Raul_R1 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 pai bogdy....ora 3....pt motoristi..ii dimineatza....ca doar se alcolizeaza pana se crapa de ziua.... Deci de sambata trecuta... Incepem cu BOBO Bobo face comparatie... Acu ZOZO ... si De aceea a fost grea trezirea dumineca dimineatza... Si, the last ...DUCK !!! :crack: Va rog sa observati THE DUCK DANCE !!! Per total...BETOOON !! ...Urmeaza si maine seara ...THE DUCK RELOADED... PS. Sper ca ne vedem deseara la o gutineala... Numai bine, Raul Era sa uit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ca sa vezi ca te inseli....30 vine de la data de nastere a ta....de la 30 mai....si 05 ar fi venit de la luna mai....deci nu toata lumea e asa de blonda cum crezi tu. of of...uite ca stie lumea.............asa da....macar nu o sa ma intrebe toata lumea de la ce vine 30.....dar oare stie cineva de la ce vine ZRO?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ca sa vezi ca te inseli....30 vine de la data de nastere a ta....de la 30 mai....si 05 ar fi venit de la luna mai....deci nu toata lumea e asa de blonda cum crezi tu. Nu...dar la unii se vede mai tare Deci lume... sa stiti ca fundul ce se vede nu ii a lu Seboasca, vi se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Nu...dar la unii se vede mai tare Deci lume... sa stiti ca fundul ce se vede nu ii a lu Seboasca, vi se pare Bine ca te-ai tuns...si nu se mai vede asa tare la tine ca esti blond. P.S: George..ZRO vine de la ZeRO cumva? Sau de la Zoro cum cred altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 P.S: George..ZRO vine de la ZeRO cumva? Sau de la Zoro cum cred altii Depinde cum o iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Depinde cum o iei O ia cum poate...doar e blonda...cu acte-n regula Acu...iara se traje lumea pe KUR de la ieshit la o gutineala? :P Editat Iulie 11, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 O ia cum poate...doar e blonda...cu acte-n regula Acu...iara se traje lumea pe KUR de la ieshit la o gutineala? io nu ma trag ne vedem duminica 11:00 AM in centrul vechi 0753589362 e numarul meu, daca intervine ceva..... nu o sa am net in WE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 am inteles ca un motociclist a cazut ieri in baia mare in urma coliziunii cu toyota rav culoare gri care a fugit de la locul faptei, stie careva ceva de asta ? cu toate ca ala a fugit exista un martor care poate da declaratie sa l prinda pe idiot si este si nr de la masina . cine stie ceva de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 am inteles ca un motociclist a cazut ieri in baia mare in urma coliziunii cu toyota rav culoare gri care a fugit de la locul faptei, stie careva ceva de asta ? cu toate ca ala a fugit exista un martor care poate da declaratie sa l prinda pe idiot si este si nr de la masina . cine stie ceva de asta? WTF Ce idiot!!! Nu se stie despre ce motorist ii vorba? Un numar de inmatriculare al masinii, orice... Trebuie sa-l cautam pe dobitoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 hai moi da chiar nu sti nimeni cine e cel care o cazut? Apoi inseamna ca suntem deja prea multi si nu ne tare stim daca inca voi habar nu aveti cine e ala.Era o kawa zic uni......... poate aflati Raul sambata la 11 dimineata gutineala? AGAIN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Mandre poze.....la ala cu Hayabusa ii erau cam mari cizmele, cat despre cel cu Suzuki.....si dorian o avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 LA MULTI ANI pt Bogdan si Mita tot ce va doriti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Numai incet cu pozele..ca mai sunt si minori prin zona. Cat despre accident...nu stiu ce sa zic.nu am auzit nimik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 blondo era citeva poze asa sugestive cu ce isi poate dori omu da lista e lunga problema e ca se repeta:)))) si tuh minora?????????poi daca esti minora ioi interzice la Cristi sa mai iasa cu minore sa nu fie pedofilie:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Pedofilie??.....el ii mai minor ca mine..asa ca..eventual daca nu vrei sa ma acuzi pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Yep... La 11:00 - 11:15 Gutineala, incepand de la Barbarosa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Azi nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Azi nimic? Fost-am.... pe la 11:30 - 12:00 Gutin Mara ...pe urma pe la 3 amtaiat-o catre APA sa ne racorim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 LA MULTI ANI pt Bogdan si Mita tot ce va doriti voi Ms domnu...frumoase pozele Fost-am....pe la 11:30 - 12:00 Gutin Mara ...pe urma pe la 3 amtaiat-o catre APA sa ne racorim... mandru o fo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) Fost-am....pe la 11:30 - 12:00 Gutin Mara ...pe urma pe la 3 amtaiat-o catre APA sa ne racorim... cateva poze : scuze incodata domnisoarei careia i-am scapat casca Editat Iulie 13, 2008 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 noah poze de la apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 cateva poze : ... scuze incodata domnisoarei careia i-am scapat casca Nu-i stres... Bine ca va placut... (sper) noah poze de la apa Hmm...te transformi in micul chinez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Nu-i stres... Bine ca va placut... (sper) da binenteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) da binenteles Atunci e ok... Acu niste poze de sambata seara/noaptea ... Ajung acasa si mai pun, si putzin mai picante...cu BOBO... Editat Iulie 14, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Atunci e ok... Acu niste poze de sambata seara/noaptea ... Ajung acasa si mai pun, si putzin mai picante...cu BOBO... din nou mai multe poze de la chefuri si distractii decat de la motorit...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate