Auxois350 Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Am si eu nevoie de ajutor. In ultima perioada tot am folosit platini rusesti, si am constatat ca nici una nu se compara cu cele originale marca PAL (cele care se gasesc pe Skodele vechi). Aveti cumva astfel de platini si sunteti dispusi sa le vindeti? Dar sa fie cehesti si noi! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Am si eu nevoie de ajutor. In ultima perioada tot am folosit platini rusesti, si am constatat ca nici una nu se compara cu cele originale marca PAL (cele care se gasesc pe Skodele vechi). Aveti cumva astfel de platini si sunteti dispusi sa le vindeti? Dar sa fie cehesti si noi! Multumesc anticipat! incearca la Zoly,Tg. Mures[trimite prin posta].stiu ca are platini de Jawa.insa sunt cam piperate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) Incearca si la magazine de piese auto, eu ( CULMEA! ) am gasit la mine in oras platini pentru skoda si au costa doar 95.000 anul trecut. Cred ca cele de jawa TS seamana cu cele de skoda. Editat Februarie 19, 2007 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Salut! Subscriu postului de mai inainte. La magazine auto care au poese de Skoda gasesti sigur. In bucuresti stiu vreo 2 ,dar vad ca tu nu esti din Bucuresti. Recomand aprindere electronica de Trabant,e cea mai tapana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 A fost si in piatra neamt magazin de piese pentru automobile comuniste, aveau de toate pt Skoda, Lada, Wartburg, Trabant si tot neamul lor........dar l-au inchis. Cum il pot gasi pe Zoly din Tg. Mures? Aveti cineva numarul lui de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nomad Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 La magazine auto care au poese de Skoda gasesti sigur. In bucuresti stiu vreo 2 ,dar vad ca tu nu esti din Bucuresti. Si care ar fi alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 A fost si in piatra neamt magazin de piese pentru automobile comuniste, aveau de toate pt Skoda, Lada, Wartburg, Trabant si tot neamul lor........dar l-au inchis. Cum il pot gasi pe Zoly din Tg. Mures? Aveti cineva numarul lui de telefon? 0722669946 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) din cate se pare am gasit la platini de Skoda, dar nu sunt PAL ci BERU.........pentru cei interesati, seria este 0 340 100 411 KS 411. Acum revin si eu cu intrebarea: Sunt bune? A mai avut cineva platini de astea? Editat Februarie 21, 2007 de Auxois350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate