Jimmy Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 Detalii gasiti aici: http://www.meteor.ro/articolEnduro.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 cine merge la parau rece ? si in ce zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 daca mi fac rost de sigurantza de lantz , si sambata si duminica.o sa fiu de recunoscut datorita tziganiei de placa de aluminiu pusa pe post de numar(b40wrf) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 si eu vreau tare mult sa merg. numa sa gasesc pe cineva care sa mearga ca singur mi`e urat prin padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 eu o sa fiu maine la intrunirea de la BV si sambata dimneata vin la Paraul Rece. Care stiti un loc bun de unde se poate vedea cat mai multa actiune? Care e cel mai bun loc pentru spectatori la genul asta de competitie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 si putem sa ne dam si noi??? sau voi mergeti doar asa la eveniment?!?!? eu vreau sa ma dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 da... cu capu de pereti Eu daca merg... merg la eveniment, hai si tu si dam niste ture prin padure pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 12, 2004 Share Postat Iunie 12, 2004 BINE CA N-ATI VENIT!!! sa dus si banu si premiu si echipamentu....de sanatate nu mai vorbim... a plouat in draci, cred ca 90% au abandonat,ne-am mozolit in noroi ne-am dat pe burta, pe spate, am inpins, carat, injurat....de ce oare ne-am sculat azi??? nu putea sa nu sune ceasul??? (5 dimineata...) jos palaria pt cine a reusit sa termine!!!!!!!!!!!!!!!! judecati voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iunie 12, 2004 Autor Share Postat Iunie 12, 2004 jos palaria pt cine a reusit sa termine!!!!!!!!!!!!!!!! Jos palaria si pentru cei care s-au trezit de dimineata si s-au mozolit in noroi, rusine noua cei care am stat acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 nu stiu de ce nu pot sa postez poze?!!!!!!!! iar sant probleme??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 hai ca am reusit!!! plecarea...(dragosktm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 dupa o ora si 5 km parcursi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 nu stiu cu se face ca totusi, din intamplare am ajuns..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 bravo lor... uni au apucat sa ajunga si pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 noi am facut alt traseu... dragos a facut un stoppie cu parcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 dupa ce s-a dat startul a inceput iar ploaia... cand am abandonat s-a oprit.. uite ce ne astepta daca totusi continuam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 a se observa grindina...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 macar am vazut ceva care a meritat...(pe drum la intoarcere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 E beton.Cred ca v-ati distrat de minune. Nu stii Somodean a facut ceva? Ce a luat? Nr 638(cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 am ajuns si io pana la urma astazi pe la 15.00 cand era premierea, nu am putut sa vin sambata ca nu am avut cu cine, si singur e naspa Cine a mai fost ? Soso ai fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 nah ca am si io o poza ( numa una ca am pleacat fara baterii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 nah ca am si io o poza ( numa una ca am pleacat fara baterii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iunie 13, 2004 Share Postat Iunie 13, 2004 are cineva idee cati au terminat sambata???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 raspund in ordine @ ionutz ...somodean a recunoscut cinstit ca nu a mai putut @ pit ...da, am fost si sambata si duminica.sambata am intrat in traseu dinspre bran.dupa 1,5 ore de la start nu se vedeau urme de rotzi , era namolul virgin. ai fost fraier ca nu m ai sunat , a fost distractiv prin padure pe ploaia aia @ danym.....sambata au terminat 7 ( cei 5 unguri de la egly si inca 2 persoane care sunt deocamdata in mister) @dragosktm.......concursul pt tine am vazut ca avea loc langa un tico verde, la iesirea din parau spre rasnov .oricum, felicitari pentru participare in rest, atmosfera frumoasa, motoare multe si foarte portocalii , multzi care cred ca au venit doar de impresie la concurs, sau au confundat etapa de C.N. cu o plimbarica.traseu de care s a plans toata lumea (pacat ca a plouat), multzi mi au parut fara conditzie fizica , multe motoare care dupa o tura deja aveau probleme. etapa fara accidentari serioase, din ce stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 No comment... Multumesc de informatie Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate