R4z0r Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 salut vecinii!!!! Miercuri dau examenul si eu.....sper sa iau permisul si sa trec vinerea viitoare sa va vad ......daca nu-l iau..stau acasa sa plang Numai bine!!! azi e miercuri ai dat ex? succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 azi e miercuri ai dat ex? succesuri! Nu am dat azi....miercurea viitoare...pe 23.. ...pumnii stransi...da??!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Nu am dat azi....miercurea viitoare...pe 23.. ...pumnii stransi...da??!!!! clar ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Salut, Si eu sunt motorist si stau in titan Ce-i drept, am mobra de doar aproape 1 luna... Stau vis-a-vis de parcul constantin brancusi, la potcoava. Poze cu mobra... , , Si asta-s eu... Numai bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 clar ca da merci...merci.... si....app.....foarte frumoase pozele din Bulgaria!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 salut vecinii!!!! Miercuri dau examenul si eu.....sper sa iau permisul si sa trec vinerea viitoare sa va vad ......daca nu-l iau..stau acasa sa plang Numai bine!!! BAFTA MULTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 merci frumos!!! am tot zis ca trec sa va cunosc, dar din cauza serviciului nu am putut; noroc cu ravenitza ca mai pune poze de la intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 merci frumos!!!am tot zis ca trec sa va cunosc, dar din cauza serviciului nu am putut; noroc cu ravenitza ca mai pune poze de la intalniri atunci sper sa imi fac datoria si maine cu pozele...daca nu o sa fiu prea obosita de la birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Salut, Si eu sunt motorist si stau in titan Ce-i drept, am mobra de doar aproape 1 luna... Stau vis-a-vis de parcul constantin brancusi, la potcoava. uelcom si te asteptam la gura de metrou titan cea din parc in fiecare vineri de la ora 19:00 la 20:00 pentru schimb de impresii si altele. @aileea - ms dar pt poze ravenitza e de vina Editat Iulie 17, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Stau vis-a-vis de parcul constantin brancusi, la potcoava. Care e parcul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Care e parcul asta? asta de aici... uelcom si te asteptam la gura de metrou titan cea din parc in fiecare vineri de la ora 19:00 la 20:00 pentru schimb de impresii si altele. mersi, poate vin maine seara... sa ne cunoastem.... O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Mergem undeva sau stam la metro. Pacat de vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Deci cum a fost azi? Multe motoare? Imi cer scuze ca nu am venit, dar eram foarte obosita. Sper sa ne vedem curand...Oricum cu cativa din voi va intalnesc des, intamplator sau nu... Editat Iulie 18, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Deci cum a fost azi? Multe motoare?Imi cer scuze ca nu am venit, dar eram foarte obosita. Sper sa ne vedem curand...Oricum cu cativa din voi va intalnesc des, intamplator sau nu... Am fost si io... prima data! Au fost cam 10 motoare... de treaba baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Am fost si io... prima data!Au fost cam 10 motoare... de treaba baietii. Deci oameni noi, ma bucur! Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) Deci oameni noi, ma bucur! Bine ai venit! Mersi, mersi... bine ( ca ) v-am gasit... data viitoare vin si cu moto, acum am fost cu bicicleta... ... dar tot 2 roti are, nu? P.S Il cunostea cineva pe tipul care a avut accident azi in fata la policlinica titan? Editat Iulie 19, 2008 de stefan_cb750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Buna ziua people! Am revenit din concediu...am mai si lucrat printre timp..si sper ca vinerea care vine sa va cunosc si eu . vroiam sa zic..intre timp .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 sper sa va cunosc si eu curand ... azi am luat capac de alternator trebuie sa mai cumpar 3L ulei si un filtru ... si sa se repare piciorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 sper sa va cunosc si eu curand ... azi am luat capac de alternator trebuie sa mai cumpar 3L ulei si un filtru ... si sa se repare piciorul auzi...ce e cu picioru'?si umarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) Am cazut sambata trecuta la intrarea in AMKART ... pietrisi, gropi ... am pus frana ca bolovanul si m-am dus sanie. Practic totul a durat o secunda. Geaca tocita, viziera sgariata, carena sgariata, capac alternator spart, schimbator rupt si ulei/sange pierdut. Editat Iulie 19, 2008 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Am cazut sambata trecuta la intrarea in AMKART ...pietrisi, gropi ... am pus frana ca bolovanul si m-am dus sanie. Practic totul a durat o secunda. Geaca tocita, viziera sgariata, carena sgariata, capac alternator spart, schimbator rupt si ulei/sange pierdut. uff...nasol...si ..cum esti?nu erai echipat complet?la amckart asa cereau aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) salve si eu stau in titan (codrii neamtului mai exact) ... posesor de GSX 600 F deocamdata pieton .... motorul a suferit un mic accident acum 2 saptamani .... in fatza la real ..... a luat o tranta cam naspa din cauza unui bou cu o dubitza .... care a si fugit .... si m-a lasat cu motoru pe picioru stang (am genunchiul cam varza ) am reparat ce am putut la el pana acum ...... mai trebuie sa ii iau capac stanga si ulei si sa ii repar putin carena si e gata de drum cand va mai intalniti pe undeva .... poate imi dati si mie de stire Id mess : youdontreallyloveme@yahoo.com Mersi, mersi... bine ( ca ) v-am gasit... data viitoare vin si cu moto, acum am fost cu bicicleta... ... dar tot 2 roti are, nu? P.S Il cunostea cineva pe tipul care a avut accident azi in fata la policlinica titan? nu ... nu il stiam personal ... dar am mai vazut motoru ... ii stiam pe restu care erau pe acolo cu motoare .... adik tipu cu firebalde si ala cu gsxr.... .... mare pacat de el .... eu eram in 311 cand am vazut accidentu .... sad Editat Iulie 19, 2008 de maddok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 salve si eu stau in titan (codrii neamtului mai exact) ... posesor de GSX 600 F deocamdata pieton .... motorul a suferit un mic accident acum 2 saptamani .... in fatza la real ..... a luat o tranta cam naspa din cauza unui bou cu o dubitza .... care a si fugit .... si m-a lasat cu motoru pe picioru stang (am genunchiul cam varza ) am reparat ce am putut la el pana acum ...... mai trebuie sa ii iau capac stanga si ulei si sa ii repar putin carena si e gata de drum cand va mai intalniti pe undeva .... poate imi dati si mie de stire Id mess : youdontreallyloveme@yahoo.com nu ... nu il stiam personal ... dar am mai vazut motoru ... ii stiam pe restu care erau pe acolo cu motoare .... adik tipu cu firebalde si ala cu gsxr.... .... mare pacat de el .... eu eram in 311 cand am vazut accidentu .... sad si tu ai cazut? ufff,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Mersi, mersi... bine ( ca ) v-am gasit... data viitoare vin si cu moto, acum am fost cu bicicleta... ... dar tot 2 roti are, nu? P.S Il cunostea cineva pe tipul care a avut accident azi in fata la policlinica titan? Din pacate e vorba de un cunoscut al prietenului meu...m-a sunat si mi-a spus si mi s-a facut pielea de gaina. Nu a avut nici o sansa. Imi pare enorm de rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 da ... nush dak stii exact unde e curba aia lunga de la real ... cum vii de la mall .... eram pe banda 2 .... si eram aplecat .... aveam cam 60 .... si mi-a taiat calea unu cu o duba fiat ducato cred ... oricum era o duba mare .... si .... m-am panicat cand l-am vazut k e la 1 metru de mine si a pus si frana .... atunci am blocat rotile .... fara sa vreau .... si fiind aplecat ... m-am tavalit pana am intrat sub unu cu un peugeot 307 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate