fhchth Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 salutari tutturor daca veniti cfareva mai devreme de intrunire shi sunteti chopperishti sunteti welcome la mine la butic avem muzica motoare ....poate shi femei ...daca aduceti:))...nu pot incarca poze de la garaj ca sunt prea mari ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 hehe am reushit ..in poza e noul meu proiect ...cu simsonul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 hehe in poza asta eram varza .....daca dati clic pe ele le puteti vedea mai mari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 aici flexuiam la cadrulk de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 un cadru de sokol ..( motociclete facute cu licenta indian) care va veni pe norton ...shi niprul cu care o sa apar p la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 nipru & me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 ce rezervor e ala de pe nipru? i'l vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 10, 2004 Autor Share Postat Iunie 10, 2004 ce rezervor e ala de pe nipru? i'l vinzi? eu nul dau pe al meu e nde la un dkw shi e modificat .....oricum iti gaseshti pe dincolo 2 feli de HD second chiar cu 50 de euro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 ....poate shi femei ...daca aduceti:))... Femei aduc eu. Vreo 500 de Mega ajung ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Deee.............. om insurat minte-i mai trebuie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Basty, bafta la Simson vad ca ai facut iar ceva taieturi in el, parca si furca e mai inclinata, nu se prea vede mare lucru din pozitia aia. Oricum sunt tun pozele cu fieratanii si niprul arata tun asa cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Buey Klause, lasa teoriile, pune mana, fa-tzi rucsacul si hai la Brsaov ca e mare bal mare. Aduna gasca si venitizi, cu motoare, cu trenuri, cu ce-o fi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 ...Sa inteleg ca enduristi nu primiti la butic Las ca va prind io la o bere la BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 14, 2004 Autor Share Postat Iunie 14, 2004 ...Sa inteleg ca enduristi nu primiti la butic Las ca va prind io la o bere la BV ))) eshti bine venit ....dar endurishtii aia care sunt de bani gata nu sunt bine veniti ) dar in cazul celor care sunt baieti faini )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate