DKW Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Merci DKW!!! Sa-ti fie de bine! In alta dezordine de idei, se pare ca am rezolvat problemele majore la cioparu' pitic si la espressor. Sa nu mai aud de "Motul 7100", cand l-am scurs din mobra ziceai ca e spalatura de cafea cu ulei de gatit. In schimb am gasit un ulei 'eftin, de la Capshunaria, care respecta toate cerintele pt cioparu' pitic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Azi,ceva ,cumva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Clar! Ne vedem azi pisi mic! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Bine Motanel ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Se probeaza Suzele puse la vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 (editat) Cu banu jos da Editat August 9, 2013 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Azi..ce?..maine nu se.....?!dar poate...mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Probabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Absolut indubitabil... Azi,ceva ,cumva ? Dom' preshe', unde e jpg-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 E pe vine... Poznele de la shaorma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Saru'mana dom' preshe'! Mare boier, mare caracter! Data aviatoare e shaorma cu detuate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Bravo mai, asa asa restabilti obiceiul! Ma bucur ca v-am vazut dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Bravo mai, asa asa restabilti obiceiul! Ma bucur ca v-am vazut dupa Dar tu ce astepti? Invitatie speciala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Dar tu ce astepti? Invitatie speciala? n-am avut cum am plecat la 22 de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 n-am avut cum am plecat la 22 de la munca Am inteles, ai nevoie de o extragere cu forta de la munca...eventual cu cagulele pe cap!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 In pozele 2 si 3 - uitati-va prin boscheti hahahahahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Maine la shaorma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) Binenteles....la orele 19:30 trecute fix..... Helloooooo Mestere scuze de plagiat Editat August 15, 2013 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 fite si talent, cum e moda-n occident.. ))) bah, Ovy, trebuia sa faceti 1/3 evil frate.. pfuaaa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 fite si talent, cum e moda-n occident.. ))) bah, Ovy, trebuia sa faceti 1/3 evil frate.. pfuaaa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Ceva ..ceva vineri?! Un suc la Doroftei...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Bai baieti, cand mai aveti idei din astea de touring nocturn cu cina-n alt judet, anuntati si voi din timp sa iau si eu dupa mine niste Fastum Gel, mesada la geaca, manusi inalte, din astea... plm, nu mai sunt tanar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Ia uite-i ma, inca mai traiesc oamenii! Se si plimba chiar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Ia uite-i ma, inca mai traiesc oamenii! Se si plimba chiar! Cine, unde, cum si de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Bai baieti, cand mai aveti idei din astea de touring nocturn cu cina-n alt judet, anuntati si voi din timp sa iau si eu dupa mine niste Fastum Gel, mesada la geaca, manusi inalte, din astea... plm, nu mai sunt tanar! Crede-ma man ca tremuram pe mobra cand am plecat de acolo si nu imi venea sa cred.Ieri mi-am pus mesada...nu vroiam sa mai repet experienta. Ia uite-i ma, inca mai traiesc oamenii! Se si plimba chiar! Cum sa nu frate ar trebui sa mai dai si tu un semn daca ti sa facut dor de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate