romanady Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Sanse foarte mari sa fi fost eu. Am scos-o la o plimbare zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Mai mult ca sigur .. Am iesit si eu dupa ce te-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Am vazut motopolitisti in Craiova. Stiu ca vreo zece ani nu au fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Aveau cumva nr de Dolj la moto ? Poate erau in trecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Aveau cumva nr de Dolj la moto ? Poate erau in trecere Am vazut de doua ori un motopolitist in zile diferite. Nu stiu ce numar avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Am vazut motopolitisti in Craiova. Stiu ca vreo zece ani nu au fost. deci e un motor la rutiera, un bmw din 2008, azi aflai si eu, l-au primit de la capitala.. sa speram ca motopolitistii nu au pica pe motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Pai sunt colegii nostri, de ce ar avea pica ? Poate au pica pe conservari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate