DeeaCBR Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 pentru vinu fiert si motoristi Is de acord si eu cu vinul fiert....ii o idee chiar foarte buna. Dar arnold baietas......tu ai voie cu vin fiert? nu cred ca te lasa categoria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 La el ii dam ceaiu'........fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Is de acord si eu cu vinul fiert....ii o idee chiar foarte buna. Dar arnold baietas......tu ai voie cu vin fiert? nu cred ca te lasa categoria... ma lasa categoria, buletinu nu ma lasa, dar cine se uita prin buletine, deci LA BAUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 La el ii dam ceaiu'........fiert Bine zis vasile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Bine zis vasile.... ia mai uita-te si u in buletin....cat zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Mai...de parca voi nu ati fost coptii. Ii o perioada dificila pt el, trebuie sa-l intelegem. Voi ati sarit peste pubertate?? Modior fiom dai un vin ca ti-am luat apararea. :yikes: PS: Da stiu, nu am somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Mai...de parca voi nu ati fost coptii. Ii o perioada dificila pt el, trebuie sa-l intelegem. Voi ati sarit peste pubertate?? Modior fiom dai un vin ca ti-am luat apararea. :yikes: PS: Da stiu, nu am somn ms ms....dar nu-s coptil se vede dupa armasar ce baiat mare m-am facut....mergem la vin:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 la voi acolo se fac d-astea...licitatii,biker dance,motocab? chestii din astea in care ajuti un om si te mai si distrezi ? Mereu am visat sa ajung cu motoru pana in Maramures,oare oi putea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 la voi acolo se fac d-astea...licitatii,biker dance,motocab? chestii din astea in care ajuti un om si te mai si distrezi ? Mereu am visat sa ajung cu motoru pana in Maramures,oare oi putea? Sa-ti dau traseul? Strange o trupa si 3...2...1...start. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Sa-ti dau traseul? Strange o trupa si 3...2...1...start. Stai linistit ca o sa ti-l cer ,cand va fi nevoie. Macar caldura sa vina si apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 12 grade :yikes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 12 grade :yikes: Eu is pentru. La 12grade ii dam startul. Si mey buggy, sper ca nu scazi temperatura, ca eu nu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Beeeeeeton. Am vzut un motorist cu o juma' de ora inainte pe Traian............ ...............nu stiu cine era, ca l-am vaz de departe, tocmai ieseam dintr-un magazin..... Suna ciudat, da......traiasca incalzirea globala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 cand simitit 12 grade dati un telefon ca ma bag si eu cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Prea tarziu......deja-s 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Prea tarziu......deja-s 13 bn bn , dar cand iesiti si voi.....intrebare de baraj, cum se zice la carena in engleza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Hmm sa speram ca nu doar azi a fost asa vremea....si sa continuie incalzirea vremii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Toti cei care nu beu sa ridice mana sus.........mai da' nici unu'........hai mai macar unu'.............hai mai...... Traiasca berea (si vinul fiert of corse) .........si motoristii ! Astia cu mainile sus...........o bere, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 bn bn , dar cand iesiti si voi.....intrebare de baraj, cum se zice la carena in engleza? Mey micutzule nu-mi zice ca deja ai scos motoru si iti si trebuie carene:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Astia cu mainile sus...........o bere, ceva? unde zici ca o fost facuta poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 sambata la 5 sedinta in acelasi loc pt urbanmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 unde zici ca o fost facuta poza? Afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 bai nu stiti careva cand se poate da poligonul la noi in bm? astept de un an ...sau de o vesnicie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 bai nu stiti careva cand se poate da poligonul la noi in bm? astept de un an ...sau de o vesnicie? Cred ca de prin martie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Mey micutzule nu-mi zice ca deja ai scos motoru si iti si trebuie carene:)) din raspunsu asta se vede ca nu stiti engleza:))......si nu, nu-mi trebe app. andreea ca sa mai ramai pe 125 nu s-a deschide poligonu numa prin iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate