licuriciul Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Salutare, cand omul nu stie intreaba 1. cat de obligatorie este inmatricularea unui scuter < 50cm3 ? 2. de unde pot cumpara si eu o husa pt scuter si ceva intifurturi OK? Am un Kymco beton de 50cm3 Multumesc mult. Am si motocicleta, dar nu merita sa te dai cu ea prin oras asa ca o sa folosesc scuterul..... Hai ai nostri!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 te duci frumos la primarie si iti iei numere galbene pt. scuter, pt. astea pana in 50cc, 45km/h si 4kW nu e nevoie de inmatriculare, doar inregistrare la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) Salutare, cand omul nu stie intreaba 1. cat de obligatorie este inmatricularea unui scuter < 50cm3 ? 2. de unde pot cumpara si eu o husa pt scuter si ceva intifurturi OK? Am un Kymco beton de 50cm3 Multumesc mult. Am si motocicleta, dar nu merita sa te dai cu ea prin oras asa ca o sa folosesc scuterul..... Hai ai nostri!!!! Trebuie sa ai carte de identitate. Dc nu ai mergi si faci la RAR. Dc scuterul este importat in mod uzual la noi, atunci are omologare de tip, dc nu, ai pus-o...te costa 28 mil. sa-i faci. Apoi cu cartea si buletinul proprietarului mergi la primarie (la primaria mun.buc...dc esti din buc, la et 2 la d-na Brandusha...oarecum habarnista ea) si iti iei numere, dupa ce completezi o seama de hartii si lasi 90 RON. Eu zic ca dc. n-ai omologare sa-l vinzi si sa iti iei o sageata in 2 timpi si mai fiabil decat Kymco (am auzit): www.scuterul.eu Editat Februarie 12, 2007 de maryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 salut.....cam de la orice magazin care vinde si motoare si echipamente....ca sa fie si aproape de tine...din ce zona a orasului esti? cat despre kymco...si eu am unul nou...super 9....trebuie deja sa deschidem un club al posesorilor de kymco...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 si pe mine m-ar interesa o husa pentru scuter! il gasesc plin de praf de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 Pai eu stau insectorul 3 pe la parcul IOR. Sa inteleg ca aceasta inmatriculare la primarie este obligatorie! Stiti cumva ce se intampla daca nu il inmatriculez la primarie? Legat de kymco mie imi place si este OK. oricum am o teama legata de locul in care o sa-l tin caci stiu ca se fura la greu, dar o sa vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Pai eu stau insectorul 3 pe la parcul IOR. Sa inteleg ca aceasta inmatriculare la primarie este obligatorie! Stiti cumva ce se intampla daca nu il inmatriculez la primarie? Legat de kymco mie imi place si este OK. oricum am o teama legata de locul in care o sa-l tin caci stiu ca se fura la greu, dar o sa vad. Nu e complicat sa-l inmatriculezi la Primarie...cred ca faza asta e facuta mai degraja k sa te prinda sa platesti un impozit anual...nesemnificativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 licuriciule, te rog eu dupa ce faci omologarea asta imi spui si mie exact de ce ai nevoie k eu am auzit ceva si de o inspectie sau ceva de genu'... daca vrei imi dai si mie un mail pe cottoninio@yahoo.com sau pe messenger. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate