S.P.Y Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Lasa man, ca-s buni si bibani din astia ii trimitem sa ne ia covrigi, sa ne cumpere cola... din astea! Didi si Roxyneta abia asteapta carne tanara! fa si tu o lista cu ce vrei sa servesti .....sa vin pregatit de acasa ...nu-mi place sa fac multe drumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Cola si seminte Gustarea preferata a celor de la rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Să notat ....pe când următoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Eheheiii, pai daca nu se organizeaza ceva cinstite adunari in scop de consum de alcool peste iarna, atunci ne vedem abia la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 In orice caz, daca se anunta ceva adunare, postam si pe aici. De obicei, in perioadele astea de friguri, ne mai adunam prin diverse locuri frecventate mai mult sau mai putin de motociclisti si consumam licori bahice ce au rolul de a mai destinde un pic atmosfera si a dezlega limba cu privire la pataniile de peste vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 a fost cineva la clubul sau pub-ul de la magazinul titan ceva pareri??? la ultimul etaj am anteles ca e dedicat moto .....la un moment dat era o oferta...cine merge cu casca moto la bar primeste o limonada din partea casei.....cica e loc de urmarit cursele motogp....stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Era la un moment dat promotia asta cand s-a deschis. Acum nu stiu sa mai fie valabila. Acolo e un sports-bar, adica o carciuma cu multe televizoare unde ruleaza sport, in general.... Nimic deosebit sau specific moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 da nu Era la un moment dat promotia asta cand s-a deschis. Acum nu stiu sa mai fie valabila. Acolo e un sports-bar, adica o carciuma cu multe televizoare unde ruleaza sport, in general.... Nimic deosebit sau specific moto. bine nu ma interesa in mod special promotia da nu stiam ce se intamla in crciuma asta ....auzisem de ea........rateaza Tucudean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 sa inteleg ca sunteti dinamovisti peaici? buletinu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 sa inteleg ca sunteti dinamovisti peaici? buletinu! nuuuu dar a ratat ala chiar cand scriam eu ,,,,,,,,o iubire alb albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Nu mai primim!S-a inchis! mai adu-mi aminte din ce cartier zici tu asta? mwuahahaha Lasa man, ca-s buni si bibani din astia ii trimitem sa ne ia covrigi, sa ne cumpere cola... din astea! Didi si Roxyneta abia asteapta carne tanara! mmmdid u say fresh meat? sigur pisi cum sa nu fa si tu o lista cu ce vrei sa servesti .....sa vin pregatit de acasa ...nu-mi place sa fac multe drumuri de toate ..suntem multi ..pofte impartite ..gatesti? ceva dulce ai? parca fuse vorba de niste clatite acum ceva ani .. nuuuu dar a ratat ala chiar cand scriam eu ,,,,,,,,o iubire alb albastra ros`albastra te rog pe 19 dec daca vreti sa veniti sa ne strangem la bauta .. avem si concert, iar intrarea se face pe baza de donatie(o jucarie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 fa si tu o lista cu ce vrei sa servesti .....sa vin pregatit de acasa ...nu-mi place sa fac multe drumuri uuugghhh...prospaturi!! in sfarsit ! mai schimbam si noi peisajul. baieti...ASL PLS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 ros`albastra te rog pe 19 dec daca vreti sa veniti sa ne strangem la bauta .. avem si concert, iar intrarea se face pe baza de donatie(o jucarie) dupa craiova maxima ....unde cum ce ora nu mai merge a murit pc-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 vreau si eu! 19 e joi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 dap .. joi 19 decembrie Moshociclistii va asteapta in Panic Club (fostul Control) de la ora 21:00 pe strada Academiei nr 19 haideti pantelimonisti ne strangem la o bere? Claudiule aduci si tu ceva jucarele de la pitic daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 prezent. claudiu are jucariile lui. sa aduca din alea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 uuugghhh...prospaturi!! in sfarsit ! mai schimbam si noi peisajul. baieti...ASL PLS! 32 MAN Pantilimon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Iar Moshociclisti?!?!?! Pai, sa vedem, as veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 (editat) haide moshule ca am vb si cu Hrubaru .. o sa fie invitat de onoare .. ajutam copii ..si pt unii si un motiv in plus sa ne strangem si sa bem .. pai da? app..vedeti ca la cora sunt reduceri la jucarele...asta care nu aveti pe acasa Editat Decembrie 5, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 (editat) Nu stiu ce fac atunci... s-ar putea sa fiu cu treaba. Oricum, adu-mi aminte cu o zi inainte si vedem cum facem. E anuntat evenimentul pe undeva? (nu-mi da link de facebook) Editat Decembrie 5, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 nu am terminat inca afisul .. suntem in intarziere .. te-am anuntat eu nu e suficient? ti-aduc aminte .. tu pune prospaturile sa aduca d-ale gurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 nu am terminat inca afisul .. suntem in intarziere .. te-am anuntat eu nu e suficient? ti-aduc aminte .. tu pune prospaturile sa aduca d-ale gurii da ce tre sa dai semnale prin mesager ? nu poti sa zici ce-ti pofteste ini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 (editat) am zis de-ale gurii .. nu de-ale ficatului sa fie bere seminte si clatite praji ceva? haideti mai baieti chiar nu gateste nimeni? )) Editat Decembrie 5, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 ar merge o mancare de castraveti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 nu am terminat inca afisul .. suntem in intarziere .. te-am anuntat eu nu e suficient? ti-aduc aminte .. tu pune prospaturile sa aduca d-ale gurii Si tu nu mi-ai zis ca ai nevoie de ajutor la afis pentru ca stiai ca-s foarte ocupat si nu as avea cum sa te ajut, nu? Si.. ca sa scape de adus clatite, ELPARU ar putea sa dea o mana de ajutor la afis Si... inca ceva... prietena lui stie cu praful de copt si zaharul vanilat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate