maiermarius85 Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 cu toba trec, nu-mi fac probleme, doar cu cauciucele dau din umeri ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 In Sibiu nu se mai poate face ITP pe Livezii din cauza ca a plecat Emil, singurul atestat de acolo. Ramane doar Dacia service de la Medias, cu un biker de nadejde si eventual RAR-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Cu putina rabdare se mai deschide un itp de moto in SB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 of of, va vine autorizatia pana in 15? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) statia e aproape ca si montata si nu va mai face-ti probleme itp-ri o sa aveti unde face.... putina rabdare ..... In Sibiu nu se mai poate face ITP pe Livezii din cauza ca a plecat Emil, singurul atestat de acolo. Ramane doar Dacia service de la Medias, cu un biker de nadejde si eventual RAR-ul. Talmaciu 2 se dechide curand !!! am postat mai sus ..tot Emil este Inspector Editat Martie 5, 2013 de WildRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 `naziua ... am si eu o nelamurire. Vreau sa-mi schimb (cu totul) motorul la mobra mea si am tot auzit fel si fel de variante cum ca mi-ar trebui nustiu ce hartii (contract de vanzare cumparare, factura, acte de provenienta, etc.) cu motorul achiziionat altfel nu primesc ITP-ul. Altcineva cu "cunostiinte" directe la RAR mi-a zis ca n-as avea nevoie de nici o hartie ... nu stiu ce sa mai cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Dacă se înlocuieşte motorul unui autovehicul, este necesară prezentarea la Registrul Auto Roman pentru efectuarea modificării cărţii de identitate. Cel mai simplu este să se monteze un motor identic cu cel anterior, adică unul care are acelaşi cod motor cu cel menţionat în cartea de identitate. În acest caz la R.A.R. se verifică doar aspecte legate de fixarea noului motor, dacă au fost păstrate elementele pentru reducerea poluării (catalizator, sonda lambda etc.) şi se realizează testul de poluare specific unei inspecţii tehnice. Dacă se montează un motor diferit, autovehiculul va fi reomologat, iar în cazurile în care noul motor are performanţe mult diferite faţă de cel iniţial (putere mai mare, configuraţie diferită care presupune reamplasarea suporţilor motorului etc.) se efectuează probe specifice în cadrul Laboratorului de încercări pentru securitate rutieră al R.A.R., inclusiv cele legate de stabilirea normei de poluare a vehiculului, în noua configuraţie. Menţionăm că modificările vehiculelor înmatriculate în România ce determina omologarea acestora se pot efectua numai în ateliere specializate, autorizate conform legislaţiei în vigoare. Lista de ateliere autorizate le găsiţi la sediul oricărei reprezentanţe R.A.R. sau la adresa www.rarom.ro. ____________ Actele necesare sunt:- act identitate deţinător vehicul;- cerere activitate R.A.R. (cererea se va completa olograf de către solicitant pe propria sa răspundere, va fi semnată în prezenţa angajatului R.A.R. care efectuează prestaţia);- carte de identitate vehicul;- adeverinţa din partea atelierului autorizat care a efectuat înlocuirea motorului. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel.: 021 318.17.30 Editat Martie 25, 2013 de SSb_484 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 multam fain ... raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 `naziua ... am si eu o nelamurire. Vreau sa-mi schimb (cu totul) motorul la mobra mea si am tot auzit fel si fel de variante cum ca mi-ar trebui nustiu ce hartii (contract de vanzare cumparare, factura, acte de provenienta, etc.) cu motorul achiziionat altfel nu primesc ITP-ul. Altcineva cu "cunostiinte" directe la RAR mi-a zis ca n-as avea nevoie de nici o hartie ... nu stiu ce sa mai cred. La motociclete este mult mai simplu daca schimbi cu acelas tip de motor. Mergi frumos la registrul si ti-l trece in carte. Cu actele mentionate mai sus de colegu``, din cate stiu eu pana acum nu trebuie sa fie montat intr-un service autorizat, doar la moto vorbesc. La autovehicole e alta poveste....deoarece acolo se fac si noxe...cu norme de poluare..bla bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 La motociclete este mult mai simplu daca schimbi cu acelas tip de motor. Mergi frumos la registrul si ti-l trece in carte. Cu actele mentionate mai sus de colegu``, din cate stiu eu pana acum nu trebuie sa fie montat intr-un service autorizat, doar la moto vorbesc. La autovehicole e alta poveste....deoarece acolo se fac si noxe...cu norme de poluare..bla bla bla E bine de stiut ca n-am nevoie de nici un act de la cel care am cumparat motorul pt ca nu am facut deoarece m-am bazat pe faptul ca nu-mi vor trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviucn Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) statia e aproape ca si montata si nu va mai face-ti probleme itp-ri o sa aveti unde face.... putina rabdare ..... Talmaciu 2 se dechide curand !!! am postat mai sus ..tot Emil este Inspector Salut, Aveti noutati despre Talmaciu 2, sau alt loc in care se poate face ITP pt motor (exceptand RAR)? Merci. Editat Aprilie 1, 2013 de liviucn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Talmaciu 2 in 2 zile da drumu la moto Am reusit sa dam drumu` in Talmaciu 2 . Pentru programari 0724978310! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 good to know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 super si eu mai am putin si trebuie sa calc pragul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Nu uitati actele de care aveti nevoie: Cartea de identitate, talon si asigurare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Nu uitati actele de care aveti nevoie: Cartea de identitate, talon si asigurare! un pret ne poti spune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 un pret ne poti spune ? Super tare !!! Am uitat de pret... ))) Cred ca 90 lei. Maine va zic sigur...Nu eu il stabilesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 da pt ce-i fute grija daca am asigurare sau nu? ca eu veneam DOAR pt ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 da pt ce-i fute grija daca am asigurare sau nu? ca eu veneam DOAR pt ITP cuvitele tale nu se prea potrivesc.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 da pt ce-i fute grija daca am asigurare sau nu? ca eu veneam DOAR pt ITP Acelea sunt actele cu care trebuie sa te prezinti la ITP, ca sa se poate face ITP-ul...Ce ma f...pe mine de asigurare Chiar nimic...Aceste acte ma obliga Registru Auto Roman sa le verific ... Daca ai vreo reclamatie chiar te rog sa mergi la ei. Si daca imi aduc bine aminte mai ai si ceva probleme si tot pe tine te deranjeaza sa ai macar actele in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 aveam doar alt cauciuc pe fata, dar pana una alta am vandut jucaria oricum ms de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 multumim frumos nea"Emile tre sa trec si eu numa sa stea ploaia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Azi s-a efectuat primul ITP la moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate