Lupu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Mi s-a cam dus dreaq bateria (Saito 12V 12 Ah) si ar cam trebui una noua... De unde pot sa cumpar si eu o baterie buna si relativ ieftina? (din Bucuresti... de la magazin fiindca stiu ca pot sa imi iau de pe Louis.de dar vreau repede) Astept sfaturi... multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 cristi tunaru 0722529806 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 cristi tunaru 0722529806 Mersi de raspuns dar ma indoiesc ca Tunaru are baterii capabile pentru starter adica peste 12 - 14 Ah si mai ales altele decat cele rusesti Titan pe care cu succes le-am folosit la IJ. As vrea ceva de gen Varta, Delo, Vector, dar nu prea am vazut ce imi trebuie mie, de-asta intreb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Mersi de raspuns dar ma indoiesc ca Tunaru are baterii capabile pentru starter adica peste 12 - 14 Ah si mai ales altele decat cele rusesti Titan pe care cu succes le-am folosit la IJ. As vrea ceva de gen Varta, Delo, Vector, dar nu prea am vazut ce imi trebuie mie, de-asta intreb! http://www.bumbas.ro/pretm.htm Ia vezi aici. Sunt reprezentanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 http://www.bumbas.ro/pretm.htm Ia vezi aici. Sunt reprezentanta. Aha! Se pare ca au si 12N12A-4A-1/YB12A-A! O sa dau o raita sa vad ce si cum! Thx a lot ! O B.R. de la mine cu prima ocazie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Aha! Se pare ca au si 12N12A-4A-1/YB12A-A! O sa dau o raita sa vad ce si cum! Thx a lot ! O B.R. de la mine cu prima ocazie!! np Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 la dedeman in BR sunt de 12 Vsi 14 A numa cu 1500 000 lei vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 incearca la vanzari piese. aduce userul @barna. ieftin.mie mi-a dat bujii, si batreia de 14 ah costa vreo 130 ron.deci ieftin.azi o comanzi, si maine o ai in oras cu garantie si tot tacamul. omul este de incredere. /index.php?...74912&st=30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate