Dogg Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Question....motor de aprilia de 125 carburatie fara injectie un singur piston doi timpi...sau altele dar fara inj.,normal se baga benzina cu plumb,daca bag fara plumb are vreun efect,de orice fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Mai mult k sigur nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Discutabil.E posibil ca aditivii care inlocuiesc etilatul de plumb sa interactionez ecu uleiul de amestec.Eu cand am bagat fara plumb in jawa mi s-a parut ca nu am ungere prea buna, se auzeau segmentii frecand pe cilindru si se cam incingea motorul. Nu stiu daca e adevarat sau doar o "superstitie "de-a mea, dar cand am bagat iar cu plumb au disparut "simptomele". Acuma toata faza e cu dus si intors, pentru ca fiecare firma baga ce aditivi vrea in benzina aia ca sa scoata cat de cat o cifra octanica decenta.LA noi in tara mai putin decenta, dar, deh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 2, 2004 Admin Share Postat Iunie 2, 2004 daca bag fara plumb are vreun efect,de orice fel? e mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 cu plumb, si cu ulei, daca n-are rezervor separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 4, 2004 Autor Share Postat Iunie 4, 2004 aham...o sa bag cu plumb... am rezervor separat de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 La faza cu ungere separata e cam nasoal eu am avut ungere separata si am suspendato ca buleste motoru sincer itzi spun .Daca lasi pompa de ulei sa functioneze in conditii normale merge dar daca o fortezi in power valve ca a ta sigur are sadica sa treaca de 10000 de ture consumul de benzina se dubleaza si uleiul mai creste un pic si el da nu se dubleaza si motorul are de suferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate