deastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Panarama, rapandula, cazan, nume globale pentru fiarele astea! Deci semneaza careva condica la rond? Ca ma scoate unu' din casa si cica mergem sa aratam cool prin centru vechi, pot sa trec si pe la rond inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Diseara,Rond,injur de 8;00? eu as cam vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Bai, si eu as fi trecut, dar ma duc la o expozitie de arta. Pe bune! Si nu stiu cum e cu expozitiile astea, s-ar putea sa mergem sa ne imbatam dupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Asa e, artistii astia sunt cei mai mari betivi! Eu cred ca ajung pe la 8, dar nu cred ca stau mai mult de 8,30-9,00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 eu nu a jung. mobra e la service, si eu la gratar ) maine dau o tura pana la targoviste sa vad turnu chindiei. se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 La cat de scumpa e benzina, nu se mai iese decat la ture de un plin, huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Aiurea, se iese si la mai lungi, maine cica mergem spre munte- intai Slanic- apoi spre munte. Eu semnez si condica la rond azi sa va fac de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 La cat de scumpa e benzina, nu se mai iese decat la ture de un plin, huh? ma, poate ajung si la sinaia, nu stiu, vad maine ca tre sa ma duc sa iua mobra de la service in functie de cand e gata vad incotro apuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Deci, care, cum, ce facurati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Pai eu cu Roxynel +10 asa, am fost pana la Slanic Prahova, cu oprire la Snitzel House la Paulesti, a fost chiar placut. Cavaleru a trecut tangential pe langa noi la intrarea in Ploiesti, se pare ca a plecat la Sinaia la Peles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 pana la urma si eu m-am sucit. m-am intalnit cu roxynel intro benzinarie pt DN, gasca cu niko a trecut. apoi i-am depasit la luk oil si m-am dus la sinaia, am vizitat pelesul, am mancat la steaks house yum yum si apoi acasa. daca nu vizitam pelesu ne intorceam pe targoviste. mi-am facut si consumul si am ramam uimit 5.1% in condiitile in care am tinuto 120-160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Joi duc si eu agregatul in service si sa vedem cand e gata Poate am noroc si vineri invart roata sau, de luni incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Joi duc si eu agregatul in service si sa vedem cand e gata Poate am noroc si vineri invart roata sau, de luni incolo... spor mecanicului, s-o faca in timp util si neatza Florin, eram pe fuga sa ajung la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 ma cum naiba ca mie mi-a luat un plin pana la slanic si inapoi ana tu cu cine vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 ma cum naiba ca mie mi-a luat un plin pana la slanic si inapoi ana tu cu cine vb? ii uram de bine lui metal si buna dimineata lui florin ca ne-am intersectat drumurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 ma cum naiba ca mie mi-a luat un plin pana la slanic si inapoi ana tu cu cine vb? cati km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate