Sari la conținut

Paraul Rece

Postări Recomandate

eu o sa fiu maine la intrunirea de la BV si sambata dimneata vin la Paraul Rece.

Care stiti un loc bun de unde se poate vedea cat mai multa actiune? Care e cel mai bun loc pentru spectatori la genul asta de competitie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BINE CA N-ATI VENIT!!! sa dus si banu si premiu si echipamentu....de sanatate nu mai vorbim... :(

a plouat in draci, cred ca 90% au abandonat,ne-am mozolit in noroi ne-am dat pe burta, pe spate, am inpins, carat, injurat....de ce oare ne-am sculat azi??? nu putea sa nu sune ceasul??? :( (5 dimineata...) :ph34r:

jos palaria pt cine a reusit sa termine!!!!!!!!!!!!!!!! :(

judecati voi...

Link spre comentariu

am ajuns si io pana la urma astazi pe la 15.00 cand era premierea, nu am putut sa vin sambata ca nu am avut cu cine, si singur e naspa :ph34r: :(

Cine a mai fost ? Soso ai fost ? :(

Link spre comentariu

@dragosktm.......concursul pt tine am vazut ca avea loc langa un tico verde, la iesirea din parau spre rasnov  .oricum, felicitari pentru participare
Asa se vedea de pe MARGINE ?!? :ph34r: :( :(

Nu-mi aduc aminte de nici o faza cu Tico verde. Poate nu eram eu...

Am incercat sa te sun inainte de start, dar iti tineai telefonul bine inchs.

Nu credeam ca o sa fie chiar atat de nasol, dar imi pare bine ca am incercat.

Prin padure, prin portiunile nasoale, noroiul aluneca atat de tare, ca abia te tineai pe propriile picioare, dar'mite pe doua roti... :( Si in conditiile astea, a trecut pe langa mine unul din meseriasii lui Zsolt, de am crezut ca am vedenii; tipul practic ZBURA prin aer, atingea cu rotile doar din cand in cand, ca sa-si mai dea un impuls. Era ireal. :( :( :(

Link spre comentariu