Roxynel Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 hai lma copii si va doresc sa aveti parte de tot ce va doriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 nu uitat pe 7 sunteti invitati la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) Hai un "La multi ani!" si pe aici, sa aveti un an cat mai bun, bani de benzina, cauciucuri, RCA-uri si alte consumabile! Editat Ianuarie 4, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 La Multi Ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Deci era vorba sa-l calcam pe Cavaleru maine, o ora aproximativa (fix!) si o adresa a locatiei de pierzanie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 pe langa mine niko .. de la 10 .. dar vorbim vorbim have no fear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 la 10 seara se trage prima salva de tun ) adresa pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Eu cred ca o sa ajung mai devreme. Sa vad cum termin acasa cu despaducheatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 E sase fara zece si rammstein zbarnaie in difuzoare!!! PS: Claudiu is here 6 si 15 si urla iron maiden roxynel la aparat )) astia nu stiu sa se logheze pe conturile lor adica tu esti astia cu noi ma??? lasa maiden-ul sa urleeeeeeee si la multi multi ani si kilometri safe baaaaaaaaaaaaaaa sa ne traiesti (rox) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Oh, mama, ce bine ca am fugeat inainte de Ramstein aia...mi-ar fi stricat buna impresie asupra unui party reusit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Ikea careva pt niste chiftelute de reveneala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 it was LEGEN.. wait for it.... DARY!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Super party. Mai vrem !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 mai facem, mai facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Next: my B-DAY la sfarsitul lui februarie. Dar nu cred ca o sa fac acasa party, pentru ca ma fac de ras in fata vecinilor cu "Brasoveanca" si Editat Ianuarie 8, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 facem tot la mine , ca pe mine ma doare la banana iar vecini jos n-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 si nici sus .. bai niko .. pare rau sa te anunt dar ai stat si la rammstein ba chiar mi-ai facut si poze cand dadeam din pletutza )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) Cristisorule!!! Pune ma si tu pozele alea. . . Editat Ianuarie 9, 2012 de spiders2066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Pai nu cred ca le are ma la el. Lasa ca le urc eu diseara pe un transfer si vi le trimit pe mail. Dati-mi pe PM mailurile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 si nici sus .. bai niko .. pare rau sa te anunt dar ai stat si la rammstein ba chiar mi-ai facut si poze cand dadeam din pletutza )) Ah, ala era Ramstein ? Ce porcarie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 claudiule nuuuuuuu .. sunt poze .. compromitatoare )) da niko ala era .. dar vezi ca ti-o iei .. si de la mine si de la claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Pai atunci o sa facem altceva. Le urc pe transfer, si cine le vrea, imi cere linkul. Asa e cel mai safe. Oricum, e toata colectia, nu se sterge nimic Toata lumea e expusa! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 uploading Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Sending and downloading. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Gata. Ouale sunt in cuib. Downloadam la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate