dominatoru' Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 a-m comandat ambreaj pt Domi si tipu care-mi aduce placutze de fr, filtre , ulei ....bla...bla...zice k la dominator se schimba doar compozitu nu si partea metalik........asa este....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 De obicei discurile de ferodou se uzeaza mai repede decat cele metalice, e normal. Pune sublerul si lera pe alea metalice, vezi daca-s in cotele normale, fara abatere laterala ( se masoara cu lera pe geam) . Daca s-a tras de motor cu ambreiajul patinat ( gen ridicat pe o roata etc) , e posibil sa fie si alea metalice afectate...culoarea albastra tradeaza un tratament mai violent . Totusi sunt sanse bune sa schimbi numai ferodourile, si daca tot ai desfacut masoara si arcurile si compara-le cu manualul, daca-s inmuiate si vrei sa muste bine ambreiajul, le schimbi. pt manual vezi www.tanga-moteurs.ro/service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominatoru' Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 multzumesc,AXA esti un frate mai mare .Oricum dak e sa fie si partea metalik uzata ,am pus-o k am intzeles k nu prea se gasesc..........sa ai tu GURA AURITA si sa nu fie cazu sa le schimb(cu toate k a-m kam tras de ya )dar vedem multzumesc ink o data...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 AXO SFATUIESTE OMUL PEDEANTTREGUL NU PE JUMATE! Inainte sa schimbi orice disc masoara arcurile si vezi dac mai sunt in cote intai si intai cum a zis si AXA inainte ,ca poate nu-ti trebuie discuri ci doar arcuri sau evatual niste saibi minore la arcuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 a-m comandat ambreaj pt Domi si tipu care-mi aduce placutze de fr, filtre , ulei ....bla...bla...zice k la dominator se schimba doar compozitu nu si partea metalik........asa este....? inainte sa te apuci sa cumperi asi zice sa te uiti in manual (presupun ca ai) si sa compari dimensiunile minime admise cu ce ai tu folosind un subler. trebuie sa masori arcurile, discurile de metal si discurile de ferodou. discurile de metal trebuie sa fie de culoare argintie fara alte tente... si de obicei au mici puncte pe al care indica uzura, dar cel mai bine masoarele. discurile de ferodou le masori si vezi daca corespund, deasemenea ai grija ca primul si ultimul disc difere de celelalte ca model. atentie cand desfaci uita-te cu atentie la model. spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate