Metal Heart Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 weekendul 12-13 Roxynel weekendul 19-20 Claudiu weekendul 26-27 Roxynel, Claudiu weekendul 3-4 Roxynel, Claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 De unde rezulta Roxynel+Claudiu = love. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 weekendul 12-13 Roxynel weekendul 19-20 Claudiu weekendul 26-27 Roxynel, Claudiu, Totto weekendul 3-4 Roxynel, Claudiu, Totto P.S. a iesit un threesome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) weekendul 12-13 Roxynel weekendul 19-20 Claudiu, didi, florin weekendul 26-27 Roxynel, Claudiu, Totto, weekendul 3-4 Roxynel, Claudiu, Totto, didi, florin Editat Noiembrie 10, 2011 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) weekendul 12-13 Roxynel weekendul 19-20 Claudiu, Didi, Florin, Costi weekendul 26-27 Roxynel, Claudiu, Totto, Costi weekendul 3-4 Roxynel, Claudiu, Totto, Didi, Florin, Costi Editat Noiembrie 10, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 De unde rezulta Roxynel+Claudiu = love. dar numai in ultimele 2 weekenduri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 dar numai in ultimele 2 weekenduri ) Pai asta e , amandoi suntem majori, vaccinati si stim ce avem de facut. Ideea e ca eu n-am nevoie de 3 beri inainte, la mine japca e cel mai bun preludiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Eu zic, vine toate lumea cu ce are, neveste, concubine and stuff, iar acolo inchideti lumina si va organizati voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Pai da, sa fie treaba treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 pai vad ca suntem mai multi pt 3-4 .. eu vroiam sa-mi iau liber si pe 2 de la serv .. sa plecam de pe 1 mini vacanta sa incepem iarna cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Roxy, daca e sa mergem numai noi doi, ia uite ce cuibusor de nebunii ti-a pregatit baiatu' http://www.vilaalbastra.go.ro/index.html ...avem si Statuia Libertatii, si pat matrimonial, si draperii dichisite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Wow, ce misto, ce CULORI! Te dor dintii! Si patul ala matrimonial asa ...yammy! Cred ca vecinii lu' ala se tavalesc de invidie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 ma dor ochii deja de cat m-am holbat la aia =))) pai ma ..aia nu e de inchiriat ..daca mi-o cumperi e ok ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Roxy, daca e sa mergem numai noi doi, ia uite ce cuibusor de nebunii ti-a pregatit baiatu' http://www.vilaalbastra.go.ro/index.html ...avem si Statuia Libertatii, si pat matrimonial, si draperii dichisite! moooooaaa...deja sunt invidioasa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Gata cu organizarea? Se stie cine cu care sta in camere, totul e tras la sorti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 o oaie neagra careva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Neah.. sunt prea racit ca sa mai ies din casa: febra, dureri de cap, gat umflat, Coldrex, Vitamina C, Faringosept. Dar cred ca de diseara intru pe cura de weekend: tzuica fiarta, vin fiert, mujdei de usturoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 insanatosire rapida!! niste masaje cu spirt + o friptura la cuptor cu cartofi prajiti si multt usturoi+ un vin fiert cu scortisoara si cuisoare..asa da, dada de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Eu am deja program pentru azi, trebuie anuntate mai din timp iesirile astea. Nu mai e vara ca sa zicem ca la ora 8 la rond. insanatosire rapida!! niste masaje cu spirt + o friptura la cuptor cu cartofi prajiti si multt usturoi+ un vin fiert cu scortisoara si cuisoare..asa da, dada de weekend Aualeo, abea astept sa racesc, poate imi faci si mie ce scrii mai sus pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) o friptura la cuptor cu cartofi prajiti si mult usturoi = am, maine ma duc sa iau si niste carne, si cred ca o sa bag niste porc, asa, old school un vin fiert cu scortisoara si cuisoare = am si din asta, o sa-l pregatesc de diseara in schimb, la capitolul niste masaje cu spirt stau foarte prost! - need help aici! Si nu am nevoie de Costi si Pitic, care ar masa, dupa 3 beri, si cainii morti de pe autostrada. Editat Noiembrie 11, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Mie nu-mi plac masajele cu spirt, prefer un ulei ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 pai iti tre' una bucata nevasta si spirt....ala poti sa-l dai incolo, merge si fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Pai spirt am, nevasta n-am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 asta e nasol! suna un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate