Roxynel Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 adk ce vrei sa zici pisi ca pana la anu nu ne mai vedem? ia vezi ca o incurci ) sper ca ati petrecut asa cum se cuvine .. sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Saptamana viitoare pe 7 dec sunteti invitati la un mini party la mine acasa. Bautura si muzica on me. Voi veniti cu voie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Saptamana viitoare pe 7 IAN sunteti invitati la un mini party la mine acasa. Bautura si muzica on me. Voi veniti cu voie buna. There,fixed it for you ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Saptamana viitoare pe 7 IAN sunteti invitati la un chaos-party la mine acasa. Bautura, tarfele si muzica on me. Voi veniti cu voie buna. Triple fixxed! PS: ori o facem cum trebuie, ori mai bine stam acasa! :drink: Editat Decembrie 27, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 pai si tarfi nu avem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 ooo fuck sa vezi ce o sa regret gestul facut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 ooo fuck sa vezi ce o sa regret gestul facut ) Tu ca tu, da' sa vezi regrete pe capul vecinilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 dedesupt n-am asa ca e ok poate va intrebati dc, dar dupa cum stiu eu sigur nu va intrebati atat timp cat e de baut moca.. pe 31dec fac 30 de ani si cum toti petrecem de revelion, e un motiv in plus de petrecere saptaman urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 plus ca sa incepem anul asa cum se cuvine .. sustine ideea lui didi .. vrem si noi tarfi .. ce numai voi?? deci cvadruple fixed .. Saptamana viitoare pe 7 ian sunteti invitati la un mini party la mine acasa. Bautura, tarfele, tarfii si muzica on me. Voi veniti cu voie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 doar atat? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Dap. Ocupă-te tu de târfe Âşi târfi Âşi vedem cum ne descurcăm noi cu curvăsăraia Âşi voia bună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 bumtzi bumtzi bumtzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 bumtzi bumtzi bumtzi N-ai stare ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto.fashion Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 http://www.motofashion.ro/ E din Braila, ai un tabel acolo pe site cu muuuuuuuulte masuri care trebuie date, banuiesc ca iese bine daca masori atatea circumferinte pe acolo. Suna si intreaba si tu, eu am sunat ieri. salut,am facut sute de costume,geci,etc vandute in romania,au fost 4-5 cazuri in care nu s-au potrivit masuratorile,rog pe toti care v-or lucra cu noi,sa completeze corect masurile,eventual luate de un croitor ,noi garantam calitate super buna si potrivire maxima daca avem masurile care trebuie.alegeti modelul de costum ,puteti schimba culorile,puteti scrie ceva pe el,cocoasa optional,interior detasabil,piele de 1,2mm 1,3mm.va salut si sper sa ne gasim la o intrunire undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 logic k n-am .. m-am culcat azi dim la 6 .. si acum la serv sunt praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 logic k n-am .. m-am culcat azi dim la 6 .. si acum la serv sunt praf lasa ca trece, azi am si eu prgram scurt pana l6.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Pai ma, pentru situatiile de genul asta se pastreaza intotdeauna cateva zile de concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Pai ma, pentru situatiile de genul asta se pastreaza intotdeauna cateva zile de concediu eu mai am sa-mi pun si-n cap ) cum e la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Brasovul e un Bucuresti mai mic si plin de sensuri giratorii. E populat cu oameni pusi pe distractie si sunt reduceri la magazinele de prin centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 pai Have fun! lasa dreacu calculatoru si forumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 La multi multi ani!!! un an nou plin de fericire si impliniri va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 La multi ani! sa va aduca nou an, multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 HAPPY NEW YEAR!!!! Sa aveți parte de consum mic la mobre, de kilometri multi si de drumeții plăcute!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Multi ani si de la mine si multa benzina pt mobre va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate