Memphis Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Sunt fericitul posesor al unui R6 din '99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 mai multe detalii de unde l-ai luat catzi bishtari etc "sa o portzi sanatos" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Sa o stapanesti sanatos shi cat mai multi km fara incidente neplacute...!!! daca esti incepator ia-o usor..! ceao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 VREM DETALII...Km, EURO,...cum merge...esti multumit!?...probleme!?....hibe ceva...orice...zi tot!!! SA FITI FERICITI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 frumoasa foc! sa ai multa bafta la ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Foarte frumos yamahu` , sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el cum si eu o sa ma bucur de hondutza mea ps : ne vedem la rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Foarte frumoasa motocicleta, insa avand in vedere experienta ta daca o iubesti si pe ea si pe tine- ia-o usor ! Un sezon frumos si sa ne vedem pe strazi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 super motor...sa il stapanesti sanatos si cum ti s-a mai urat si mai sus si cum se procedeaza de altfel.. fara incidente neplacute bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 salutare. multumesc ptr urare. Am luat-ode la italia Motors, e din 99 si are 28.000(avea k acu are 29.000 ) si am dat 4300 fara inmatriculare, adica sa vedem cu TPI..... Merge super bine, chiar nu am ce sa-i reprosez, si e super manevrabila....Ce sa zic...chiar imi place Saluatre la toti si sa ne vedem cu bine pe strada si la intruniri. Mih sapt care vine as vrea sa-i fac fac rar-ul,dc am timp. Stie careva de unde sa i-au filtru de ulei si bijii,si cam cat sunt??? Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 salutare. multumesc ptr urare. Am luat-ode la italia Motors, e din 99 si are 28.000(avea k acu are 29.000 ) si am dat 4300 fara inmatriculare, adica sa vedem cu TPI..... Merge super bine, chiar nu am ce sa-i reprosez, si e super manevrabila....Ce sa zic...chiar imi place Saluatre la toti si sa ne vedem cu bine pe strada si la intruniri. Mih sapt care vine as vrea sa-i fac fac rar-ul,dc am timp. Stie careva de unde sa i-au filtru de ulei si bijii,si cam cat sunt??? Asfalt uscat. vezi ca ti-am dat add pe mess , vb acolo si poate mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 S-o calaresti sanatos si fara evenimente neplacute ! ai grija sa nu te ia valu' ,ca iti pierzi mintile instantaneu in momentul in care te urci pe ea ! mai multe despre R6 putem vb la GRUPUL DETINATORILOR DE R6 la sectiunea ''motociclete de viteza'' asa ca pune poze cu ea si acolo sa aiba lumea ce vedea bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Stie careva de unde sa i-au filtru de ulei si bijii,si cam cat sunt??? Asfalt uscat. Bravo, sa ai grija de ea, si ca sa vezi ca nu sunt un rautacios asa cum ai sugerat intr-un post anterior, iti raspund si la intrebari: 1-Filtru de ulei MANN, cod MW 64, cam 30 RON 2-Bujii NGK CR10EK sau CR9E cam 25 RON bucata Uite aici si un test super tare la clasa 600: http://www.motorcycle.com/mo/mccompare/99_600s.html Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_lukacs Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Sa o folosesti sanatos! Felicitari! P.S. Te intereseaza o geaca de piele Yamaha cu protectii, in aceleasi culori cu motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Inca o data felicitari! Motorul merge super, cel putin asa s-a simtit si de pe locul pasagerului si contrar carcotashilor, baiatul merge cu multa grija. Sa te poarte sanatos, bikere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Sa o stapanesti sanatos...... si ai mare grija de tine in primul rand si dupa de motocicleta Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate