Achile Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Salut! e cineva prin brasov cu care ma pot da la nivel mediu?? Nu stiu trasee prin zona si incepe sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 trasee de hard enduro nu prea stiu sa fie. dar e plin de drumuri forestiere prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 (editat) Salut. Eu stiu ceva trasee in zona BV, (poiana Bv, cheile rasnoavei, trei brazi, piatra mare.....) Am iesit si azi un pic dar inca este zapada multa. Nu prea avem sanse. Cand o fii vremea de iesit o sa postez si eu un anunt ca nici eu nu cunosc prea multi cu enduro prin Bv, si sigur ne-am strange cativa. Eu sunt amator oricum, chiar si pe zapada. Daca weekendul viitor e vreme buna ne bagam la noroi. Pentru cei interesati uite nr. meu de tel. 0746093456 Hai noroc si bafta la toata lumea. Editat Februarie 10, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Neaparat sa ma anuntati si pe mine.Daca nu e noroi prea mare ma bag garanta doar ca am cauciucuri mixte(asfalt-offroad) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Neaparat sa ma anuntati si pe mine.Daca nu e noroi prea mare ma bag garanta doar ca am cauciucuri mixte(asfalt-offroad) Cu cauciucurile mixte ai probleme si vara........deci ar trebui schimbate, daca te intereseaza ceva mai mult decat " forestiere ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Neaparat sa ma anuntati si pe mine.Daca nu e noroi prea mare ma bag garanta doar ca am cauciucuri mixte(asfalt-offroad) Cu cauciucurile mixte ai probleme si vara........deci ar trebui schimbate, daca te intereseaza ceva mai mult decat " forestiere ". Stai linistit peste tot e plin de noroi,si cu gume d-alea oricum nu te poti da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Salut, stai sa se mai usuce prin padure, si o sa vezi ca suntem mai multi prin Brasov.... Eu nu ma dau decat de anul trecut din August, deci sunt incepator, dar am apucat in cele 3-4 luni de sezon pe care le-am mai prins sa ma plimb cu diversi baieti ff ok - te imprietenesti repede la endureala Oricum, cat mai e zapada pe partii, merge mai bine un ski si o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Salut, stai sa se mai usuce prin padure, si o sa vezi ca suntem mai multi prin Brasov.... Eu nu ma dau decat de anul trecut din August, deci sunt incepator, dar am apucat in cele 3-4 luni de sezon pe care le-am mai prins sa ma plimb cu diversi baieti ff ok - te imprietenesti repede la endureala Oricum, cat mai e zapada pe partii, merge mai bine un ski si o Salut. Parerea mea este sa incercam sa ne strangem mai din timp, sa ne cunoastem, sa mai discutam, ca la prima iesire sa nu ne trezim ca unul vrea hard altul soft, ca nu avem cu ce merge (gume sau alte chestii ), etc. Si in plus poate mai invatam unii de la altii cate ceva, mai ales ca e inceput de sezon si mai trebuie si un pic de mecanica. Deci hai sa ne vedem, chiar daca nu iesim pe padure. Sa propuna cineva o zi si o ora cand sa ne intalnim. Eu pot oricand. Editat Februarie 13, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 vineri pe la 19:00 la un pahar de vorba?? locul...un bar in care ne putem si auzi. Spuneti si voi... sau sa ne intalnim intr-o zi in livada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 sa tot fii endurist in zona muntilor patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 vineri pe la 19:00 la un pahar de vorba?? locul...un bar in care ne putem si auzi. Spuneti si voi... sau sa ne intalnim intr-o zi in livada? Mai bine in livada pe la 5, cu motoare cu tot. Daca se lasa cu bere ne-om descurca cumva. OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 vin...dar nu stau mult pt ca am a 2-a zi examen si tre sa stau la toceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 ...Cand o fii vremea de iesit o sa postez si eu un anunt ca nici eu nu cunosc prea multi cu enduro prin Bv, si sigur ne-am strange cativa. ...si uite-asa ne-am si intalnit, ca doar nu-i asa mare Brasovul, nu? hai poate ne mai vedem la o tura, da' mai soft, asa... ura! dinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 hai poate ne mai vedem la o tura, da' mai soft, asa... ura! dinu Eu ies azi (luni 9 apr) dar nu cred ca o sa stau mult. Ies niste amici la gratar si nu stau mai mult de ora 14. Daca te tenteaza da un tel. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate