prisihayabusa Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) am inteles ca sunt destul de fiabile........... eu dispun de 1500-max 2000 eur cu banii astia as putea lua vreo motoreta acceptabila? plz help cu niste informatii momentan am o yamaha xt 600 fara acte.e din 83.cam cat face ? soryy pt k am postat de 3 ori,....................asa e la inceput Editat Martie 4, 2007 de prisihayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 ok. l-am completat......in mare parte cu pozele nus de ce au intrat de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 ok. l-am completat......in mare parte cu pozele nus de ce au intrat de 2 ori nu ii nimic de la conexiunea la internet. wallower de ce nu esti ontopic? Pai numai din ce am citit si alte persoane care au mai intrebat acelasi lucru nu as alege Aprilia Pegaso. La banii astia eu as merge pe mana unui Suzuki Dr 650 sau as cauta o Honda Dominator intr-o stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 nu ii nimic de la conexiunea la internet. wallower de ce nu esti ontopic? Pai numai din ce am citit si alte persoane care au mai intrebat acelasi lucru nu as alege Aprilia Pegaso. La banii astia eu as merge pe mana unui Suzuki Dr 650 sau as cauta o Honda Dominator intr-o stare buna. Bine zis,plus ca -aprilia- te gandesti la scutere te sfatuiesc la o japoneza.de ce nu-ti iei tot un xt si aia o tii de piese. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 pegaso nu e o mobra de enduro, e de raid mai lejer. nici bmw 650 nu e, ca-si la fel cu pegaso. cu toate ca am una de vanzare, nu-ti recomand... incearca o honda, kawa, yamaha sau de ce nu, ktm sau husaberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 ms mult de sfaturi............... la un incepator sun de un real folos sincer m-am gandit sa-mi iau tot o yamaha xt ca tot am una la fel......da cu 1500-2000 nus daca-mi iau una "bunicica" oricum de bani am sa dispun peste vreo luna asa ca am timp sa ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Yamaha xt de 600 e beton. cauta pe www.mobile.de sunt cateva meserie . cele din 90-95 sunt cele mai fiabile daca le dai ulei si tot ce le trebe la timp . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laur_moto Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 pegaso nu e o mobra de enduro, e de raid mai lejer. nici bmw 650 nu e, ca-si la fel cu pegaso. cu toate ca am una de vanzare, nu-ti recomand... Si pe mine ma intereseaza o enduro-touring, si Pegaso (pe care am mers) mi se pare ok. Tu de ce nu o recomanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuR Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 vreau sa va intreb acelas lucru ce motocicleta sa-mi iau pana in 2000euro?Mie unul imi place foarte mult xt-ul,dar nu stiu ca de bune sunt,cati kilometri trebuie sa aibe ca sa ma mai tina si pe mine?va rog ajutati-ma!va multumesc!Va doresc asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 am avut ocazia sa probez o pegaso strada si nu mi s-a parut motocicleta de enduro... e cam firava.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate