RaduTheOne Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Salut, Uitati site-ul tipului asta, si-a construit singur motocicleta din piese luate din stinga si din dreapta. A fost proiectullui de absolvire a facultatii http://home.cwru.edu/~jvs4/Chopper/chopper.htm Mi se pare de exceptie. E super util pentru cei care vor sa isi faca singur un motor sau sa isi modifice unul existent. Stiti pe careva din Ro care a fost in stare sa isi faca de la 0 o motocicleta? Nu ma refer la chituri Custom Chrome sau mai stiu eu ce, pe care doar le asamblezi. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Yeah, right Engine/Transmission â 2002 102ci Fuel Injected Yamaha Road Warrior V-twin and 5-speed electric start tranny - This bad boy came to $2644 from Cycle Therapy in Penninsula, Ohio Yamaha Road Warrior Repair Manual â $69.45 from Cycle Therapy in Penninsul Front Wheel â 21" x 1.85" polished forged aluminum "Regal" style by R.C. Components - $785 from Sherms Cycle Products in Reedsport, Oregon Rear Wheel â 18"x 8.5â polished forged aluminum "Regal" style by R.C. Components - $980 from Sherms Cycle Products in Reedsport, Oregon E un progres,intr-adevar, fata de cei care asambleaza "kituri" , dar eu personal sunt mult mai impresionat de asta : (mai multe detalii la /index.php?...opic=7716&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Si care-i totusi diferenta? In SUA au o problema: nu au Dnepre sau IJ-uri. Au altele. Cred ca e acelasi lucru daca e facut din pasiune pentru motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 In SUA au o problema: nu au Dnepre sau IJ-uri. Nu-i nimic, le dam noi sa aiba si ei ce surubari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Iunie 8, 2004 Autor Share Postat Iunie 8, 2004 Salut, Da, intradevar, motoreta rusului e spectaculoasa estetic. Practic cre k e varza, dar k opera de arta e deosebita. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate