A_A Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 da fata. la 8 fara 5 sunt in fata blocului si te astept! ramane stabilit atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Bai, demult nu m-am mai distrat asa! Problema acum e ca ma dor falcile mai tare decat capu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Dap, a fost dragutz! Iaca si dovezile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 imi pare rau ca m-am tirat asa rapid. urasc cand se suprapun partyuri si tre sa la onorezi pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Ce betzivioameni seriosi domne ! Fu fain,trebe repetat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 foarte dragut, clar trebuie repetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 normal ca se va repeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 terminati-va ma cu repetatu vostru ca eu si acum ma resimt! nu m-am mai betivanit in halu asta din facultate! )) ba da ce misto a fost!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 adevarul e ca ieri am zacut cam toata ziua .. si durea tzeasta .. ma atentiona ca exista ..dar totusi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) terminati-va ma cu repetatu vostru ca eu si acum ma resimt! nu m-am mai betivanit in halu asta din facultate! )) ba da ce misto a fost!!!! Da' chiar, demult nu te-am mai vazut asa activa Eu nu m-am resimtit, deh, joi seara eu avusesem deja inca o noapte pierduta - la mine a inceput sezonul. Diseara e iar party, dar cred ca o sa zic pas, si mai am una grava miercuri seara - aici chiar ca le lasa grav, e "meci" de "liga campionilor". Ieri am fost cu un amic la el la tzara, a scot 30 de litri de vin, "sa avem de Revelion"! Fuck, deja nu ma mai ia somnul daca nu beau ceva inainte. Editat Decembrie 19, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Noi am continuat in Centru Vechi intr-o chestie numita parca "Bordelos"?? Oricum ,nu am mai stat mult, mi-a ajuns si mie alcoolu' la creier si am capitulat, dar nu prea stiu la cat am ajuns acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 (editat) Bai, daca era dupa mine, si eu ma lungeam pana dimineata, dar nevasta-mea era praf! A doua zi a stat numai infololita-n patura, cu Coldrex, Vitamina C, ceai fierbinte si Farigosept. I-am zis ca daca nu-i trece pana diseara, ii gregatesc o tzuica fiarta din aia care te pune pe picioare imediat: cuisoare, piper, zahar, si, pentru cei cu ficatul tare, ardei iute tocat marunt. Editat Decembrie 19, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Da' chiar, demult nu te-am mai vazut asa activa Eu nu m-am resimtit, deh, joi seara eu avusesem deja inca o noapte pierduta - la mine a inceput sezonul. Diseara e iar party, dar cred ca o sa zic pas, si mai am una grava miercuri seara - aici chiar ca le lasa grav, e "meci" de "liga campionilor". Ieri am fost cu un amic la el la tzara, a scot 30 de litri de vin, "sa avem de Revelion"! Fuck, deja nu ma mai ia somnul daca nu beau ceva inainte. da da ...a intrat berea una dupa alta! si eu mai am o petrecere joi, petrecerea de craciun de la munca. sa vedem ce iese! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Da... schimbare de planuri: diseara ma vad cu un amic sa recuperez niste bani si ceva beutura, maine seara vor astia de la munca sa iesim la o betivanela undeva la 2,5 ron halba de bere, miercuri e petrecerea unui amic, joi liber, vineri deja sunt cu tzuica fiarta-n freza la tzara! Am mai avut eu un an in care s-a inceput petrecerea de pe 15 decembrie si s-a terminat de... Paste Practic, in fiecare weekend era ceva grav, iar cand nu s-a gasit motov de beuta, am baut de ziua lu' Nea Nicu - cantece patriotice si cravate rosii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 mama metale dar esti mai rau ca Dinamo. e antrenezi serios pt liga campionilor ) bah nici eu n-am avut nici pe dracu duminica dimineata... si la mine la munca am combinat la greu bere, tequilla. am ajuns muci acasa. am adormit instant terminati-va ma cu repetatu vostru ca eu si acum ma resimt! nu m-am mai betivanit in halu asta din facultate! )) ba da ce misto a fost!!!! stop being such a pussy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Mother fucker! Cand credeam si eu ca ma pregatesc linistit pentru miercuri, guerss what??? Ma duc sa colectez bani, si oamenii ma asteapta cu bani si sticla de whiskey pusa la rece! Prafu' si cacatu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Mother fucker! Cand credeam si eu ca ma pregatesc linistit pentru miercuri, guerss what??? Ma duc sa colectez bani, si oamenii ma asteapta cu bani si sticla de whiskey pusa la rece! Prafu' si cacatu'! go planet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 ce sunteti asa tacuti? hai ca vine craciunul acum.. si mai multa mancare si mai multa bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 http://www.jurnalul.ro/webcam/predeal-cl-bucet-211.html Daca se mentine zapada pana saptamana viitoare eu dau o fuga la ski, undeva in intervalul 27-30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Nu stiu daca mai apuc sa intru zilele astea, asa ca va urez un CRACIUN FERICIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Craciun Fericit pantelimonistilor. Sanatate si calorii putine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Craciun fericit alaturi de cei dragi voua, voiosi si sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori fericite si petrecere frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Craciun fericit si imbelsugat alaturi de cei dragi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 (editat) Sarbatori fericite tovarasi si tovarase ! Sa ne videm cu bine in noul an ! Editat Decembrie 24, 2011 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate