TaChe Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 -Consiliere second-hand: Suzuki DR 350. “EnDuRo 350”- Foarte tare acest articol, gasesc ceva si despre DR 650 in arhiva voastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) -Consiliere second-hand: Suzuki DR 350. “EnDuRo 350”- Foarte tare acest articol, gasesc ceva si despre DR 650 in arhiva voastra? Este, dar despre versiunea 650 Dakar (nr.5/2005) "Single long play" - 3 enduro sub 1.500 euro in Germania... O sa va pun diseara niste scanuri cu articolele cerute, din pacate mai mult nu se poate pe moment, OK? - valabil si pentru amicul BMW Rider. Respect maxim pentru cei informati! Editat Martie 23, 2007 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 numarul 4? numar dublu la inceput de an, numarul 3 a intarziat cam 2 saptamani, numarul 4... e pe vine. oare un mic blocaj financiar, sa nu zic faliment? ca astea-s simptomele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Nici azi nu vad vreun semn de univers moto pe la puncte de difuzare a presei! Nimic nimic...imi este frica de faptul ca iar va trebui sa asteptam 2 saptamani sa mai citim si noi 3 randuri! Pana la urma urmei ce se intampla cu univers moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 N-am cautat revista la tarabe sa vad daca a aparut, o s-o caut maine. Ar fi pacat sa dispara singura revista profesionista din tara, cei care o realizeza se cam joaca cu nervii nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Domnilor. mai iese sau nu revista? macar atat sa stim. cred ca-i de bun simt sa spuneti macar ca intarziati sau ca ati tras jaluzelele, ati dat drumul la caini si v-ati dus la bere. plus ca nu am cunostinta sa aveti site universmoto. sau este si nu l-am aflat pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Revista Univers Moto are site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Revista Univers Moto are site. si cere-i acela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 www.universmoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 daaa, logic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanbaubau Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Nu inteleg de ce spuneti ca nu apare . In iasi cel putin in K.......d o gasesc permanent si in plus la Rodipet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 32 Drive-test comparativ: trei fun-bikes de 125 cmc. “Fun-factor: A1”\ salutare tuturor am si eu nevoie de articolul acesta care apare in nr.3 din2007 multumesc anticipat id: crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate