Cavaleru Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 eu ma retrag de la partie. i'll put my money to better use Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Din pacate la munte e dezastru total: http://www.jurnalul.ro/webcam/predeal-cl-bucet-211.html Lasam pe alta data cu skiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Mda! s a schimbat schimbarea. In cazul asta.........modific agenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Samabta eu creed ca o sa vin cu masina. sper sa o fac pana atunci... vrea careva sa mai vina cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Pai vedem cum facem, daca vin si eu cu Cristina sau nu. Daca nu, poate treci sa ma agati si pe mine. Ii sun azi pe Profu si pe Costi si vedem ce zic si ei. Cu siguranta, daca vin, or sa vina fara masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 +1 adk plus una ca prea am mers mereu cu masina si am baut doar cola ) dar de data asta sa-mi spui exact inainte cu ce masina vii sa nu le mai incurc da???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Cum, nu stii? 335 sau 104 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 bite me claudiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 masina mea e una mica verde cu 2 faruri rotunde ) isi zice golf 2 dar raspunde la apelativul "Golfinio" PS eu va duc acolo dar nu stau foarte mult mai tre sa ajung in alta parte. plec pe la 7.30 de acasa daca e sa-l iau si pe claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Sambata e si ziua mea, aveti 3 randuri de bautura din partea mea! Deci ,masinile acasa. As fi zis ca "dau de baut" dar sunteti multi si mi-e ca daca va ambitionati pana dimineata raman sa fac vreun leasing pe acolo la nota de plata! Editat Decembrie 15, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Sambata e si ziua mea, aveti 3 randuri de bautura din partea mea! Deci ,masinile acasa. As fi zis ca "dau de baut" dar sunteti multi si mi-e ca daca va ambitionati pana dimineata raman sa fac vreun leasing pe acolo la nota de plata! oki, deci fara masini din pantelimon care merge cu mine cu RATB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 treci sa ma iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 NIKO, stai linistit, nu astia sunt calmi la capitolul asta. Probabil ca eu o sa vin deja antrenat, ca pe zi am si eu o petrecere pe unde trebuie sa ajung. Deci vedem noi cum ne-om descurca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 treci sa ma iei ok. la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 mergem toti cu 104? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 bah....cred ca merg si eu . ne vedem la 8 unde? la roxinel in fata blocului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Stiam eu ca nu ne lasi la greu Florin lucreaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 mergem toti cu 104? 104 nu intoarce la unirea? de acolo zic sa luam metroul pana la grozavesti bah....cred ca merg si eu . ne vedem la 8 unde? la roxinel in fata blocului? da la 8 la roxynel la bancpost PS eu am reusit sa fac cheta la munca si am stras ceva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 104 are capat la eroilor...acum depinde unde e nr 296 ala pe splai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 104 are capat la eroilor...acum depinde unde e nr 296 ala pe splai e mai departe. tre sa luam un autobuz care merge incolo spre regie. dincolo de Max, vis a vis de Metrou semanatoarea (petrache poenaru se numeste acum) link catre harta /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=761976 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Pai cred ca pe deasupra se merge cu 104 pana la Opera si de acolo, din fata de la Fac. de Drept se ia 601 sau metrou de la Iancului pana la Semanatoarea/Petrache Poenaru sau cum se numeste. La mine inca n-a ajuns fomeia acasa, asa ca nu stiu cu ce venim. PS: Cavalere, suna-l pe Costi si pune-l in tema, vezi ce zice. Mai incolo il "deranjez" si pe Domn' Profesor. Toto, fa-ne o surpriza placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 As veni si eu dar am niste probleme personale. Daca reusesc sa vin va sun inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 bah....cred ca merg si eu . ne vedem la 8 unde? la roxinel in fata blocului? vin sa te iau la 8 fara 5? , ca tot suntem la 2 pasi si mergem sa ne intalnim cu Roxy si Cristi la bancpost de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Pai cred ca pe deasupra se merge cu 104 pana la Opera si de acolo, din fata de la Fac. de Drept se ia 601 sau metrou de la Iancului pana la Semanatoarea/Petrache Poenaru sau cum se numeste. La mine inca n-a ajuns fomeia acasa, asa ca nu stiu cu ce venim. PS: Cavalere, suna-l pe Costi si pune-l in tema, vezi ce zice. Mai incolo il "deranjez" si pe Domn' Profesor. Toto, fa-ne o surpriza placuta! hai ca rezolv eu cu costi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 vin sa te iau la 8 fara 5? , ca tot suntem la 2 pasi si mergem sa ne intalnim cu Roxy si Cristi la bancpost de acolo. da fata. la 8 fara 5 sunt in fata blocului si te astept! Stiam eu ca nu ne lasi la greu Florin lucreaza? din pacate da, este la munca azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate