Pierre Cardin Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 1. Scuze pt calitatea pozelor. 2. Am vazut standurile de 2-3 ori! 3. Am avut placuta surpriza sa constat ca poti pune mana, le poti incaleca! SUPER! 4. Deci .... BETON! 5. Mai am poze! SIC ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Martie 4, 2007 Autor Share Postat Martie 4, 2007 Si imi mai cer scuze pt geometria pozelor! Data viitoare va fi mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 /index.php?showtopic=83107 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
druszs Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Hai si io..cateva poze, de restu n-am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 SMAEB rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
druszs Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Ce are smaebu' cu asta, nu stiu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 foarte tare.....in special F4-le.......dar ceva Ducati 1098?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.i.k.e.r Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 1. Scuze pt calitatea pozelor. 2. Am vazut standurile de 2-3 ori! 3. Am avut placuta surpriza sa constat ca poti pune mana, le poti incaleca! SUPER! 4. Deci .... BETON! 5. Mai am poze! SIC banuiesc ca te referi la motociclete, nu la animatoare pozele sun ok, nu e nevoie sa te scuzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantomm Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) Ce are smaebu' cu asta, nu stiu....... SMAEB e pe vine.. o sa apara baner pe forum cu detalii. Editat Aprilie 15, 2007 de dantomm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 ma foot in smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantomm Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 ma foot in smaeb macar mergem sa ne pozam cu bebelusele si tot ne scoatem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Faine jucarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 ma foot in smaeb da, pai de la nagyvarad la bucuresti trebe' sa faci schimbu' de ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 SMAEB rulz! Pana sa ajunga SMAEB-ul la nivelul expozitiilor din afara mai e cale lunga! Si asa cine a fost la SMAEB a fost doar sa admire fetele nu standurile cu motoare sau accesorii. Se poate vedea si in fotografii. Da, sunt frumoase, nu contest, insa doar pt. asta nu e neaparat nevoie sa mergi la o expozitie MOTO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate