ridersowg Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 salut tuturor Dupa indelungi cautari si gandiri am ramas la aceste 2 modele,initial ma mai gandisem si la un fazer dar mi se pare prea puternic la 100 cp avand motorul derivat de la r6,si fiind un l4 in oras trebuei sa-l cam turezi,iar la drum intins nu prea te poti abtine sa nu-i dai mai tare deoarece tinandu-l in ture inalte creste si viteza incet incet... Precizez ca nu-mi place la o moto viteza maxima ci accelerarile gen 0-80/100.SV-ul are un motor foarte reusit dar din pacate cand m-am asezat pe modelul s din 2006 nu mi-a placut deloc pozitia din cauza semighidoanelor si a pozitiei foarte aplecate(eu am 1,83).Asa ca am luat in calcul si kawa er-6n care mi se pare un motor foaret confortabil si bun pt oras dar si pt iesiri afara...ambele moto trag din turatii joase..un pic mai bine sv-ul... Voi ce ma sfatuiti sa aleg?in special posesorii de sv si er 6 daca m-ar putea ajuta... apropo in cazul in care as alege sv-ul,stiti cumva de un as putea sa-i montez un kit de superbike pt ghidon?dar nu de la louis,sau polo ca n-as vrea sa dau 300 de eu pe unul.. asafalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 ia ti ala care l ai in avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 raman tot la parerea mea... SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 SV N, pozitia e complet diferita fata de SV S, mult mai comod si manevrabil. Le-am comparat personal. Se gaseste mai ieftin de ocazie. ER6 - cadru 'de bicicleta' (din tevi sudate - unii se plang ca sudurile ruginesc si crapa), finisare mai putin buna.. asa mi s-a parut mie. ABS optional. Pe versiunea carenata (F) zbarnaie plasticul. Dar e totusi o motocicleta placuta, asa ca alegerea e grea... Incearca-le, daca poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Aprilia tuono 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Aprilia tuono 1000 omu' nu cred ca se gandeste la motor de 1000!! Altfel avea de ales probabil intre Kawa Z1000, SV1000, CB1000, FZ1... Poate la un moment dat isi punea si problema de un Tuono.. Eu i-am zis ca o varianta buna este si Yamaha FJR1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Vecine ,la anu pe timpul asta sper sa ajung si io ca tine si sa incep sa caut un SV ,motocicleta care mi a placut cel mai mult din categoria ei.Despre fiabilitate si toate cele nu discut insa sunt sigur ca asta va fi viitoarea mobra ,trecand de la ''comoda pozitie'' a actualei la una comoda in toata regula . P.S.Da bice ca uite acu vine vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 SV sau Hornet zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 si eu am aceeasi dilema...insa intre er6n si hornet...dar parca ma atrage aspectul la kawa. bafta in alegerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notavailable Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 raman tot la parerea mea... SV ....arata bine...se misca bine.....e buna la suflet si te iarta de multe ori...so...GO ESVE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Cagiva Raptor 650 e un... SV mai bun, credeti-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 daca e vorba de moto noua, atunci kawa. daca e sh atunci sv rulz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Hahaha....frate ia Kawa....e bestiala...io m-am dat cu amandoua...si mi-am luat er6....nu pot sa itzi povestesc cat de manevrabila e...dar daca ai 1.84...cred ca arati ridicol pe asta....Er6 e o jucarie pt incepatori...extrem de ushoara..172kg...este cea mai buna alegere pt o moto noua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Prea tarziu... Omul a facut deja alegerea (corecta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elis Krateur Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Adica SV? Cum a rezolvat cu pozitia la "volan"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduopi Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) salut tuturor Dupa indelungi cautari si gandiri am ramas la aceste 2 modele,initial ma mai gandisem si la un fazer dar mi se pare prea puternic la 100 cp avand motorul derivat de la r6,si fiind un l4 in oras trebuei sa-l cam turezi,iar la drum intins nu prea te poti abtine sa nu-i dai mai tare deoarece tinandu-l in ture inalte creste si viteza incet incet... Precizez ca nu-mi place la o moto viteza maxima ci accelerarile gen 0-80/100.SV-ul are un motor foarte reusit dar din pacate cand m-am asezat pe modelul s din 2006 nu mi-a placut deloc pozitia din cauza semighidoanelor si a pozitiei foarte aplecate(eu am 1,83).Asa ca am luat in calcul si kawa er-6n care mi se pare un motor foaret confortabil si bun pt oras dar si pt iesiri afara...ambele moto trag din turatii joase..un pic mai bine sv-ul... Voi ce ma sfatuiti sa aleg?in special posesorii de sv si er 6 daca m-ar putea ajuta... apropo in cazul in care as alege sv-ul,stiti cumva de un as putea sa-i montez un kit de superbike pt ghidon?dar nu de la louis,sau polo ca n-as vrea sa dau 300 de eu pe unul.. asafalt uscat ce ai alers?eu am acuma aceiasi dilema si am 1.85 inaltime.chiar as vrea sa i spui. Editat Iulie 3, 2008 de raduopi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 tocmai ti-am raspuns pe topicul tau.daca vrei mai multe detalii ym:stefi_badboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) monster...ducati Editat Iulie 3, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate