BiG Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 pentru ca deoarece unii dintre noi estem, dintr-un motiv sau altul, pentru moment biciclisti, hai sa facem o gasca in tren vineri, ca nu imi place sa beau singur va rog, OFERTA VALABILA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL, care cum va inscrieti la bilete la nas pentru vineri dimineata sau dupa-amiaza, in functie de ce care cum putem... ia! vreau sa vad lista! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iunie 4, 2004 Share Postat Iunie 4, 2004 he he Big dar vad ca s-au ingramadit.Lasa ca poate ai noroc si "nasu" e motociclist si o sa bei cu el. Bafta oricum mai ai o saptamana !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 la ce ora vrei sa pleci din buc.? eu plec tot cu trenul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 mai bine mergeti cu maxi-taxi-ul! este 150.000 biletul si va poate lasa chiar langa camping!!! in 3 ore max ajunge la Bv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 salut! unde ai vazut tu nas pe maxi taxi? kooksee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 salut!unde ai vazut tu nas pe maxi taxi? kooksee Si in microbuz nu poti sa bere ca nu opreste soferul din juma in juma de ora sa te pisi . Si nici de fumat nu e cazul, nici de plimbat sa te dezmortesti. Ne vedem acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 GOOD NEWS! MERG SI EU. DAR SAMBATA PE LA 14-15(CU TRENU' FIR-AS MAMA EI DE TREABA...). AJUNG SAMBATA SEARA. REVIN IN BUCURESTI DUMINICA SEARA. LASATI NUMERELE DE TELEFON, SA NE GASIM PE ACOLO... NUMA BINE SI SA AVETI GRIJA PE DRUM. © ARES COMUNISTU. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate