daniela_ciurus Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 vad ca va-ti speriat de vreme Hm...poi pe la 9 jumate am intrat in casa...am mai testat cum se comporta pe o roata ... Poze de la Draqula ... Mai multe poze, de maine in album... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) Hm...poi pe la 9 jumate am intrat in casa...am mai testat cum se comporta pe o roata ... Poze de la Draqula ... Mai multe poze, de maine in album... intr-o roata?.....spiderman si zoro....hehe....care mai de care..mai mult spiderman decat zoro(calutzu` inca nu stie tare bine sa se ridice...) uai da ce drum "meserias" era acolo la dracula.....ptfiu....v-ati transformat "vitezistele" in enduroaice..... Editat August 17, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 intr-o roata?.....spiderman si zoro....hehe....care mai de care..mai mult spiderman decat zoro(calutzu` inca nu stie tare bine sa se ridice...) nu-i stres...mai dai din cand in cand si ovaz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 nu-i stres...mai dai din cand in cand si ovaz... manca numa ovaz de 95..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 manca numa ovaz de 95..... fara calorii... Apropo care pe unde ati fost ieri...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Pai eu si vasile (alias lotzy) am fost la marghita la bai. O mare parte a zilei de ieri ne-am petrecut-o in apa.......calda si rece. Rece prin ploaie la intoarcere aseara de la marghita pana la sm ce ne-o cam facut leoarca. Da' s-o meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 numai voi doi ? Ia baga niste poze cu motanii plouatzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Poze ninch.......s-apoi daca nu o vrut sa vina lumea..... noi ne-am anuntat inteintiile pe forum. Dar sa stii ca se merita. Nu-i scump ( ne-o costat undeva la 60 lei benzina, 10 lei intrarea cu tot cu motor si de ex o ciorba ii undeva la 6 lei ). Si are ceva in comun cu motoritul......cand te bagi in apa ai calda uiti de toate grijile, nu-ti mai vine sa iesi chiar daca afara ploua . Cred ca din 10 ore cat am sta acolo, 6 le-am stat in apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Mama de ce super iesiri faceti voi. Ploua-ar pana imi fac eu janta. Pana acuma numa tampenii vorbeati....acuma parca numai de ciuda....numa ide iesiri si motorit pe ici pe colo vorbiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Mama de ce super iesiri faceti voi. Ploua-ar pana imi fac eu janta. Pana acuma numa tampenii vorbeati....acuma parca numai de ciuda....numa ide iesiri si motorit pe ici pe colo vorbiti. Sorry.... eu am scris postul asta....doar ca a fost mitza pe la mine si se pare ca nu stie da logout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Sorry.... eu am scris postul asta....doar ca a fost mitza pe la mine si se pare ca nu stie da logout. nu-i stres... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 azi(duminica) io si mitza.....fuseram la sighet.....un drum stiut de toti....DAR.....mega vreme cu soare..ceata...nori...de toate..mai putin ploaie.....si poze la greu..maine sau zilele astea revin cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) Mama de ce super iesiri faceti voi. Ploua-ar pana imi fac eu janta. Pana acuma numa tampenii vorbeati....acuma parca numai de ciuda....numa ide iesiri si motorit pe ici pe colo vorbiti. Si daca ploua....nu-i stres....andreea stie! Si dupa 70 km de mers prin ploaie, o descoperit si blonda uscatoru' Editat August 17, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Si daca ploua....nu-i stres....andreea stie! Si dupa 70 km de mers prin ploaie, o descoperit si blonda uscatoru' cu cata invershunare tinea 2 uscatoare....pftiu..cred ca i s-o uscat si limba de la atata caldura..... Pai eu si vasile (alias lotzy) am fost la marghita la bai. O mare parte a zilei de ieri ne-am petrecut-o in apa.......calda si rece. Rece prin ploaie la intoarcere aseara de la marghita pana la sm ce ne-o cam facut leoarca. Da' s-o meritat vezi daca nu aveti combinezoane de ploaie?...amatorilor..... :P:P...amu daca si pt gluma asta va ofticati......nu mai glumesc cu voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 cu cata invershunare tinea 2 uscatoare....pftiu..cred ca i s-o uscat si limba de la atata caldura..... vezi daca nu aveti combinezoane de ploaie?...amatorilor..... :P:P...amu daca si pt gluma asta va ofticati......nu mai glumesc cu voi.... Ei nah.....stai linistit...ca limba nu mi s-a uscat....desi cred ca o gramada de lume ar fi fost in culmea fericirii....si mai ales cristi...daca mi s-ar fi sucat limba. Poate asa reuseam sa tac din gura mai mult de 2 minute. Ce atu facut prin sighet? Noi am fost la izvoare...azi am fost pasagera de meserie....pe la cine am apucat. Stai linistit Super-Zoro...ca acuma atata simt al umorului mai trebuie sa aiba....in caz ca nu li s-a evaporat de la ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 vezi daca nu aveti combinezoane de ploaie?...amatorilor..... :P:P...amu daca si pt gluma asta va ofticati......nu mai glumesc cu voi.... Stii vb aia, rade harb de oala sparta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 vezi daca nu aveti combinezoane de ploaie?...amatorilor..... :P:P...amu daca si pt gluma asta va ofticati......nu mai glumesc cu voi.... Stii vb aia, rade harb de oala sparta se zice "rade ciob de oala sparta" asa pt tine......si nu stiu cine ii mai amator..io sau altii..... Ei nah.....stai linistit...ca limba nu mi s-a uscat....desi cred ca o gramada de lume ar fi fost in culmea fericirii....si mai ales cristi...daca mi s-ar fi sucat limba. Poate asa reuseam sa tac din gura mai mult de 2 minute. Ce atu facut prin sighet? Noi am fost la izvoare...azi am fost pasagera de meserie....pe la cine am apucat. Stai linistit Super-Zoro...ca acuma atata simt al umorului mai trebuie sa aiba....in caz ca nu li s-a evaporat de la ploaie. da cand o avut ei simtul umorului?...inainte sa ii cunosc eu?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Prea multe povesti, prea putzina motoreala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Si parca harb suna mai bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Eu tocmai am facut plimbarea vietii mele...am fost la Brno la MotoGP....cu motoru..... Cel mai tare concediu....peripetii, incucaturi, mici probleme, distractie, oboseala, spectacol...... Si la anu ma duc daca om fi si om trai.....se merita! Poate o sa fim mai multi din Baia Mare! Acuma calculez si azi am facut 812 km din Brno pana acasa in Sisesti....in cam 12 ore....is rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 noah fuck pe dracu am picat si io k (cuvant urat) )) da bine ca nu o patit motoru nika adic numa o oglinda si eu un pic de asfaltita fata la fel.Am scapat ieftin da mnoah asta e se mai intampla prima data nu se pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 noah fuck pe dracu am picat si io k (cuvant urat))) da bine ca nu o patit motoru nika adic numa o oglinda si eu un pic de asfaltita fata la fel.Am scapat ieftin da mnoah asta e se mai intampla prima data nu se pune ai grija de motoru asta ca tare mult mi-o placut si imi place bn ca nu-i mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Si parca harb suna mai bine..... nu stiu care are "harb"....asa ca....shhht..... ...s-apoi de motorit......daca nu motorim impreuna nu inseamna ca nu motorim si noi restu muritorilor..ca nu numa pana la mara si pana la marghita se poate motori.. noah fuck pe dracu am picat si io k (cuvant urat))) da bine ca nu o patit motoru nika adic numa o oglinda si eu un pic de asfaltita fata la fel.Am scapat ieftin da mnoah asta e se mai intampla prima data nu se pune hat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!esti bine?.....ce ai patit?......pftiu....futui....griji mare sefu Editat August 18, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 noah fuck pe dracu am picat si io k (cuvant urat))) da bine ca nu o patit motoru nika adic numa o oglinda si eu un pic de asfaltita fata la fel.Am scapat ieftin da mnoah asta e se mai intampla prima data nu se pune prima oara e mai greu, pe urma devine rutina...vezi exemplul cu COCSO... Nu-i stres... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 prima oara e mai greu, pe urma devine rutina...vezi exemplul cu COCSO... Nu-i stres... doamne feri sa devina rutina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate