boobi Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Salutare. As vrea sa aflu de la cine are sau a avut TL1000s cateva pareri (pro si contra). M-am documentat si eu cat de cat, insa as dori sa aflu si parerile unora care au calarit asa ceva. Multzumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 despre TL1000 pot sa iti zic ca e bestiala!! are un prieten de-a tatalui meu in strainatate si cand ne-am dus la el ma urc eu pe motor si mi-a oferit sa mi-l dea sa il conduc dar mi-a fost frica nefiind motoru meu si neavand experianta necesara dar de sunat suna tare tare de tot si arata super! nu mai zic cum fuge ca a facut omul cateva drive by de nici nu il vedeam asa ca daca ai vrea sa iti iei asa ceva iti zic GO 4 IT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Fara amortizor de directie se pare ca este mortala. Are niste probleme mari, dar rezolvabile, cu ghidonajul la viteze mari la schimbarea de directie, mai ales pe denivelari mici. De vina e amortizorul rotativ de pe spate. In rest e buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Din cate am citit, modelele din '98 incoace vin echipate cu amortizor de ghidon standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 despre TL1000 pot sa iti zic ca e bestiala!! are un prieten de-a tatalui meu in strainatate si cand ne-am dus la el ma urc eu pe motor si mi-a oferit sa mi-l dea sa il conduc dar mi-a fost frica nefiind motoru meu si neavand experianta necesara dar de sunat suna tare tare de tot si arata super! nu mai zic cum fuge ca a facut omul cateva drive by de nici nu il vedeam asa ca daca ai vrea sa iti iei asa ceva iti zic GO 4 IT!! Asta da parere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 S-ul nu era ala cu injectia dubioasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 S-ul nu era ala cu injectia dubioasa? Nu stiu nimic de treaba asta. Stii tu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Asta da parere... incercam doar sa ajut! am zis ceva ce nu trebuia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 Multumesc Tibi. Parerile oricarui le iau in considerare, bune sau rele, pro sau contra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Salut Boby! Asa bestie vrei in locul CBR-lui! Parca ai zis ca vrei un naked bike? Oricum are avantajul Tl-ul ca 2 in V si are cuplu cat vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Multumesc Tibi. Parerile oricarui le iau in considerare, bune sau rele, pro sau contra. iti iei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 iti iei?? Da, dupa ce vand cebericu. salut Csabi. Am pus ceva poze de la expo pe Bihor. Mere bemeweul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate