RRS Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 (editat) Si eu pe Gremlin :-) Editat Decembrie 23, 2015 de RRS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 HahahhhHaaaaa! Pe Gremlin nici din greseala nu îl atinge nimeni. Nici mecanicul în test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 Confirm cele mentionate...pe Gremlin, nici praful nu il atinge...pe un drum de tara...intr-o zi caniculara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Atunci trebe sa ii dam fum... din tigara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Realizați ce prostii vorbim, nu? @ionut și @RRS,sunteti offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Corect! Gata cu prostiile pe anul acesta. Revin cand am informatii importante. Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Hai scrie aici noile informații sa afle și @sanyes,care nu mai răspunde la telefon. te lăsăm acasă nu te mai deucem la Brno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Informatii noi (altele decat ca afara ploua) nu am (momentan)...@sanyes trebuie sa lucreze si sa adune bani pentru bolid, nu sa stea la telefon ...atunci vorbesc eu cu Brno si vine el la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Eu nu aud telefonul in hala ) SI in plus,sunati si voi de mai multe ori,ca sigur raspund Ce informatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 cat despre prezenta fiecaruia la circuit,o sa facem o condica.cine nu aduna minimul de prezente e concediat fara salarii compensatorii. Ma bag si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 @sanyes:nici de ciuda nu îți spun noutățile. @THE GYX:Andrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 @sanyes:nici de ciuda nu îți spun noutățile. @THE GYX:Andrei? » Post actualizat in 10 Jan 2016 09:17 nu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 pentru ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 ce e pt tine spiritul de motociclism?intreb cat se poate de serios.nu de alta,dar sa nu raspund unei intrebari pe care nu o inteleg pe deplin sau chiar gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Man... eu nu-s motociclist. Ca eu ma dau doar cand e soare si cald afara. Nu-s motociclist ca nu vreau sa ma imprastiu cu motorul cand e asfaltul plin de mazga iarna, nu-s motociclist pt ca o respect pe nevasta si prefer sa stau cu copilul daca asta il ajuta. Nu-s motociclist. Sunt familist cu motocicleta. La oradea o sa ai party.. o sa afli din timp... sper sa ajungi anu asta. Duminica placuta motociclistule. PS: weekendul asta a fost bikes on ice. Editat Februarie 21, 2016 de RRS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Nenea, ai cam luat o pe aratura cu judecatile astea absolute de valoare. Si nu e fair sa ne umpli de scarna pe topicul baietilor din Maramures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Eu sunt Baimarean, stau de 10 ani in Oradea si te contrazic. Ungurii din Oradea nu vor sa-si lase copii la joaca cu romani, nu invers.Ungurii sunt cei care vorbesc maghiara intr-un grup in care sunt si romani, si nu invers. Ungurii sunt cei care fac scandal intr-un magazin, ca vanzatoarea nu stie maghiara. Si tot ungurii sunt cei care nu stiu vorbi romana in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) @franz37sm:la ce minte ai și cum gândești, nici nu merita să-mi irosesc timpul sa iti dau un răspuns. Tu sa fii sănătos, dar o sa te rog sa iti iei anumite jigniri și atacuri la persoana cu tine și sa te joci la alta masa. PS:ai fost la bikes on ice? Hai sa vad motivele pt care nu ai fost. @RRS:da-i pace omului, oricum sunt ferm convins ca nu pricepe ce-i spui. El e motociclist adevărat, nu noi. Editat Februarie 21, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) @franz37sm:inca ceva:ești maghiar? Ca dacă nu, e jale cu gramatica. De fapt, oricum e jale. și apropo de motociclism,zi-ne de bikes on ice. Editat Februarie 21, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 il las george... ca anu trecut urla ca vrea la intalnire moto in Oradea si cu o saptamana inainte s-a dat lovit cu picioru in ghips. nu uita si tu faci parte din natia asta de (cuvant urat) te-ai nascut intre Carpati, dintr-o mama si trei tati, si ai fugit in Viena sa injuri romanii. mi-e mila de tine. PA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Ai terminat școala când m-am născut eu? Haha, pai de aia nu te duce capul ca ai terminat doar clasa întâi. motociclist de tastatura mic și ungur ce ești tu. iar la bikes on ice bănuiesc ca nu ai fost ca e iarna(frig și mazga) , și e departe de Austria(multi km pe care ar trebui sa ii faci, desi la un motociclist adevărat asta nu e scuza) . Nu? Editat Februarie 21, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Hai ca esti simpatic. Haios de felul tău cu exprimarea asta de cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Ar fi utila o curatenie pe aici, inclusiv ce am scris eu. Scuze maramuresenilor pentru poluarea tipicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Vezi ca e duminica. Poate sunt reduceri in Parndorf si te retinem. SCS e prea urat pt valoarea ta,sa nu uitam si de varsta. e prea tineresc Graben, e poate pe placul tau in caz de o plimbare. vezi ca topicul de satu mare e la 72 de km mai incolo. drumuri bune. kevinn... iti ceri scuze pt altii? e trist omu... sa-si ceara scuze singur ca e capabil si destul de adult sa isi asume. Editat Februarie 21, 2016 de RRS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 ai bani ...dar nu ai caracter. si te rog... paraseste topicul...nu ne intereseaza banii tai... si nu-ti zambim, te injuram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate