Sari la conținut

Motociclisti Din Maramures

Misterio
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Man... eu nu-s motociclist. Ca eu ma dau doar cand e soare si cald afara. Nu-s motociclist ca nu vreau sa ma imprastiu cu motorul cand e asfaltul plin de mazga iarna, nu-s motociclist pt ca o respect pe nevasta si prefer sa stau cu copilul daca asta il ajuta. Nu-s motociclist. Sunt familist cu motocicleta.

La oradea o sa ai party.. o sa afli din timp... sper sa ajungi anu asta.

Duminica placuta motociclistule.

PS: weekendul asta a fost bikes on ice.

Editat de RRS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt Baimarean, stau de 10 ani in Oradea si te contrazic. Ungurii din Oradea nu vor sa-si lase copii la joaca cu romani, nu invers.Ungurii sunt cei care vorbesc maghiara intr-un grup in care sunt si romani, si nu invers. Ungurii sunt cei care fac scandal intr-un magazin, ca vanzatoarea nu stie maghiara. Si tot ungurii sunt cei care nu stiu vorbi romana in Romania.

Link spre comentariu

@franz37sm:la ce minte ai și cum gândești, nici nu merita să-mi irosesc timpul sa iti dau un răspuns. Tu sa fii sănătos, dar o sa te rog sa iti iei anumite jigniri și atacuri la persoana cu tine și sa te joci la alta masa.

PS:ai fost la bikes on ice? Hai sa vad motivele pt care nu ai fost.

@RRS:da-i pace omului, oricum sunt ferm convins ca nu pricepe ce-i spui. El e motociclist adevărat, nu noi. 😊

Editat de george05
Link spre comentariu

@franz37sm:inca ceva:ești maghiar? Ca dacă nu, e jale cu gramatica. De fapt, oricum e jale. 😂 și apropo de motociclism,zi-ne de bikes on ice.

Editat de george05
Link spre comentariu

il las george... ca anu trecut urla ca vrea la intalnire moto in Oradea si cu o saptamana inainte s-a dat lovit cu picioru in ghips.

nu uita si tu faci parte din natia asta de (cuvant urat)

te-ai nascut intre Carpati, dintr-o mama si trei tati, si ai fugit in Viena sa injuri romanii. mi-e mila de tine. PA!

Link spre comentariu

Ai terminat școala când m-am născut eu? Haha, pai de aia nu te duce capul ca ai terminat doar clasa întâi. 😂😂 motociclist de tastatura mic și ungur ce ești tu. 😂😂 iar la bikes on ice bănuiesc ca nu ai fost ca e iarna(frig și mazga) , și e departe de Austria(multi km pe care ar trebui sa ii faci, desi la un motociclist adevărat asta nu e scuza) . Nu?

Editat de george05
Link spre comentariu

Vezi ca e duminica. Poate sunt reduceri in Parndorf si te retinem. SCS e prea urat pt valoarea ta,sa nu uitam si de varsta. e prea tineresc

Graben, e poate pe placul tau in caz de o plimbare.

vezi ca topicul de satu mare e la 72 de km mai incolo. drumuri bune.

kevinn... iti ceri scuze pt altii?

e trist omu... sa-si ceara scuze singur ca e capabil si destul de adult sa isi asume.

Editat de RRS
Link spre comentariu

am butonul, dar nu-l folosesc. si asa e batut de soarta. sa-l mai chinui si eu nu pot. mi-e mila de el

m-as bucura sa parasesti si forumul, ca nu o sa-ti simt lipsa. dar asta e decizia ta.

o zi buna.

Link spre comentariu

Pai bineinteles ca am bani, ca doara n-oi fi un ciocoflender ca si voi, care se dau smecheri pe internet, dar in realitate sint vai si amar de viata lor. Sii daa, sa sti ca ar cam trebui eu sa parasesc topicul asta, si poate si alte topicuri. Idee buna sa stii.

» Post actualizat in 21 Feb 2016 11:29

Ia vezi baa @ RRS, da un report la austriacu asta ca-i tare smecher. Bine zic, George ? :))

pfff vai si amar...=))

oare esti tipul cu masina "decatopabila" sau cu A6 de pe youtube?

Link spre comentariu