*adytza* Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 si inca cv...eu am intrebat "ce parere aveti?",da la parerea ta mi-a sarit mustaru...gay esti tu cu tactu ma cap de pl Vopseste-l galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 si inca cv...eu am intrebat "ce parere aveti?",da la parerea ta mi-a sarit mustaru...gay esti tu cu tactu ma cap de pl 2 copii prosti care sunt numai de gura de ei ..... isi permit sa injure doar cand sunt in spatele monitoarele ..... asa cred ca ia sarit si mustaru lu tactu ..cand ia zis mata ca e insarcinata cu tine in luna 5 a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 2 copii prosti care sunt numai de gura de ei ..... isi permit sa injure doar cand sunt in spatele monitoarele ..... asa cred ca ia sarit si mustaru lu tactu ..cand ia zis mata ca e insarcinata cu tine in luna 5 a vino ma la gl cum ziceai...o sa ies din monitor pt tn si ti-l dau de cap...in fine...gt ca stricam topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Bataieeeeeeeeeeeeee Terminati ma ca ma doare burta de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) va certati fara motiv ... si ati mai dat-o si pe cuvinte urate ... <small>--- Mesaj completat în 16 Dec 2007 17:59 -------------</small><br/> Bai haste ia hai bashti cu drujba ta... mai degraba 2 timpi este drujba fata de 4 timpi .... Editat Decembrie 16, 2007 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 2 copii prosti care sunt numai de gura de ei ..... isi permit sa injure doar cand sunt in spatele monitoarele ..... asa cred ca ia sarit si mustaru lu tactu ..cand ia zis mata ca e insarcinata cu tine in luna 5 a Am observat ca esti incredibil de PROST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) Am observat ca esti incredibil de PROST jura`te !!!! si argumente ??? tie chiar iti place sa`ti bagi nasu` unde nu`ti fiebe oala ??? sau si tu esti copil de`alde ce`i 3 muschetari ( doctor,danut,gilerik) chiar vrei sa fii al 4 lea Editat Decembrie 16, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 jura`te !!!! si argumente ??? tie chiar iti place sa`ti bagi nasu` unde nu`ti fiebe oala ??? sau si tu esti copil de`alde ce`i 3 muschetari ( doctor,danut,gilerik) chiar vrei sa fii al 4 lea zeule...du-te si modifca-ti chinezaria si nu te mai lua tu de toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 jura`te !!!! si argumente ??? tie chiar iti place sa`ti bagi nasu` unde nu`ti fiebe oala ??? sau si tu esti copil de`alde ce`i 3 muschetari ( doctor,danut,gilerik) chiar vrei sa fii al 4 lea pt tine toti sunt copii ma?tu esti cel mai adult dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 jura`te !!!! si argumente ??? tie chiar iti place sa`ti bagi nasu` unde nu`ti fiebe oala ??? sau si tu esti copil de`alde ce`i 3 muschetari ( doctor,danut,gilerik) chiar vrei sa fii al 4 lea ba Haste pt tine chiar toti is copi da tu cati ani ai ??? Mai nou vrei sa vi si la Galati sal bati pe doctor??...Poi crek dak vi la mine pleci cu roata de la scuter in mana si cu ochi umflati Hai veziti de chinezaria ta carei in stadiu de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 ba Haste pt tine chiar toti is copi da tu cati ani ai ??? Mai nou vrei sa vi si la Galati sal bati pe doctor??...Poi crek dak vi la mine pleci cu roata de la scuter in mana si cu ochi umflati Hai veziti de chinezaria ta carei in stadiu de tuning lasa ca el vrea sa faca din chinezarie Jet force...asteapta mah ca iti vand eu unul deja modificat pt semi-zeul din tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 m-am hotarat...asa il fac ce parere aveti? sincer nu-i prea reusit mai incearca si alte culori nush cat de gay e dar mie nu-mi place eu am black perlat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 sincer nu-i prea reusit mai incearca si alte culori nush cat de gay e dar mie nu-mi place eu am black perlat Poi al tau asa o fost facut din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) lol ce se iau oamenii de chinezaria mea...ce are ea, cu parerea mea despre culoarea scuterului tau ...in fine ....va vad asa de tupeisti si va permiteti sa injurati de parca sunteti niste samurai ... nui problema .... tu crezi ca daca o sa vin pt prostu ala o sa dau anunt in ziar in data de ... si ora de .... vin sa`l bat ??? se poate rezolva cu 2 pumni in nas cand e singurel ....si nu o sa mai apuce nimic ... sa sune el "preteni" sau mai rau pe taicasu .... in fine vad ca se duce draq si topicu asta ca sunteti niste prosti si injurati ca niste avoniste (reprezentanta avon ) , pt ca mi`am spus parerea (mai in gluma) cat despre "pt tine toti sunt copii" vad ca da ...ma uit la profilele voastre si de 13 ani nu sariti ...zmeii in devenire de`alde voi am gasit la promotie la metro Editat Decembrie 16, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) lol ce se iau oamenii de chinezaria mea...ce are ea, cu parerea mea despre culoarea scuterului tau ...in fine ....va vad asa de tupeisti si va permiteti sa injurati de parca sunteti niste samurai ... nui problema .... tu crezi ca daca o sa vin pt prostu ala o sa dau anunt in ziar in data de ... si ora de .... vin sa`l bat ??? se poate rezolva cu 2 pumni in nas cand e singurel ....si nu o sa mai apuce nimic ... sa sune el "preteni" sau mai rau pe taicasu .... in fine vad ca se duce draq si topicu asta ca sunteti niste prosti si injurati ca niste avoniste (reprezentanta avon ) , pt ca mi`am spus parerea (mai in gluma) cat despre "pt tine toti sunt copii" vad ca da ...ma uit la profilele voastre si de 13 ani nu sariti ...zmeii in devenire de`alde voi am gasit la promotie la metro Man da esjti sigur tu cal gasesti singur pe strada si chestia cai dai 2 pumni ce crezi ca el ii prost sa stea?? Editat Decembrie 16, 2007 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Man da esjti sigur tu cal gasesti singur pe strada si chestia cai dai 2 pumni ce crezi ca el ii prost sa stea?? ma, o persoana .... poate sa ia bataie prin multe metode ..nu stau sa ma explic, sa mai amenint ca nu`mi sta in fire ....dar numai cand ma uit la el si cand il vad ce copil rahitic de 13 ani este ... ma duce gandu ca e prost ... scz...ai dreptate nu cred ca`l gasesc singur ..ca o sa fie numai cu taticu de mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 lol ce se iau oamenii de chinezaria mea...ce are ea, cu parerea mea despre culoarea scuterului tau ...in fine ....va vad asa de tupeisti si va permiteti sa injurati de parca sunteti niste samurai ... nui problema .... tu crezi ca daca o sa vin pt prostu ala o sa dau anunt in ziar in data de ... si ora de .... vin sa`l bat ??? se poate rezolva cu 2 pumni in nas cand e singurel ....si nu o sa mai apuce nimic ... sa sune el "preteni" sau mai rau pe taicasu .... in fine vad ca se duce draq si topicu asta ca sunteti niste prosti si injurati ca niste avoniste (reprezentanta avon ) , pt ca mi`am spus parerea (mai in gluma) cat despre "pt tine toti sunt copii" vad ca da ...ma uit la profilele voastre si de 13 ani nu sariti ...zmeii in devenire de`alde voi am gasit la promotie la metro Singur care injura esti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) Singur care injura esti tu bine am gresit cuvantu ... jignesc...si daca ma jigneanu numai pe mine era ceva...dar incep si se ia de alticineva si nu`i frumos .... Editat Decembrie 16, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 bine am gresit cuvantu ... jignesc...si daca ma jigneanu numai pe mine era ceva...dar incep si se ia de alticineva si nu`i frumos .... astept cu nerabdare sa vii sa ma bati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 astept cu nerabdare sa vii sa ma bati bubonicule ...yo cred ca te`am marcat de viata de inca mai suferi atata ... dute si joaca`te cu pretena ta mdanutza de`a scutereala si lasa`ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 bubonicule ...yo cred ca te`am marcat de viata de inca mai suferi atata ... dute si joaca`te cu pretena ta mdanutza de`a scutereala si lasa`ne ne-ai marcat pe toti ma...te visam pe tine toti dea domnu sa-ti iei ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 ne-ai marcat pe toti ma...te visam pe tine toti dea domnu sa-ti iei ban si tu la fel .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 La acceptul lui Red Eye uitati o conversatie... intre mine si red eye care zice multe. Stiu ca o sa imi iau Warn.. dar asta e.. merita red_eye_008: iar s-au luat aia de tine?? red_eye_008: yo te-am lasat in pace red_eye_008: ca mie mila de tn SSS sorin;): nush ba.. SSS sorin;): eu n-am intrat 2 zile pe forum SSS sorin;): si au inceput SSS sorin;): sa sara pe mine red_eye_008: da ce-ai facut? SSS sorin;): nu mai stiu SSS sorin;): n-am retzinut red_eye_008: bagale si tu un: da ce-am facut de va luati de mine SSS sorin;): )) SSS sorin;): baga-le SSS sorin;): sa intri si tu nu? SSS sorin;): red_eye_008: nu red_eye_008: ca yo n-am nimic cu tine SSS sorin;): ok SSS sorin;): unu o inceput SSS sorin;): el sa zica SSS sorin;): ca nici nu stiu in cati Timpi imi este dna-ul SSS sorin;): glume.. d-alea... de tzara red_eye_008: pai si stii sau nu? red_eye_008: daca vrei iti zic yo red_eye_008: e in 2 timpi si 3 miscari red_eye_008: red_eye_008: 2 t red_eye_008: da SSS sorin;): da stiam ma.. SSS sorin;): n-ai trb SSS sorin;): aqm s-a luat haste de doctorul red_eye_008: e adevarat ca nu mergi tu cu gilera? ii chemi paia sa te plimbe in spate red_eye_008: da red_eye_008: e cam tupeist haste asta.. cand vi la mare sa-i tragi o carata red_eye_008: sa se invete minte red_eye_008: zi red_eye_008: cu plimbarea red_eye_008: e adevarat ca nu mergi tu cu gilera? ii chemi paia sa te plimbe in spate red_eye_008: e adevarat ca nu mergi tu cu gilera? ii chemi paia sa te plimbe in spate SSS sorin;): da.. red_eye_008: e adevarat ca nu mergi tu cu gilera? ii chemi paia sa te plimbe in spate red_eye_008: a SSS sorin;): in cartier la mine SSS sorin;): eu merg.. SSS sorin;): dar... SSS sorin;): in oras SSS sorin;): chem.. pe un prieten red_eye_008: naspa red_eye_008: da macar prin curte mergi si tu SSS sorin;): eei prin curte... red_eye_008: pai e bine SSS sorin;): prin curtea iacasha am facut 2-000 km SSS sorin;): ) SSS sorin;): si iti spun eu ca curtea.. de care zici tu e mare red_eye_008: iaca ce? SSS sorin;): red_eye_008: ma da totusi e bine red_eye_008: ca te lasa red_eye_008: ca pana la 16 ani red_eye_008: esti thedoctor red_eye_008: nu ala de pe forum ala adevarat red_eye_008: SSS sorin;): nu inteleg ce vrei sa zici? SSS sorin;): aaa SSS sorin;): adica.. la 16 ani o sa stiu sa merg bine? SSS sorin;): la asta te referi? red_eye_008: da red_eye_008: la 16 ani sper ca te lasa red_eye_008: prin oras cu gilera SSS sorin;): logic SSS sorin;): la 16 ani mi-a zis ca imi ia ceva mai mare SSS sorin;): SSS sorin;): dar nu zic asta ca o lauda ! red_eye_008: a red_eye_008: ca fapt divers SSS sorin;): ah SSS sorin;): dau Copy paste.. lu haste ce ai spus) fara sa scriu numele SSS sorin;): eei lasa SSS sorin;): nui dau SSS sorin;): red_eye_008: dau red_eye_008: dai red_eye_008: SSS sorin;): da te-ai certat si tu cu cel? SSS sorin;): el? red_eye_008: lmario_2005 SSS sorin;): ii online? SSS sorin;): da pun pe forum SSS sorin;): sa vada toata lumea) red_eye_008: k red_eye_008: pune red_eye_008: red_eye_008: da pui tot ce am vb SSS sorin;): SSS sorin;): da sterg numele? SSS sorin;): red_eye_008: nu red_eye_008: copiezi tot SSS sorin;): da nu iti mai este frica d el? red_eye_008: de la inceput pana la sf SSS sorin;): ca park lucrai la tasu SSS sorin;): red_eye_008: nu mai lucrez red_eye_008: ca m-a dat afara SSS sorin;): a SSS sorin;): bun SSS sorin;): SSS sorin;): da ce-ai facut:) red_eye_008: si daia ma razbun red_eye_008: n-am facut niiimiik SSS sorin;): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) BWHAHAHAHAHA ce`i asta ma ???? mi`a dat asta pe mess conversatia dar nu am inteles mare lucru .... cica ... iti mai este frik de el ???? numai lucrezi la taicasu ? bwhahahah bilute ala e din buc ..yo cta.. .ce leg are??? doamne ce rau te`a prostit .... vad ca ii arde de nebunii lu ochiosu` asta PS: btw ce legatura are asta?? ce vrei sa demonstrezi ??? PS2: inca ceva "nu m`am laut de doctoritza" , ci mi`am spus parerea..ca ea a sarit cu pasarica`n sus si s`a supi pe mine ...e treaba ei Editat Decembrie 17, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate