The Mentalist Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Eu vinerea asta nu pot, daca o lasati pe alta data cel mai probabil apar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Nici eu nu mai am cum sa vin maine seara, s-au gasit altii mai organizati care sa ma coopteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) oi avea eu 53 posts, dar scrie clar mai sus ca vin si eu d-asta am si zis noi 3 ..ca erai si tu in calcul Eu vinerea asta nu pot, daca o lasati pe alta data cel mai probabil apar. schi?tenis?what now? Nici eu nu mai am cum sa vin maine seara, s-au gasit altii mai organizati care sa ma coopteze u little traitor .. cine o sa mai faca ciorbita la copil? toto ce zici reusim sa facem ping pong-ul ala dupa atatia ani? Editat Ianuarie 23, 2014 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 ........ schi?tenis?what now? .... A mai ramas doar motoare si femei. Fiind iarna...motoare nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 and we have a winner )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Se joaca ping-pong sau ?..... Ma bag si eu ca nu merge nici endureala acuma ..... Eu jucam la Miramar sau la Unirea la ultimul etaj ......va salut cu aceasta ovazie..... Ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Si eu plec din Bucuresti weekendul asta si tre sa fac niste pregatiri. Eu maine ies cu niste colegi prin centru vechi, probabil The Vintage. Daca vreti sa bem o bere va astept pe acolo. In legatura cu iesirea Pantelimo-tematica pot weekendul urmator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Pai si eu tot prin Centrul Vechi cred ca o sa fiu... asa ca poate dupa ora 23:00 ne vedem prin Club A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Claudiu,ai reusit sa afli ceva de barul ala de pe Vacaresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Nu tati, ma intalnesc in seara asta cu cineva care sta prin zona si poate stie mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Am inteles,astept detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 @Ovy Am vb cu amicul, nu a apucat nici el sa viziteze carciuma... Dar promit ca vin cu o recentie in viitorul apropiat @Restu' Numai azi nu-i maine si maine-i vineri! Deci? Bem un vin fiert dupa munca pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 da ... chiar aseara m-am intalnit cu didi si tradatorul care nu a reusit sa vina la bere data trecuta )) si au zisw ca maine se baga si ei ..eu mai vorbisem cu niste amici si maine la 8 ne vedem acolo unde mi-am facut eu ziua ultima oara (stii tu cu pijamaua aia funny ) cine a fost in 2012 stie deja unde e ..cine nu spuneti si va dam adresa pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Bine Pisi, la 8 acolo. Indie parca ziceai ca se numeste carciuma, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 iegzact il iei si pe eplaru in cazul in care nu stie unde e ? subti, piti, costi, cavaleru,toto? anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Pe Elparu nu=l lasa prietena Cu restu' inca n-am vorbit. Diseara, cand ajung acasa ma pun pe telefoane. Da si tu de ei pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 ti-as explica de ce, dar iar te inrosesti:) ma operez, dar poate ajung. imi tai o ureche, artist m-am nascut speranta am murit! il sun pe omu' si aflu unde, sar'na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 ma inrosesc eu sau metalu? ) sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Eu stiu unde e,stiu pijamaua...dar iar nu vin, din cauza ca ...zapada=ski! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 da bai stiu .. am vazut 1 zi colo una dincolo have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Gata, s-a dat liber la plimbari. /index.php?/topic/107064-bercenarii/?p=3703035 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Ne intanlim si noi sambata viitoare sa mergem la SMAEB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Vedem Parca as veni cu masina, sa iau si kinderul cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salutare oameni buni va asteptam la evenimentul de deschidere a sezonului moto organizat de SlowRiders - parada +party aici aveti evenimentul pe FB https://www.facebook...06848179376157/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 deci pisi s-a hotarat ceva?app...facem si noi o adunare vinerea viitoare? avem un pantelimonist nou si daca tot nu am facut eu la inceput ceva dulce cum trebuia l-am convins pe el .. cheescake va coafeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate