Sari la conținut

Limitare La Honda Hornet.


kooksee
 Share

Postări Recomandate

salut.

acum 2 zile am facut primul traseu interurban cu hornetul si m-a frapat ca nu trecea de 8000 de ture si 140-150km/h. in conditiile in care rosul incepe de la 14.000 si are 96 de cai. e adusa anul trecut din japonia si am inteles ca nu a fost desfacut motorul. e posibil sa aiba vreo limitare? (am tot auzit de chestii care modifica evacuarea). e vreun mecanic pe aici? operatiunea asta de delimitare se poate face cand curat si sincronizez carburatoarele?

alta chestie ar fi ca imi patineaza ambreaiajul. in afara de discuri (pe care am de gand sa le schimb) are cineva alta banuiala? e posibil ca din cauza ambreiajului sa nu depaseasca 8000 de ture?

 

 

kuxi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ok: Versiunile japoneze de Hornet 600 (an fabricatie in jur de 2000) au in general 69 CP/11.500 rpm si un cuplu de 5,3 kgfm la 7.500 rpm (fata de 96 CP/12.000 rpm., respectiv 6,5 kgfm/10.000 rpm la modelele "europene"). Chiar asa limitata, ar trebui totusi sa mearga 180 km/h (si viteza max. e limitata, fireste, conform normativelor japoneze). :banana: Sa nu fi dat totusi de un exemplar si mai... limitat, pentru scolile moto japoneze (ciudatii astia au si asa ceva pe piata interna). Debridarea motorului nu-i o operatiune chiar simpla nici la Hornet nici la CBR 600 F vindute in Japonia. Doar importatorul cred ca ti-ar putea da lamuriri exacte in problema asta.

:baldy:

Editat de Bunicul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, o sa ma uit si la filtru.

idea e ca fix la 8000, daca mai trag de acceleratie o ia inapoi acul.

pe loc se tureaza pana al rosu, in mers nu vrea.

la reprezentante nu imi place ca nu au pretul pe operatiune ci la ora.

 

Kuxi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De obicei limitarile se fac electric si la turometru.Intra la Service si vazi ca wizi da o intreaga gama de caiete service,poate gasesti special pentru Hornet .La mine la X4 vine asa:la turometru sunt patru fire.din acestea se taie firul portocaliu<albastru si se leaga la firul negru<maro.Aceasta limitare functioneaza de la 180 km\h .S-ar putea sa fie si alte motive.Verifica daca functioneaza toti cilindri,foarte simplu,vezi daca se incalzesc toate cele patru tevi de esapament.Schimba-i neaparat bujiile cu unele noi si dupa fabricant.Filtru de aer se verifica usor.Il scoti si mergi putin fara el.Vezi daca dispare simptomul.Aia cu ambreiajul e cam asa :daca ar patina ambreiajul ar trebui sa se tureze tare si sa scada viteza.Dar cred ca a-i simti lucru asta.In ultima faza daca nu si nu e un baiat Bogdan la Gradina Zoologica ,recomandat de multa lume,0723,583512.Eu nu am fost la el ca n-am avut nevoie da e laudat si pe forum si din afara .Bafta .bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La Honda CB pe carburator limitarea e in jicloarele principale (diametru mai mic). Versiunile recente de Hornet si CBF de 600 au acelasi motor, dar sunt pe injectie si cred ca sunt limitate din ECU. Poti macar sa suni la service la Honda si sa ii intrebi daca se baga la operatiunea de delimitare si cit costa (pentru aproape orice operatie au normativul in ore la precizie de sfert de ora).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

kooksee,ce faci prietene?Ne-ai intaritat putin si ne-ai lasat asa.Zi-ne si noua ce ai facut ,ce ai hotarit?Intretine topicul,fa -ne sa ne mai dam cu parerea.Ai geam la scula?Daca nu la Adi Motori am luat eu cu 75 E.Mai baga-ne in seama.Salut.bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai situatia e la fel.

am comandat discuri de ambreiaj de la louis si le astept.

momentan am constatat ca urca in ture la viteze mici (si urla in consecinta). dar nu trage. stie cineva unde sa curatz si sa sincronizez niste carburatoare?

 

cu parbrizul mai astept. astia de la adi motori aduc orice piesa?

 

 

Kuxi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru carburatoare e un tip la gradina zoologica,imediat cum se termina gardul gradinii zoo.Are de toate si le stie.Nu gasesc acum nr de tl.Cum dau de hirtie te anunt.Eu nu am fost ca n-am nevoie da-l lauda prea multa lume .Incearca.bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noteaza.Bogdan 0723.583512.E cel de la Zoo.Am gasit hirtia.Si nu fi individualist,daca te duci la Bogdan ,spune-ne si noua ce ai facu.Capisci?bunu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...