DKW Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Deci la anul poate..poate ! Domnu', epurashu' de pashte a venit mai devreme, cu doo gume mai de brazda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Atunci ar trebuii sa ne vedem pe strazi tinere inocent. Ca banuiesc ca merge si fara aripa spate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Ca banuiesc ca merge si fara aripa spate ! Ce bine ar fi, decat fara semnale, stop, numar aripa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Prima ieseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Prima ieseala Fz1 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 Prima ieseala Bun asa! Nu ca mine... » Post actualizat in 05 Apr 2016 14:10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan87zod Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Salutare tuturor! Am decis ca a venit momentul sa ma prezint/alatur si eu comunitatii. Eu sunt Razvan, stau in zona Salajan/ Grigorescu si recent am intrat in randul motociclistilor cu acte'n regula Motor mi-am luat de prin ianuarie, stiind exact ce si cum vreau si, datorita obsesiei mele fata de BMW (orice) si a dorintei de a explora "coclauri" a aparut noul membru al familiei sub forma unui F650GS din 2002 de care sunt maxim de incantat. Pun si 2 poze si ramane sa ne intalnim in trafic sau pe la evenimente. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moise Cristian Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Salutare tuturor! Am decis ca a venit momentul sa ma prezint/alatur si eu comunitatii. Eu sunt Razvan, stau in zona Salajan/ Grigorescu si recent am intrat in randul motociclistilor cu acte'n regula Motor mi-am luat de prin ianuarie, stiind exact ce si cum vreau si, datorita obsesiei mele fata de BMW (orice) si a dorintei de a explora "coclauri" a aparut noul membru al familiei sub forma unui F650GS din 2002 de care sunt maxim de incantat. Pun si 2 poze si ramane sa ne intalnim in trafic sau pe la evenimente. Asfalt uscat tuturor! Salutări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Salut Razvan! Ne strangem vineri? Eu o sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Salut Razvan! Ne strangem vineri? Eu o sa ajung vineri fiind maine,unde si la ce ora??» Post actualizat in 07 Apr 2016 14:45 Salutare tuturor! Am decis ca a venit momentul sa ma prezint/alatur si eu comunitatii. Eu sunt Razvan, stau in zona Salajan/ Grigorescu si recent am intrat in randul motociclistilor cu acte'n regula Motor mi-am luat de prin ianuarie, stiind exact ce si cum vreau si, datorita obsesiei mele fata de BMW (orice) si a dorintei de a explora "coclauri" a aparut noul membru al familiei sub forma unui F650GS din 2002 de care sunt maxim de incantat. Pun si 2 poze si ramane sa ne intalnim in trafic sau pe la evenimente. Asfalt uscat tuturor! asfalt uscat si drumuri multe !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Gura de metrou din parc, incepand cu ora 7.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1394 Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 (editat) Salutare! Eu sunt Alex,am 18 ani si tocmai m-am "inaltat" de la un Aprilia Mojito 50cc la o Honda varadero 125cc. Ma gasiti langa metrou la Grigorescu Editat Aprilie 11, 2016 de Alex1394 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Uelcăm ! Bun avatar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moise Cristian Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Salutare! Eu sunt Alex,am 18 ani si tocmai m-am "inaltat" de la un Aprilia Mojito 50cc la o Honda varadero 125cc. Ma gasiti langa metrou la Grigorescu Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Ce faceti bai praduitorilor? Tot pe forum, tot pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Ce faceti bai praduitorilor? Tot pe forum, tot pe forum? Daceamfăcutnenea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Daceamfăcutnenea? Riduri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Salutare! Eu sunt Alex,am 18 ani si tocmai m-am "inaltat" de la un Aprilia Mojito 50cc la o Honda varadero 125cc. Ma gasiti langa metrou la Grigorescu bun venit ! Asfalt uscat si multi km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 12, 2016 Share Postat Aprilie 12, 2016 Riduri ! Acestecuvintemăduare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan87zod Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Scuze, nu am mai reusit sa intru saptamana trecuta. Vinerea asta se strange cineva undeva? Daca da, la ce ora si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Scuze, nu am mai reusit sa intru saptamana trecuta. Vinerea asta se strange cineva undeva? Daca da, la ce ora si unde? Gura de metrou din parc, incepand cu ora 7.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1394 Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Deci? Când e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Superrrrr,aici se poate si citi nu doar scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Deci? Când e ? poti veni cu metroul si la iesirea din parc ne gasesti acolo acum iti spun si ora 19.30 vineri adica maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate