Metallbyker Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Salut , se anunta un Enduro pe langa Bucuresti duminica 18 feb . Se accepta orice motor , si vitezana daca te tin cohones . Toata lumea este binevenita. Traseul : valea argesului pana la confluenta cu neajlovul de acolo padurea valea hotilor.....apoi padurea comana apoi padurea fantanele camp intre comana si pad fantanerle padurea calugareni etc. Intalnirea este la ora 10 AM la City Mall (Langa cimitirul BELU) in Berceni . Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 nimeni?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 La asta ma bag si eu! Treaba e ca nu prea stiu cum sa ajung la locul de intalnire, pt ca nu cunosc zona, dar, nu ratez plimbarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Februarie 17, 2007 Autor Share Postat Februarie 17, 2007 City Mall este la Cimitirul BELU , de la Sura Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 mai eu nu am km sa vin pt ca la 3 juma ne strangem la arc sa mergem la locul accidentului akolo p stefan cel mare..sa ii aprindem o lumanare si sa tinem unmoment de reculegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 bai boby....o sa incerc sa ajung si eu ....sa vedem la cat terminam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Februarie 17, 2007 Autor Share Postat Februarie 17, 2007 HARTA AICI : http://www.wikimapia.org/#y=44402729&x...amp;m=a&v=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Februarie 17, 2007 Autor Share Postat Februarie 17, 2007 Intalnirea la 10 A.M. la OMV din fata de la City Mall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 bai boby....o sa incerc sa ajung si eu ....sa vedem la cat terminam.... nici eu nu vin din aceleasi motive ca si boby dar daca ma scol vin pe la punctul de intalnire sa va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 te asteptam cu bratele deschise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Februarie 18, 2007 Autor Share Postat Februarie 18, 2007 Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 a fost chiar misto tura .....aiurea ca nu am putut merge pe campul ala de la calugareni..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 nu prea era frumos sa o luam prin cultura oamenilor vedem data viitoare, poate mergem in dreapta pe langa neaslov pana la bucuresti-alexandria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 (editat) aoleu! fu si ZIDU? frumos....mi se parea mie cunoscuta persoana din prima poza dupa ce iau carnetul vin si eu Editat Februarie 18, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 da zidule...stii ca si eu ma gandeam cand am trecut pe acolo....te`am vazut eu ca te uitai asa luuung )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 bravo ma f frumos e cam naspa sa te uiti la altii cum se inoroiesc si tu nu prea poti sti pustiu ca am gume de asfalt nu pot sa bag vaca prin padure cred ca a fost frumos bafta multa ne mai auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 veneau si atajele, dar acum sunt in revizie tehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 bravo ma f frumos e cam naspa sa te uiti la altii cum se inoroiesc si tu nu prea poti sti pustiu ca am gume de asfalt nu pot sa bag vaca prin padure cred ca a fost frumos bafta multa ne mai auzim da mane....ti`am zis.....caucioce macar mixte si hay pe dealuri....ca pierzi distractie mare...plus ca ai si motor taticu....io m`am dat o groaza cu o mobra cat a ta de mare si cu motor de 125 ...abia imi impincea motorasul vaca ...ar fi pacat sa nu o scoti si pe ea la pascut ....sau hay asa cu ea...o trecem noi cumva....cum ii faceam la a mea o legam cu chingi si tot trecea....hay sambata sa vedem ce poate sau duminik.....o sa te descurci si cu alea o sa vezi....si boby a fost cu xt incaltat supermoto si vreau sa iti zic ca s`a descurcat de minune....mult mai bine decat vaca mea.....160 de kg:|.....sau 140 nu mai stiu cat avea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 bravo ma f frumos e cam naspa sa te uiti la altii cum se inoroiesc si tu nu prea poti sti pustiu ca am gume de asfalt nu pot sa bag vaca prin padure cred ca a fost frumos bafta multa ne mai auzim pune gume rusesti, ca ijul meu o singura data a incarcat guma spate la trecerea aia in padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
musulmanu Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Super tare cu ij ul offroad bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate