DeeaCBR Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 deci ti-ai luat pana la urma! felicitari si sa o folosesti sanatoasa! Mersi mult. Da l-am luat....dar nu e cel din timisoara..ca pe cand am sunat eu, tipul in vanduse deja. Dar sunt foarte multumita de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Dat fiind ca v-am promis poze...am gasit o solutie cum sa le vedeti. Poze aici : http://picasaweb.google.com/DeeaCBR/NouaJu...261093916143474 Doamne,ce frumoasa e .... Sa o stapanesti sanatoasa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) imi dati o adresa la cineva care repara comuniste, ieftin?.....ii vorba de MZ TS 250:> numere de tel de la indivizi care mai aduc piese de comuniste Popa Viorel din Oradea 0745811481 Vultur Nicolae Reghin 0744607480 dl. Gaspar din Botosani 0744472055 Zoli 0744506624 , 0722669946, asta sigur aducea de mz toate numerele sunt din 2005-2006 deci nu stiu daca mai sunt valabile sau daca mai aduc piese dar eu zic sa suni si sa incerci, iar la un motor in 2 timpi e relativ usor sa faci reparatile, de reglat avansul si carburatoarele e un pic mai complicat, reparati facea un nene Puiu ce mai vindea piese de mobra in piata, sta vizvi de vechea trezorerie, e o poarta mare de lemn cu bolta, cu 3 soneri, suni la cea din mijloc, nenea asta se pricepea cel mai bine la comuniste, cand am fost ultima data la el, de multi ani repara un etz de 250. Bafta la reparati Numai Bine p.s. Puiu avea preturi ridicol de mici mai era si tunaru din bucuresti dar nu-i stiu nr de tel studiaza topicul asta /index.php?...12400&st=40 Editat Februarie 5, 2009 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Doamne,ce frumoasa e ....Sa o stapanesti sanatoasa!!!! Mersi mult. Astept sa vii pe la noi..sa dam o tura prin primavara. Sa vedem si jucaria ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 ms de numere si de adrese, cred ca o sa trec la puiu bacsi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 nu uitati sambata sedinta la ora 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 In data de 14 febr, incepand cu ora 20:00 clubul SpiderBikers organizeaza mega chef de Valentine's Day in club Alcatraz. Toti motoristii, si nu numai, sunt asteptati, distractie garantata, bauta pe cinste Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 In data de 14 febr, incepand cu ora 20:00 clubul SpiderBikers organizeaza mega chef de Valentine's Day in club Alcatraz. Toti motoristii, si nu numai, sunt asteptati, distractie garantata, bauta pe cinste Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 LA MULTI ANI colegului nostru de club KACSA care implineste azi 35 de ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!motor nou si multe femeiiiiiiii c-am greu sa i le luam da vedem noi............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 LA MULTI ANI colegului nostru de club KACSA care implineste azi 35 de ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!motor nou si multe femeiiiiiiii c-am greu sa i le luam da vedem noi............... Cu femeile nu cred ca e problema....deoarece Cociolina e intotdeauna disponibila cand vine vorba de Cocio. La multi ani Cocio!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 LA MULTI ANI KACSA!!! Sa-ti mearga bine, si inca macar atat sa umblii cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Motoristilor...nu v-ati scos azi jucariile la plimbare? La ce vreme a fost afara...numai buna de plimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Motoristilor...nu v-ati scos azi jucariile la plimbare? La ce vreme a fost afara...numai buna de plimbat. te-am mai vazut, nu mere CBR-ica in 2 sau dc mergeai asa incet?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 te-am mai vazut, nu mere CBR-ica in 2 sau dc mergeai asa incet?) O strangea prea tare Cristi, din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 O strangea prea tare Cristi, din spate I-am vazut si eu, era big love pe cbrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 I-am vazut si eu, era big love pe cbrica. Eu nu i-am vazut dar mi i-am imaginat Mitzache....dim la 9:13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Lume....lume....nu uitati de cheful de Valentine's Day, sambata seara incepand cu ora 20:00 la Alkatraz . Dati sfoara-n tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Mersi mult. Astept sa vii pe la noi..sa dam o tura prin primavara. Sa vedem si jucaria ta. E cam mult pana acolo si un pic cam incomod ,dar..... cine stie? Sau poate ne vom vedea pe la vreo intrunire la mijlocul drumului dintre mine si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Lume....lume....nu uitati de cheful de Valentine's Day, sambata seara incepand cu ora 20:00 la Alkatraz . Dati sfoara-n tara Nu uitam...Stii bine ca unde ii de chefuit suntem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Nu uitam...Stii bine ca unde ii de chefuit suntem acolo. Adevarul ii ca tare bine ma stiu distra cu voi. Majora si blonda, combinatia perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Hmm...nu suna rau....suna chiar bine de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 si arata bine, trege-i un rand de vopsea si hai sa te vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 eeeee mai am vo luna de muncit pe ea (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 eeeee mai am vo luna de muncit pe ea (( Numai bine pe cand o sa se incalzeasca vremea....o sa iti fie si tie gata motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate