Hofu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 pai gata traseu e fumat ... alegem si alt traseu trebuie sa vedem tara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 de paste vreau sa vad sighisoara. va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 de paste vreau sa vad sighisoara. va bagati? Am vazut-o. Numai vechituri pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Si eu am vazut o de vre o 2 ori si sincer a treia oara parca nu o sa mai aiba nici un farmec. Sincer mie mi a placut traseul de duminica in special pentru ca a fost liber. Ma seaca depasirile si mai ales tiristii. Poate veniti si voi cu idei noi (in afara de cheia sau snagov). Ati fost pe Bucuresti-Alexandria-TurnuMagurele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Si eu am vazut o de vre o 2 ori si sincer a treia oara parca nu o sa mai aiba nici un farmec. Sincer mie mi a placut traseul de duminica in special pentru ca a fost liber. Ma seaca depasirile si mai ales tiristii. Poate veniti si voi cu idei noi (in afara de cheia sau snagov). Ati fost pe Bucuresti-Alexandria-TurnuMagurele? Da, de prea multe ori cat sa para interesant cu motorul. Plin de radare si de soferi imbecili si prea multe restrictii de viteza, iar in zona Bragadiru-Mihailesti e foarte aglomerat tot timpul. Se merita plimbare legala pe acolo, nu coxat aiurea. Si in plus, drumul e boring, n-ai decat vreo doua-trei curbe, dar ca sa te inclini trebuie sa ai cam... 150. Iar drumul dintre Alexandria si Tunrnu Magurele e drept si nu-i tocmai neted. Daca vreti, ne bagam, cu ocazia asta facem si o escala la tzara la Cristina la un gratarel si doo poze la Dunare, numai sa ne anuntam din timp. Alte sugestii? Muntele iese din discutie acum ca-i frig, asfalt rece si nu vreau sa fac vreo nefacuta pe curbe pe acolo. Mai la vara, cand se incalzeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 mie imi place la nebunie sighisoara si am sa ma duc pe 9-10 mai, e intalnire de sv-isti din toata tara. asa ca zic pas de pasti. pe mine nu ma luati in calcul cu plimbarea de uichend pentru ca mai am 20 lei in buzunar si becul rosu aprins la motor. pana pe 10...iar fac foamea. aseara am trecut pe la rond dar nu era nimeni cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 eu nu am vazut sighisoara asa ca o sa ma duc. eu inca nu ma plimb cu motoru din motive economice. sper ca in 2 sapt sa imi revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 in seara asta , in jur de 7, o sa fiu la rond. si-au mai anuntat prezenta metalu si subti. cine mai vrea sa vina...e binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 i`m in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Maine la aceiasi ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 da da ... la ora 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 aseara am trecut pe la rond dar nu era nimeni cunoscut. tu erai pe la ora 22.00 cu gasca cu catelul ala frumos in lesa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Aveti timp maine sa va ganditi incotro o apucam in weekend, eu as prefera sa iesim duminica la drum, ca sambata am oarece treaba pe acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 va propun eu un traseu dar nu o sa vin cu voi. bucuresti - dn1 - dreapta valenii de munte - tineti drumul plin de curbe - dreapta spre buzau-buzau-bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 tu erai pe la ora 22.00 cu gasca cu catelul ala frumos in lesa? nu, eu eram cu o motoreta albastra intre picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 nu, eu eram cu o motoreta albastra intre picioare. de obicei cand trec prin rond ajung tarziu, dar poate avem ocazia sa ne vedem pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 de obicei cand trec prin rond ajung tarziu, dar poate avem ocazia sa ne vedem pe acolo.... Pai, aseara am stat pana mai tarziu. Frigul ne-a gonit pe la casele noastre. Ce motor ai? Cavalere, traseul ala e bun, dar nu cand intre bucuresti si Valeni sunt diferente de temperatura de mai mult de 10 grade. Cand pleci de aici e bine, sunt 18 grade, dar la munte deja se impute treaba, poti avea surpriza ca acolo sa fie 4 grade. Plimbarea de placere o sa se transforme intr-o lupta cu tine sa nu cazi si o sa tremuri de fiecare data cand iti fuge spatele intr-o curba. E traseu frumos, dar cand se mai incalzeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pai, aseara am stat pana mai tarziu. Frigul ne-a gonit pe la casele noastre. Ce motor ai? pai ne vedem diseara daca binevoiesti sa ne onorezi cu prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pai, aseara am stat pana mai tarziu. Frigul ne-a gonit pe la casele noastre. Ce motor ai? Cavalere, traseul ala e bun, dar nu cand intre bucuresti si Valeni sunt diferente de temperatura de mai mult de 10 grade. Cand pleci de aici e bine, sunt 18 grade, dar la munte deja se impute treaba, poti avea surpriza ca acolo sa fie 4 grade. Plimbarea de placere o sa se transforme intr-o lupta cu tine sa nu cazi si o sa tremuri de fiecare data cand iti fuge spatele intr-o curba. E traseu frumos, dar cand se mai incalzeste. bah eu l-am facut acum mai mult timp si singurul loc unde am simtit figu a fost cand ne-am oprit la baraj la siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 bah eu l-am facut acum mai mult timp si singurul loc unde am simtit figu a fost cand ne-am oprit la baraj la siriu Da man, pentru plimbare e ok, dar nu stiu cum se face ca noi numai plimbari nu facem, si mai mult gonete. Deci, viteza mare si asfaltul rece nu-s tocmai cea mai buna combinatie. Bine ca n-ai venit in seara asta cu noi, cred ca mi-am furat un radar pe Kisselef. Sper sa nu fi avut totusi mai mult de suta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pai, aseara am stat pana mai tarziu. Frigul ne-a gonit pe la casele noastre. Ce motor ai? MOTORUL E INCA PE VINE... IN CURAND, AM FOST CU MASINA CU CAINELE LA PLIMBARE, UN LUP ALSACIAN.......in ultima perioada nu am mai frecventat rondul dar candva semnam condica zilnic.....vara e lunga deci avem timp, si poate vine si moto ca de scuter m am cam saturat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Da man, pentru plimbare e ok, dar nu stiu cum se face ca noi numai plimbari nu facem, si mai mult gonete. Deci, viteza mare si asfaltul rece nu-s tocmai cea mai buna combinatie. Bine ca n-ai venit in seara asta cu noi, cred ca mi-am furat un radar pe Kisselef. Sper sa nu fi avut totusi mai mult de suta. bah la ce curbe sunt pe zona aia nu ai cum sa te dai rapid. e destul de lent traseul pe portiunile virajate. nasoala faza cu radaru. poate ne facem si noi niste suporti de numar d-aia destepti sa se ridice la o apasare de boton o sa cercetz un pic situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Vedeti ca sticla de "Pecsic" de aseara a ramas la mine. Am bagat-o la frigider si ne vedem diseara sa o consumam cu moderatie in cinstea noii achiztii a Prof'ului (sau voi ati consumat fara mine, si acum trebuie sa recuperez?!?!?). Din pacate bugetul limitat si treburile casnice ma cam tin in casa zilele astea, asa ca nu cred ca o sa va incurc cu vreo plimbare, decat ceva scurt, un Snagov or smth... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Gospodină mică ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 La cat sa ne vedem azi, ca pe mess nu-i nimeni? Dupa un 5:30 e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate