lorandorha Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 cateva poze de la Brasov, cat m-au tinut bateriile Album Brasov in rest: no comment (stacheta a fost ridicata) Multumesc mult pentru completarea cu poze si tuturor celorlalti care au sustinut acest topic. Sper sa ma numar si eu printre voi intr-o zi. Inca nu am motor dar lucrul acesta se aproprie. MULTUMESC INCA ODATA TUTUROR, BAFTA! P.S. Pt cei de la BullBikers... am mai multe poze, nu numai cele postate pe forum si vi le pot da pe un CD, numai sa imi zice-ti cum va contactez si unde sau daca nu.. nr meu: 0723.620205 -==Lori==- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Ok, v-am amenintat cu poze, iata cateva mostre: Distractia a inceput cu spor de vineri seara( am ajuns plouat zdravan pe la 10 jumate ).In imagine un prieten cu un Guzzi ca al meu, doar ca mai mic (V35) , il mai puteti vedea pe Demostelne si subsemnatu' care deja se daduse la beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Aici ajutam un alt prieten sa-si dea jos motorul din duba, cumparat cu o zi inainte si neplimbat din cauza de lipsa permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 INXS care , cu ajutorul berii, invata sa faca piruete cu Dnepr. Elanul i-a fost stopat de organizatori pe motiv ca strica gazonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Asta e deja de sambata...fetele se bucurau din plin de ploaia torentiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 BIG si INXS...se pare ca au ales gresit supa...OOPS! iute foc Nu-i nimic, stingem cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Concurs specific Bull Bikers, presupun ( nu eram prin zona asa ca nu stiu regulile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Concursul de Sumo feminin, prima etapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Finala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Putem spune ca a fost foarte disputata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Si rezultatul mult discutat, asa ca organizatorii au fost nevoiti sa premieze ambele finaliste "Ringul"era uns cu deterget sau sampon, pentru valoarea artistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Sumo masculin...as putea zice ca aici nu a fost asa spectaculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Alt concurs caruia nu i-am inteles regulile, intrucat toti concurentii reuseau sa atinga jalonul Macar s-au tavalit frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Burn-out facut cu masina, din lipsa de alceva.I-am explicat ca e totusi doar o conserva, de aia nu se arata nimeni asa impresionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 ..No coment, am pus poza pentru valoarea artistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Indianul "Piston Singuratic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Inchei povestirea cu drumul de intoarcere pe Valea Siriului...superb... Aici am coborat la lac cu Guzu o tura, cat faceam un popas...sa se simta si el bine dupa atata asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Si am incalecat pe-o sha Si v-am spus povestea asa... Al dvs, Axa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 axo, zeul bulanului extrem de exagerat a avut grija sa iti ofere multa distractie in ultima vreme..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Alt concurs caruia nu i-am inteles regulile, intrucat toti concurentii reuseau sa atinga jalonul Macar s-au tavalit frumos ideea a fost de a oferi o bere gratis, dar nu degeaba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel-off-hell Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Asta e deja de sambata...fetele se bucurau din plin de ploaia torentiala mda..... asta era dupa defilarea la care nu am reusit sa ajung.. "Prietenii stiu de ce " ) si colac peste pupaza a mai trebuit sa ma intorc cu masina. nu zic ca nu am avut un sofer de nadejde da' ma simteam ca un peste pe uscat.... oricum in masina am reusit sa-l "prind" cu coada okiului pe demostene, care, pe drum spre Bucuresti , in culmea fericirii a fost rugat de catre un politist sa-si domoleasca "fiara" si sa mearga mai incet oricum, totul a fost extraordinar...campingul, atmosfera, motoarele, dar mai presus ca toate, faptul de a imparti toate astea cu PRIETENII....si sincer va doresc tuturor prieteni ca ai mei asta e tot ..deocamdata...sa ne vedem la Sibiu !!!!sau cine stie??? poate la Constanta ???ca dehhh acu tre sa facem inaugurarea motorului salutari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate