radum90 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Am lucrat destul, dar mai mult am asteptat (cine cunoaste stie ) Pai daca nu pe dig atunci pe unde sa ma plimb cu ea??? aaaaaa...am uitat sa zic Road...mijto ultima achizitie dar si restu is mandre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 (editat) Am lucrat destul, dar mai mult am asteptat (cine cunoaste stie ) Pai daca nu pe dig atunci pe unde sa ma plimb cu ea??? aaaaaa...am uitat sa zic Road...mijto ultima achizitie dar si restu is mandre Dute si tu pe pista ....... Dar faci ce vrei ii mobra ta! incep eu cu fostele mele bestii. sper sa revin cu ceva mai serios pe aici. va astept cu poze. COMPLECTATI DATELE LA PROFIL! "YOU SHOW RESPECT,YOU GET RESPECT" Editat Februarie 15, 2007 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Nimic nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 nici 10 motoare nu au satmarenii? hai fratilor puneti poze cu motoarele voastre!! astept in continuare cat mai multe poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 lasa ca vine si motorul si permisul toate la vremea lor [/quote a venit permisul!!! am prins o zi super pentru mersul pe motor urmeaza motorul.....abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 BRAVOOO!!! Sa ai grija de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 BRAVOOO!!! Sa ai grija de el. astept motorul.....mai ales pe vremea asta super..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 astept motorul.....mai ales pe vremea asta super..... Sa pui poze ... Roca Peti (Rocas) ,Satu Mare BMW F650 an de fabricatie 1995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Semnalizatoare cu led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 Semnalizatoare cu led arata super cu semnalizatoarele astea felicitari pentru motorul tau Barna ! abia astept sa am si eu ceva mobra sa pot pune si eu aici poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 arata super cu semnalizatoarele astea felicitari pentru motorul tau Barna ! abia astept sa am si eu ceva mobra sa pot pune si eu aici poze Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 salutari, am aparut si eu p'aci, inca un motobeginner prin SM am un virago 535 cu putine modificari... desi cu timpul voi remedia problema. va salut, si mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) salutari, am aparut si eu p'aci, inca un motobeginner prin SM am un virago 535 cu putine modificari... desi cu timpul voi remedia problema. va salut, si mai vb [/quote Editat Martie 28, 2007 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Sasori cand faci poze de pe motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 hm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 nici 10 motoare nu au satmarenii? hai fratilor puneti poze cu motoarele voastre!! astept in continuare cat mai multe poze! pai sambata iesim si cu siguranta pozam... asa k marti sau miercuri vor mai fi si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) pai sambata iesim si cu siguranta pozam... asa k marti sau miercuri vor mai fi si poze Lenesule, astepti sa fac eu poze hm ? Editat Aprilie 5, 2007 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) Lenesule, astepti sa fac eu poze hm ? viata-i dura... toti avem probleme da' las' k recuperam si mai povestim... mai tre' cativa km p.s. cat despre poze... mai ai muuult de invatat... Editat Aprilie 5, 2007 de sasori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 26, 2007 Autor Share Postat Mai 26, 2007 Sa pui poze ... iata ca a sosit vremea sa am si eu calul meu Ieri 25.5.2007 mi-am cumparat o Yamaha XJ 600 din 92'. Sper sa ma inteleg bine cu ea pun si ceva poze facute azi la tara Sa pui poze ... iata ca a sosit vremea sa am si eu calul meu Ieri 25.5.2007 mi-am cumparat o Yamaha XJ 600 din 92'. Sper sa ma inteleg bine cu ea pun si ceva poze facute azi la tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Felicitari ,cat mai multi km fara evenimente neplacute. Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Felicitari ,cat mai multi km fara evenimente neplacute. Asfalt uscat !!! mersi Barna.sper si eu sa fie asa. asfalt uscat si salutari cu farul in trafic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petersimpf Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 mersi Barna.sper si eu sa fie asa. asfalt uscat si salutari cu farul in trafic ! cu farul inseamna de bai este topic despre salutul motociclistilor ... search .. asfalt uscat sa avem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Poze cu motocicleta mea: Din pacata eu nu am posibilitatea sa va salut cu farul. (fiindca nu am far ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Acesta este frumoasa mia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Acesta este frumoasa mia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate