dexter Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 Sal baieti. Am auzit ca se vand Ural-uri in Bucuresti. Ia spuneti voi, stie careva de unde se pot lua. Bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 Sal baieti. Am auzit ca se vand Ural-uri in Bucuresti. Ia spuneti voi, stie careva de unde se pot lua. Bye Adicatelea, vrei sa spui, NOI ??? Unde-ai auzit ? Si pe mine ma antereseaza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 Haidetzi mai, spuneti ! shi pe mine ma intereseaza! frana dublu-disc, comenzi avansate, mult crom...ehehe! cu mici modificari nu mai e de serie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 Na uitati aici! moto ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 19, 2003 Admin Share Postat August 19, 2003 Na uitati aici!moto ural astia nu vand nimic mai degraba cautati pe aici Ural sau aici Ural SUA sau dati un mail aici export@uralmoto.ru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 19, 2003 Admin Share Postat August 19, 2003 no uite c'am gast ROMANIA Company: S.C. "INVEST-NIKAROM" SRL Contact: Victor Chumakov Address: Romania, Bucharest Bd.lancu de Hunedoara, 66 bl.12-b, ap.40, sec.1 Phone: 4021 211-25-67 E-mail: nikarom@surf.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 vroiam sa le arat modelele noi de ural! merci mult pentru informatii! \ Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexter Postat August 19, 2003 Autor Share Postat August 19, 2003 Am vazut. Merci mult. Acum, intrebare: credeti ca merita la banii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 Cati bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 Ma baieti ... ma copii ! Ce-s preturile alea ? In Moldova Uralu' simplu costa cel mult 1000 usedei iar volku (cere-i cel mai scump) costa 2500 usedei. Preturile astea sunt la americani si probabil ca motoarele sunt lucrate mai atent, oricustomizate, ori ceva ... nu se poate sa coste uralu mai mult ca o Honda !!! Aia sunt dusi cu capu. I-am scris tipului de la InvestNikarom si astept raspuns; va tin up-to-date ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Sunt dusi cu capul? Dar ai nostri care cer 6mii euro pt Dacia inSolenta? Cu 6 mii imi iau super masina din vitan. Chiar daca e din 1995 .... e mai buna decat ceva pe care a pus mana romanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Sunt dusi cu capul? Dar ai nostri care cer 6mii euro pt Dacia inSolenta? Cu 6 mii imi iau super masina din vitan. Chiar daca e din 1995 .... e mai buna decat ceva pe care a pus mana romanul. Prietene, eshti turc (baiazid) ??? Pai Solenta se vinde la pretul asta de catre fabrica, iar dealerii isi mai pun si ei 200-300 euro, depinde. Insa la aia pe site motoarele costau si peste 10.000 euro insa fabrica le vinde la 1.500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Io cred ca nu ai intzeles ce am vrut sa zic. Am zis ca niste scule proaste sunt vandute la preturi foarte mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Baaaaaaiiiiiiiiiii!!! ce aveti mai? aia cereau 10000 in AMERICA, pe mine ma intereseaza cat costa la noi, ce modalitati de plata sunt, garantie, service, etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Sunt dusi cu capul? Dar ai nostri care cer 6mii euro pt Dacia inSolenta? Cu 6 mii imi iau super masina din vitan. Chiar daca e din 1995 .... e mai buna decat ceva pe care a pus mana romanul. Prietene, eshti turc (baiazid) ??? Pai Solenta se vinde la pretul asta de catre fabrica, iar dealerii isi mai pun si ei 200-300 euro, depinde. Insa la aia pe site motoarele costau si peste 10.000 euro insa fabrica le vinde la 1.500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cand or sari de la 1500 la 10000 ma impusc. Unde ai vazut tu ural cu 10.000. Era cu blocul motor din titan? Cine e imbecil sa dea 10k pe un Ural... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Marian Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Cat costa pana la urma,fratilor?..si chiar,cum se pot cumpara(eventual rate?)...io auzisem ca ultimele tipuri de ural ar costa 3500 da pt ca nu au reprezerntanta la noi,adusul lor de la fabrica cu taxe cu tot dubleaza suma...poate asa ajung pana la 10000....(livrarea se face paraavion...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 21, 2003 Admin Share Postat August 21, 2003 mah io am citit un review pe bune facut de o revista englezeasca (in aceeasi revista erau reviewuri pentru triumph dayton, multistrada, etc). concluzia era ca la o viteza de croaziera de max 100 km.h (peste vibra toata), cu multe mici reparatii necesare (gratuite din partea dealerului ) concluzia finala a fost ca pentru secolul asta nu se poate numi motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 22, 2003 Share Postat August 22, 2003 Stati asa prieteni, nu va mai stresati degeaba. Am primit raspunsul dealerului din Bucuresti. Luati de-aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 22, 2003 Share Postat August 22, 2003 Behold !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 22, 2003 Share Postat August 22, 2003 Acu ce mai ziceti ??? V-am spus ca sunt dusi cu capu ! Nush ce sa cred, ori rusii s-au stricat la cap crezand ca motorul lor face cat o Honda (sau orice altceva), ori dealerii de Ural din lume (inclusiv cei din Buc sau America) isi imagineaza ca se vor imbogatii peste noapte vanzand castraveti gradinarilor ... Pai fratilor, facem un trip pan' la moscovita, aci peste deal si le aducem noi. Eventual le si calarim pana acasa. Si le-nmatriculam noi ca la romanica, mai un talon vechi, mai o spaguta ... Da' scutim 5000 de euro cel putin !!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 22, 2003 Share Postat August 22, 2003 Asa e, dar e problema mare in rusia cu strainii ... am auzit de prea multe jafuri la vama si pe drum. Si cu jaf cu tot, tot iesi mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 22, 2003 Share Postat August 22, 2003 Baaiii! astia chiar au ceva la cap!!! Or fi scume franele alea Brembo dar las-o draq de treaba! cu 1500 de dolari imi FAC un ural sa arate shi sa mearga la fel ca ala!!!!! Ce e mai cu pastragotii aia? care le-a spus ca pot vinde asa ceva in romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat August 25, 2003 Share Postat August 25, 2003 Oarecum off topic, dar nu chiar, priviti la ce preturi se vand rusoaicele in state!!! http://www.narma.org/narma/forsale/forsale.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat August 25, 2003 Share Postat August 25, 2003 asta cu dedicatie pt. Stress! Ca-mi place cat de acid este!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 26, 2003 Share Postat August 26, 2003 Daca te gandesti ca in State banii aceia reprezinta 2, 3 sau maxim 4 salarii normale ... poate ca nu ti se mai pare mult. Si tot nu justifica pretul, nimic nu justifica sumele astea. Pai e Uralul egalul unei Suzuky sau Honda ? Ca la pret e clar ca se vrea egal ! Cine oare, ce nostalgic sau colectionar scrantit sa le cumpere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate