Ion54 Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 http://www.farson.com/images/bikestop.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Socanta faza...daca ai ghinionul sa te intalnesti cu un astfel de conservar ai sanse minime de supravietuire. Ce s-ar fi intamplat daca in locul motociclistului era o Raba de 22 t? Sigur s-ar fi oprit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 http://www.farson.com/images/bikestop.gif Probabil, era mai mare si mai vizibila...Oricum conservarul s-a blocat. Putea sa-si dea seama ca nu poate opri si putea vira, iar motociclistul, din pacate n-a fost pe faza. putea pleca din loc spre dreapta sau sarea dupa moto si fugea, dar n-a vazut nici el... Inca odata se dovedeste ca cel mai bine iti porti de grija singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Eu am pățit odată aÂşa ceva în BucureÂşti, dar nici pe departe la fel de grav. Oricum nu pot să-mi explic cum conservarul nu opreÂşte... e roÂşu nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 nasol moment, am patit si eu numai ca norocu meu ca eram in masina, cand s-a oprit un Frontera in mine si m-a impins cativa metri, si pe urma tot el era nervos ca de ce eram oprit acolo , nu l-am vazut in oglinda ca el nu poate opri...intradevar mi-am dat seama dar prea tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 cam asa ceva mi s-a intamplat si mie. Era coloana, eu pe zzr-ul meu ... pleca cel din fata, plec si eu, pune cel din fata frana, pun si eu .. si .. surprise.. cel din spate doarme pe el si poc ma trezesc ridicat de poponeata in sus si poc jos . Avarii ... spart baia de ulei, spart semnal spart carena . Eu nu am patit mai nimic .. cu exceptia unei julituri la genunchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 cam asa ceva mi s-a intamplat si mie. Era coloana, eu pe zzr-ul meu ... pleca cel din fata, plec si eu, pune cel din fata frana, pun si eu .. si .. surprise.. cel din spate doarme pe el si poc ma trezesc ridicat de poponeata in sus si poc jos . Avarii ... spart baia de ulei, spart semnal spart carena . Eu nu am patit mai nimic .. cu exceptia unei julituri la genunchi. IAR CONSERVARUL CA A PATIT?NIK?MACAR UN DINTE LIPSA SI TOT ERA BINE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Aiurea e cand unii la volan se uita dupa avioane pe cer in loc sa fie atentzi in fata si ce e nasol ca iau si pe altii cu ei, macar daca sunt asa nepasatori sa se duca dracului singuri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Am patit faza asta cu masina, stateam la rosu si a intrat unu' in mine cu viteza.. a facut praf amandoua masinile.. A zis ca nu m-a vazut. Daca eram cu motocicleta, pateam ca tipul din film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Da, sau sa faci stanga, unde se intrerupe linia continua, si trec toti pe langa tine... La un moment dat tot te ia unul in bot,venind din spatele tau, ca nu apreciaza distanta... ( mi s-a intamplat de 2 ori in acelasi loc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 (editat) ce naÂşpa urâtă situație. mă gândesc că, chiar dacă ai fii pe fază tot te blochezi preț de o secundă Âşi e de ajuns să nu mai ai ce face în momentul respectiv. Editat Martie 11, 2007 de tudvio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 sa va mai dau un motiv??? la 1 sapt dupa ce mi-am luat motor stand la semafor la o intersectie un imbecil a facut dreapta de pe banda a 3-a direct prin mine... foarte tare frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Betrayal Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Probabil, era mai mare si mai vizibila...Oricum conservarul s-a blocat. Putea sa-si dea seama ca nu poate opri si putea vira, iar motociclistul, din pacate n-a fost pe faza. putea pleca din loc spre dreapta sau sarea dupa moto si fugea, dar n-a vazut nici el... Inca odata se dovedeste ca cel mai bine iti porti de grija singur. Doamne Dumnezeule !!!!!!!!!!!!! Acela este UN CRIMINAL ! Nici macar frana, nimic !!!!!!! Cineva a mai scris ceva de "rosu la semafor" ....... ce legatura are ?!?!?!?!?! Daca era verde, nu opreai daca erai soferul masinii ?!?!??!?!! Nu inteleg ce legatura are culoarea semaforului cu accidentul. Putea sa fie si curcubeu acolo..... incerci sa salvezi viata unui om, chiar si daca ar frana intentionat in fata ta..... incerci sa opresti.... injuraturile si batele pe spinare vin dupa aceea ! Iar despre motociclist...... nu stiu ce sa zic la faza asta, dar in general....... nici in fatza nu te duci la stop sau semafor....... e vb de o fractiune de secunda in care sa-l vezi p-ala ca vine ca nebunu, sa bagi in viteza si sa si iei ceva viteza sa scapi, si N-AM POMENIT NIMIC DESPRE ASIGURAREA LA SEMAFOR, ca SCAPI DE UNU DIN SPATE SI INTRI IN ALTU CARE MERGE REGULAMENTAR PE VERDELE LUI si tot te face praf........ Doamne fereste !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nickradu2005 Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 gizaz groaznic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 asta da accident - da ala din masina unde draiba se uita ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Un pic offtopic, da' mai povestise unu de experienta conservara... Ieri, franez la o trecere de pietoni, ceva de genul, de la viteza relativ mica, franare preventiva, cu ceva timp inainte, picior pe frana (deci stop frana aprins) vreo 3-4 secunde. Am auzit in spate un scrasnet de frane si am aruncat un ochi in oglinda, venea taras un taxi cu un dobitoc priponit de volan. Aveam o tanti cu o fetita pe trecere si mai aveam vreo cinci metri. Am ridicat piciorul de pe frana si am oprit la vreun metru de tanti... Ala s-a oprit unde eram eu inainte... Se uita aiurea, vorbesc la telefon... draci, nu stiu ce fac baietii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 asta da accident - da ala din masina unde draiba se uita ?? Se uita aiurea, vorbesc la telefon... draci, nu stiu ce fac baietii... ii facea una vreun blowjob nasol de motociclsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burton Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 eu nu inteleg cum gasiti voi posibila o astfel de explicatie:te blochezi?!?!?....atat timp iesi pe strada indiferent de ce tip de vehicul conduci nu ai voie sa te blocheazi,eu unu nu m-am blocat niciodata i stau cam 8-9 ore pe zi in trafic.putea sa il ocoleasca pe motociclist fara probleme daca a realizat ca nu mai opri ,eu cred ca nu s-a uitat in fata cateva secunde (cauta sa schimbe cd,sau facea blituze din nas,dreq stie).si cand s-a uitat era deja prea tarziu ...dar chiar si asa eu nu inteleg de ce nu a incercat macar sa evite impactu cu motociclistu care statea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 am eu o explicatie...am vazut ceva asemanator in galati la o trecere de pietoni...in locul motorului era un autobuz isuzu(de mici dimensiuni),in locul camionetei un matiz. totul a fost identic,soferul matizului nu a facut nimic...nu a franat,nu a incercat sa evite...cel cu autobuzul mergea ca un autobuz,incet,incetinise cu mult inaintea semaforului si astepta verdele(pe banda 2. asadar a pocnit asta matizul in autobuz(repet fara urme de franare,scartaituri de roti,etc...)si am aflat motivul pentru care nu a franat respectivul(dupa sosirea salvarii de care ne-am rugat toti cu mobile de acolo si abia in 15 minute au ajuns ):respectivul facuse infarct,era mort cand a lovit autobuzul. asa ca...mai face si Doamna cu Coasa cate un blow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burton Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 loll,tare faza ,morbida ce e drept,chestia e ca nu cred ca se inampla asa des sa faca cineva infarct la volan:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate