Metal Heart Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Azi am bagat vreo 60 de kilometri, asa, a prost, prin oras ca n-am avut cu cine sa ma plimb. Aproape ca m-as fi bagat si la Joia Moto, dar trebuia sa o mai frec pe undeva vreo juma' de ora si nu aveam chef de stat degeaba Maine seara bagam un Rond sa vedem cum facem cu SMAEBUL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Facem, diseara la 8:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 daca nu ploua!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 8:00 sa fie atunci. Florine, cum te simti? Ai chef sa invartim rotile azi daca se imprastie un pic norii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Daca e ok prezent si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 dupa orele 16 cica nu ploua, prezenta si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Eu am iesit un pic pe aici pe la mine... m-a picurat oleaca, dar nu deranjat.. era placut sa mergi, dar parca prea multa zapuseala. Si mai erau la IRA aici la mine si Politia cu RAR-ul de opreau tot. Am dat 3 trepte-n sus si am trecut usor pe langa ei - erau ocupati cu o coaja de BMW cu numere de .de. ATENTIE deci ca au inceput controalele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 diseara rond careva de la 8? metalu zicea ca vine. o sa apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 diseara rond careva de la 8? metalu zicea ca vine. o sa apar si eu tu, metal, eu, ovy, florin, didi...teoretic, sa vedem si practic:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Practic, norii astia nu se imprastie deloc. Nu ca m-ar deranja, dar de abia am spalat ieri motocicleta. Arata ca dracu dupa ploaia aia... Daca e ok prezent si yo Nu-l pacalesti si pe Nyt sa scoata nasul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pun o intrebare...dar e vesnica problema cu husa=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Bai, ce facem, ca pe aici pe la mine au aparut niste nori de zici ca-i sfarsitul lumii. Iar Didi cu Florin mai intarzie. Parca nici eu n-as iesi pana acolo ca sa inceapa ploaia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Eu cu nyt venim,prezenta si ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Hai ca a fost bine, asa, pentru inceput. Mai catinel, ca am mai imbatranit, da' recuperam noi Maine stabilim o ora sa mergem in gasca spre SMAEB? ...tre sa stiu daca vin cu moto sau daca ma combin la masina sa pot sa ling si eu niste ursoaice pe acolo Nyt, cum fu coane ciorba! Pe mine ma astepta fomeia cu niste demisec la rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Daaa fuse parfum,data viitoare poate va fi mai bine Eu am putina treaba de dimineata dar cred ca in jur de 12 voi ajunge la salon,eventual ne intalnim acolo la standul de mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 (editat) Ne vedem la un 12 la ROND sa plecam spre SMAEB? Editat Aprilie 21, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Merg si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Ne vedem la un 12 la ROND sa plecam spre SMAEB? Nu am mai intrat pe forum sa vad bre,da stii ca am molecular. Data aviatoare. P.S: Buna ciorba si ursuletii au mers la fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Bre', noi am mers batraneste, cu masina. A venit un amic de-al meu si ne-a adunat si a fost numai bine. Imbracati lejer, fara echipamente, am baut si niste berici... POZE de la SMAEB Ne mai vedem si noi diseara pe la Rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Vin si eu deseara daca va strangeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Pai eu la 8 sunt acolo, poate apare careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 bai nene stii ca nu arunc ochiul pe aici in weekend ...daca dadeai un tzar ne vedeam si aseara .. didi cu florin s-au dat la fund vineri .. de ce n-au mai aparut ah? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 PAi n-au aparut pentru ca s-au dat la fund sau s-au tras pe c.u.r. Sau ne-au tras noua tzeapa. Ia-o cum vrei. Aseara ne-am strans, a venit si Toto, si Didi, si Florin, si Costi... deh, lumea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 sa'nteleg ca nu mai fac parte din lumea buna .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Nici io ! Smiorc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate