atillas Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 stiti cum se seteaza telescoapele pentru enduro fata si spate?motorul este un exc 525 si a fost de supermoto.momentan telescoapele sunt rigide ca draq.ps am peste 100 de kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Nu stiu daca e corect,eu am mai scos din uleiul(pe care-l pusesem cu o ora inainte,in probe fiind).Bine,si marca e diferita.E o varianta,alege-o pe cea corecta in ideea ca va posta si un posesor de enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 nu se scoate ulei in nici un caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piciu1 Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 cu mina. 0724 651 109 PICIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 cu mina. 0724 651 109 PICIU nu frate cu piciorul ma intereseaza ca cu mana stiu.mersi de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Pai daca au supape in partea de sus, ca cele de la roti, le dezumfli, pur si simplu... Asa este la DR... Au si ulei, dar nu se scoate, se dezumfla partea cu aer comprimat... daca e prea mult, iei o pompa si le umfli la loc... alta metoda nu stiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 trimite-i P.M lui Geza.Benedekfi....el are tot 525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate